Unicorns & Fairytales
Zyzo - unicorns & fairytales
cadeautips moederdag My life vaderdag verjaardag Webshoptips Winactie & Give away

Zo stuur je eenvoudig foto’s naar je grootouders + WIN

Mijn ouders en grootmoeder hebben niet zo’n affiniteit met alle hedendaagse technologie. Ze volgen ons wel op Instagram en kunnen een sms sturen maar dat zal het zowat zijn. WhatsApp, mails en dergelijke daar blijven ze ver van uit de buurt. Toen ik de kans had om een Zyzo te testen zag ik mijn kans schoon om ze dit te schenken zodat we foto’s konden sturen. Dit is onze ervaring met de Zyzo en ik mag ook iemand heel blij maken met een exemplaar. 

Zyzo: foto’s versturen en afspraken plannen

De Zyzo is heel eenvoudig in gebruik en is niet gemaakt om veel dingen mee te doen. Je kan er twee belangrijke dingen mee: foto’s aankrijgen en afspraken plannen. Daarom zijn er ook maar 3 knoppen: foto’s, instellingen en afspraken. Die kunnen ze bedienen aan de hand van touchscreen. Je steekt de Zyzo in een stopcontact en verbindt hem met WIFI. Geen Wifi? Dan kan je ook de 4G versie bestellen maar daar komt een abonnement bij van 99 euro per jaar voor het 4G abonnement.  Je kan alles op een afstandje reeds instellen voor je het aan je ouders / grootouders geeft. Jij registreert via een app die alle andere familieleden ook kunnen downloaden. Via de Zyzo app kan je dan foto’s versturen met een bericht erbij.

Bekijk hier meer info over de ZYZO.

Zyzo - unicorns & fairytales

Zyzo - unicorns & fairytales

Afspraken plannen

In de ZYZO kan je vanop afstand ook afspraken plannen. Die zet je met een timer klaar en zo weten ze dan of ze een afspraak hebben, wanneer jullie langs komen, wanneer ze bepaalde medicatie moeten nemen enz… Het kan een erg handig hulpmiddel zijn. Bovendien zijn ze ook met media bezig en krijgen ze regelmatig nieuwe foto’s aan. Ze kunnen de foto ook een hartje geven. Zo weet jij meteen ook dat de foto aangekomen is.

lees ook: DIY kerstcadeau voor oma en opa

Zyzo - unicorns & fairytales

Zyzo - unicorns & fairytales

Ver weg en toch dichtbij

(Groot)ouders die geen smartphone hebben zijn zo ook een beetje dichterbij en krijgen geregeld leuke foto’s te zien van hun (klein)kinderen. Ze houden vaak vast aan zulke momenten. Ik stuur van tijd tot tijd een nieuw fotootje. Je kan dan sturen vanop verplaatsing en houdt ze mee op de hoogte. Ga je bijvoorbeeld op uitstap of vakantie en kunnen ze niet mee? Laat hen dan mee genieten met leuke anekdotes. Onder elke foto kan je een tekst, een boodschap schrijven.

Ook mensen die bijvoorbeeld in een rusthuis zitten zullen wel blij zijn met deze ZYZO. Laat alle familieleden de app downloaden, zich verbinden met de “ZYZO van ….” en laat ze veel foto’s sturen.

lees ook: 10 originele moederdag cadeaus om zelf te maken

Zyzo - unicorns & fairytales

WIN

Wil jij jouw (groot)ouders ook plezier doen met een ZYZO? Jij kan er hier eentje winnen ter waarde van 299 euro. Zorg wel dat ze dan zeker Wifi hebben.

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 4. Tag iemand in de comments op facebook, maar zorg dat je hier reageert.

 

Meedoen kan tot en met 2 juli 2019. 

 

Wil je niets meer missen van aankomende winacties en leuke blogposts? Abonneer je dan gratis op de nieuwsbrief. Af en toe krijg je dan eens post 😉

WINNAAR IS WENDY VAN DER SCHUEREN


You Might Also Like...

26 Comments

 • Reply
  Annelies
  25 juni 2019 at 06:42

  Oh dit zou geweldig zijn, mijn grootouders , de overgrootouders van de kids zijn verzot op foto’s. We drukken er dan ook regelmatig af. Dit zou voor hen en ons een geweldig kado zijn.
  Ze zijn 80 maar echte levensgenieters, niet meer zo goed op de been maar op deze manier zijn ze altijd mee met ons reilen en zeilen! ❤️🍀

  • Reply
   Patricia Lubbertje
   25 juni 2019 at 08:11

   Wow, wat een uitkomst is dit zeg. Lijkt me super handig. Ik weet zeker dat wij deze heel veel gaan gebruiken. Helemaal als straks ons wondertje is geboren. Mijn schoonouders wonen 2,5 uur rijden bij ons vandaan, dus even langsgaan is niet zo snel een optie. Hiermee zijn ze toch altijd dichtbij

 • Reply
  elisabeth maria martina
  25 juni 2019 at 06:59

  wat een geweldig gebaar, verras mijn moeder maar met dit prachtige exemplaar, mooi kado voor haar 90e jaar #duimenmaar

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  25 juni 2019 at 07:11

  Dat zou inderdaad heel gemakkelijk zijn, niet allemaal knoppen, gewoon simpel om te bedienen

 • Reply
  Patty
  25 juni 2019 at 07:11

  Dit vind ik geweldig voor mijn ouders die die kleinkinderen opvangen. Ze doen ze naar School gaan ze halen op bepaalde dagen. Zou makkelijk zijn om dan de afspraken erop te zetten want ze worden toch ook een dag ouder en vergeten af en toe al wel eens iets. + de kleinkinderen en kinderen komen op de eerste plaats en mijn ouders helpen ook waar ze kunnen. Niets is teveel. 💕🤞

 • Reply
  Mike Aerts
  25 juni 2019 at 07:52

  geweldig leuke cadeau voor de ouders.
  Hebben het inderdaad moeilijk met de hedendaagse technologie en zou leuk zijn om hen mee te laten genieten van de foto’s van hun kleinkinderen.
  waag heel graag mijn kans voor hen

 • Reply
  Diana Dinnissen
  25 juni 2019 at 08:00

  Wait….whut? Dit is echt een ding? Thats….AMAZING!!! Deze gadget is perfect voor mijn ouders (typetje: ik-kan-echt-wel-whatsappen-maar-het-kost-me-5-minuten-om-“ok”-te-typen) zo kun je snel alles delen, hij is simpel te bedienen EN (groot pluspunt) via dit apparaatje kan mijn vader zich in ieder geval niet aanmelden voor de zoveelste “gratis” abonnementsdienst of maaltijdbox….ik doe mee!!!

  • Reply
   Raihana
   25 juni 2019 at 22:28

   Zo handig! Ik doe graag mee mijn ouders en grootouders wonen in Nederland dus zien we elkaar niet zo vaak. Handig om ze op de hoogte te houden! Fingers crossed! Ik volg je op insta (fragrance_of_a_rose)

 • Reply
  ilona de jong
  25 juni 2019 at 08:10

  Wat leuk ! en wat super dat er 1 weggegeven word. ik doe graag mee voor onze Omi. Overovergrootmoeder van onze kinderen zonder computer laptop tablet ze heeft zelfs nog een ouderwetse mobiel. Met nog een achterkleinkind onderweg en als iedereen op vakantie is kunnen wr haar door middel van fotos toch overal bij betrekken. hoe leuk zou dat zijn.

 • Reply
  Lindsey
  25 juni 2019 at 09:01

  omdat mijn mama in het buitenland woont zou dit super zijn 🙏🙏🙏

 • Reply
  Filip De Bot
  25 juni 2019 at 09:02

  Dit is een superding. Zou van pas komen daar het voor mijn vader van 86 jaar bijna nog onmogelijk is om met zijn GSM te werken

 • Reply
  kempenaers anita
  25 juni 2019 at 13:49

  doe graag mee voor mezelf, vroeger kregen wij veel afgedrukte foto’s van de kleinkinderen, daarna een digitale fotokader maar met de tijd werden daar geen nieuwe foto’s meer opgezet, zou ideaal zijn wanneer ze nu een foto trekken dat we die dan ook aankrijgen

 • Reply
  Monique Cieters
  25 juni 2019 at 15:01

  Foto’s zijn herinneringen, super belangrijk, zeker als die persoon er niet meer is. Ik spreek spijtig genoeg uit ervaring want ik ben mijn jongste kleinkind verloren. Foto’s zijn bijna het enige wat ik nog van hem heb

 • Reply
  Marian B
  25 juni 2019 at 15:05

  Dit ken ik helemaal niet. Erg leuk! Ik zou het graag aan mijn moeder cadeau doen voor haar verjaardag. Zeker nu mijn ouders niet meer zo dicht bij elkaar wonen en ze de kleinkinderen daarom iets minder vaak zien dan voorheen.

 • Reply
  Lissy
  25 juni 2019 at 18:53

  Zelf heb ik geen grootouders meer, maar mijn man heeft er nog 3! Onlangs hebben we zelfs het briljanten huwelijk gevierd van oma en opa. Wat zijn we gezegend. Omdat er nogal wat kleinkinderen aan beide kant in het buitenland wonen met klein pagadders, zou dit wel geweldig zijn om ze te updaten. Want whatsapp is niet meer van toepassing voor hen. Duimen maar!!!

 • Reply
  Katrina
  25 juni 2019 at 19:54

  Inderdaad een leuke tool voor grootouders zonder whatsapp. Want ik ervaar zelf dat een fotootje zo toch veel sneller is doorgestuurd!

 • Reply
  Myriam
  25 juni 2019 at 21:47

  met een moeder van 89 jaar oud mag het zeker gebruiksvriendelijk zijn en ze is verzot op foto’s om elkeen te zien dus 2 vliegen in 1 klap en dat met alle gemak erbij

 • Reply
  Wendy
  26 juni 2019 at 00:04

  Met zeven kleinkinderen zou mijn moeder dit wel een handig hebbeding vinden, want ze is nu niet bepaald een technologisch wonder. Met deze Zyzo zou ze toch zonder moeite al de fotootjes kunnen bekijken van haar allerliefste schatten!

 • Reply
  Jos
  27 juni 2019 at 21:39

  Wauw heel leuk voor foto’s van mijn petekindje op te zetten.

 • Reply
  Goele H
  29 juni 2019 at 08:13

  Wauw dit kende ik nog niet. Mijn eigen grootouders leven nog en wonen best ver weg. Ze zien hun achterkleinkinderen helaas te weinig en moeten het doen met foto’s die mijn moeder hen op haar eigen gsm laat zien. Dit zou ideaal zijn om ze zelf op de hoogte te houden van de ontwikkeling van de kinderen en hen het gevoel te geven dat ze niets missen. Zeker nu mijn opa gevallen is en moet revalideren.

 • Reply
  katje
  30 juni 2019 at 16:52

  De nonna en de nonno zouden dit heel graag gebruiken! Super uitvinding

 • Reply
  Van Steenkiste Fleur
  30 juni 2019 at 19:46

  Wij doen graag mee voor ons “ grootje “.
  Grootje ( overgrootmoeder )is 92 jaar en met haar 4 kinderen, 10 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen kan ze niet alles meer volgen. Appa ( grootvader ) toont elke week foto’s van de familie maar grootje gaf aan, het fijn te vinden mocht ze alles zelf eens rustig kunnen bekijken. Op haar tempo, wanneer het haar past.

  Daarnaast is Grootje een schat van een mens. Ondanks haar leeftijd, super “modern “ van geest.

  Wij willen deze super graag cadeau doen want wij kunnen ook voor alles bij haar terecht.

  Dankjewel van ons allemaal ❤️

 • Reply
  Mirja
  1 juli 2019 at 23:16

  ik doe heel graag mee voor mijn mama, ze wordt dit jaar 76 jaar en ja…de nieuwe technologiën zijn zo haar ding niet. Dus als deze inderdaad eenvoudig is en door ons in te stellen dan zou dat al een heel groot pluspunt zijn. Ze houdt (zoals de meeste grootouders wellicht :-)) heel erg veel van foto’s van haar kleinkinderen. En vergeten doet ze jammer genoeg alsmaar mee, dit zou dus een ideaal cadeau zijn voor haar.

 • Reply
  Emmy
  2 juli 2019 at 17:12

  Ik hou van foto’s en deel ze liefst met heel de familie … dat is een goede reden, niet?

 • Reply
  Stef Nagels
  2 juli 2019 at 20:45

  Fantastische prijs! 🙂

 • Reply
  Nele V
  2 juli 2019 at 21:00

  Dit vind ik geweldig voor mijn ouders en schoonouders. Ze willen geen smartphone in huis halen, maar we veel foto’s van de kindjes krijgen. Wat een handige manier om hun op de hoogte te houden van hun kleinkinderen.

Leave a Reply