Unicorns & Fairytales
valentijn - unicorns & fairytales
cadeautips My life Personal

10 x inspiratie om te geven en doen op Valentijn

Valentijn… het is weer bijna zover. Voor de ene een dag om naar uit te kijken, voor de andere commerciële brol. Het is maar hoe je het bekijkt. Voor mij, de romantische ziel, is het weer eens een excuus om opvang te zoeken en iets te gaan doen met mijn ventje. Ik geef je graag inspiratie: originele valentijnscadeaus en wat doen op valentijn?

Valentijn

Voor mij is Valentijn niets speciaals dus wat gaan wij dan doen op Valentijn? Echter ben ik wel romantisch aangelegd en mijn gedachten dwalen vaak af wanneer ik series of romantische films bekijk. De werkelijkheid is jammer genoeg anders. Zeker wanneer je moeder wordt. Je kan dan niet meer ongepland dingen doen. Alles is plannen, plannen en nog eens plannen. Daarom staat 14 februari al in onze agenda: Vince en Lex gaan naar oma en opa en manlief en ik gaan nog eens iets samen doen. Lekker eten, flesje wijn en gewoon nog eens genieten van rust en elkaar.

valentijn - unicorns & fairytales

Cadeautjes?

Valentijn hoeft voor mij niet gepaard gaan met cadeautjes. Maar het is leuk natuurlijk. Wat geef je aan elkaar en wat ga je doen op Valentijn? Ik dacht eens na over wat ik graag zou hebben. Misschien zit er wel iets voor jou tussen?

1>>>Kalender met afspraakjes

Je kan een kalender maken met leuke foto’s van jullie twee (en de kinderen) en daar al elke maand een dag inplannen zonder kids. Date nights.  Elke maand gaan iets samen doen bijvoorbeeld. Dat kan dan een etentje zijn maar ook andere activiteiten. Denk na: wat wilden jullie altijd eens doen?

2>>>Mooie foto

Sinds ik mama ben wil ik ook steeds maar leuke foto’s van de kinderen (of van ons twee).
Een perfect valentijnscadeau zou voor mij in dat geval zijn om een foto te krijgen van ons allen welke is afgedrukt op plexiglas of canvas. Een ander leuk fotoidee is het laten afdrukken van een fotocollage. Super leuk om een collage te krijgen van de eerste levensjaren van de kids.

3>>>Een lekker etentje 

Cliché maar oh zo leuk om eens gezellig samen te gaan eten, met een flesje wijn erbij en geen kinderen. Dat je niet de hele tijd hoeft te helpen of mama en papa moet zijn. Maar dat je ook eens even terug in de tijd kunt gaan, al was het heel even, dat je gewoon nog met zijn tweetjes was en aan niemand anders moest denken.

4>>>Filmavondje met lekkers

Het hoeft natuurlijk niet altijd buitenshuis te zijn en iets wat je persé moet doen op Valentijn . Een filmavondje met hapjes, tapa’s en lekker drinken kan ook heel gezellig zijn hoor. Of geen film maar gewoon praten, een spel spelen. Je kan ook naar de bioscoop gaan.

valentijn - unicorns & fairytales

5>>>Weekendje weg 

Moest dit lukken qua opvang dan is een weekendje weg of een citytripje ook altijd fijn natuurlijk. Het hoeft niet ver te zijn. In eigen land kan je ook leuke stadjes bezoeken. Boek een hotelletje en blijf op locatie zodat je iets lekkers kan drinken en met niets rekening hoeft te houden. Wij zijn net op citytrip naar Kopenhagen geweest voor mijn verjaardag.

6>>>Ontbijt of Brunch

Hier kan ik ook zeker van genieten. Je kan een ontbijtmand laten komen en lekker thuis blijven en niets doen. Met wat champagne erbij. Laat het bad maar al vollopen en genieten maar. Deze dag gewoon EASY PEASY.

7>>>Mooi juweeltje

Een juweeltje kan je ook wel altijd gebruiken. Als je dat leuk vindt natuurlijk. Dan kan je eens afwisselen. Hopelijk kent jouw man je een beetje zodat hij jouw favoriete kleur kiest. Je kan ook een juweel met foto geven. Je kan er trouwens nog steeds eentje winnen.

juweel met foto - unicorns & fairytales

8>>>Setje lingerie

Net hetzelfde… een setje is altijd leuk en dan kan je eens afwisselen. Al vind ik dit wel moeilijk want niet elke cup is hetzelfde en tenzij je man je echt goed kent of weet wat jij wil zou ik liever geen setje krijgen. Samen kopen is een ander verhaal… Maar dan is de verrassing er wel af.

9>>>Sauna 

Lekker ontspannen in een sauna is ook leuk. Daar kan je eventueel nog een massage boeken of een arrangement bestellen. Heerlijk genieten. Erg leuk om te doen op Valentijn.

10>>>Bloemetje 

Een bloemetje is ook altijd erg leuk om te krijgen. Maar waarom niet meteen elke maand een bloemetje voorzien? Zonder dat (hij) jij er iets voor hoeft te doen.

Bij Bloemonday leveren ze elke maandag een boeket in de buurt van Antwerpen. (postcodes: 2000, 2018, 2020, 2060, 2100, 2140, 2600 en 2610) Je kan kiezen uit een L of XL boeket voor 22 of 27 euro. Zie je het groots? Bestel dan hun Supreme boeket voor 50 euro.

Bij Bloomon kan je ook bloemen bestellen, je moment zelf kiezen en in heel België.

15591310 239371256499572 6787204087843900391 o - 10 x inspiratie om te geven en doen op Valentijn

foto afkomstig van Bloemonday

 

lees ook: bucket list voor koppels

lees ook: Cadeautips Valentijn

lees ook: 10 Cadeautips voor haar

 

Hebben jullie plannen voor Valentijn? Wat gaan jullie doen op Valentijn? 

XOXO Nathalie

  

pinit fg en rect red 28 - 10 x inspiratie om te geven en doen op Valentijn

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Je geliefden om je hals? Dat kan! En jij kan het winnen

Wat zou een mooi cadeau zijn? Toen ik de vraag kreeg van Gewoon Sieraden om eens een kijkje te nemen...

Sluiten