Unicorns & Fairytales
matching hemden voor vader en zoon - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion mama fashion musthaves My life Webshoptips

Een wondermooi feest met matching outfits voor vader en zoon

Op 1 september 2018 was het een heel speciale dag. Mijn schoonbroer is toen getrouwd met mijn schoonzus en het was ene prachtige dag. We kunnen nog uitkijken naar twee trouwfeesten van onze beste vrienden. Een leuk vooruitzicht dus. Want ik hou van trouwfeesten. Op die dag is er alles: een lach, een traan, lekker eten en veel sfeer. Ik had ook matching hemden voor vader en zoon geregeld en dat maakt het plaatje af.

Matching hemden voor vader en zoon

Ik had Fils et Papa al eerder gezien op Instagram met hun matching hemden voor vader en zoon en dit leek mij dan ook de ideale gelegenheid om ze zelf eens te gebruiken. Eigenlijk besloot ik dit vrij last minute maar de service was uitstekend en zeer vlug. We kozen de witte hemden en zwarte strikjes (de bretellen waren jammer genoeg uitverkocht want dat waren onze favorieten). Het leuke aan Fils et Papa is dat je verschillende hemden kan kiezen en ook verschillende kleuren van strikjes, dassen of bretellen. Alles past perfect bij elkaar en ze zijn allesbehalve saai. Wanneer je je mannen dan ook allemaal in dezelfde outfit ziet, dan smelt je hart. De hemden voor de kleinsten zijn met drukknoopjes en makkelijk aan en uit te doen.

matching hemden voor vader en zoon - unicorns & fairytales

Mooi in het pak!

Uiteraard mag het op een trouwfeest al wat chiquer zijn. Zo heeft manlief een mooi pak gevonden bij Zeb en vond ik ongeveer dezelfde broekjes voor de kids in één van mijn favoriete winkels : JBC. Ook daar vond ik enkele hemdjes die we nadien konden aandoen want witte hemden en kinderen zijn geen goede combinatie. Zo konden ze spelen in hun tweede outfits. Maar het leverde dus wel leuke foto’s op aan een fijne herinnering. Door de matching hemden voor vader en zoon en de leuke kledij van JBC konden we mooi voor de dag verschijnen. Hihihi. Mijn kleedje was er trouwens eentje van Lola & Liza en kocht ik net voor de zomervakantie.

matching hemden voor vader en zoon - unicorns & fairytales

matching hemden voor vader en zoon - unicorns & fairytales

Toffe trouw

We genoten van een leuke dag. In de namiddag gingen de kindjes naar huis (Lex was al vroeger bij oma en opa want die kon al die drukte niet goed aan) en kwam er een babysit. ‘s Middags hielpen we mee met de decoratie en tegen 7uur, wanneer alle gasten arriveerden was alles gereed. We kregen lekkere hapjes en drankjes en konden na de receptie genieten van een roodtruck met heerlijk Italiaanse gerechtjes. Origineel en meer dan genoeg!

lees ook: een lentefeest of communie regelen in 10 stappen

matching hemden voor vader en zoon - unicorns & fairytales

Foodtruck op trouw

 

Wat vind je van onze outfits?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply