Unicorns & Fairytales
kinderbureau - unicorns & fairytales
Interieur kids musthaves kidsroom My life

Budgetvriendelijke kinderkamer musthaves met Scandinavische looks

Wij hebben net Vince zijn kamer geschilderd en zijn op zoek naar leuke nieuwe opbergmeubels. Zo kan hij ook eens spelen in zijn kamer als hij wil. Het speelgoed dat dan echt van Vince is (zoals zijn LEGO trein) kan dan opgeborgen worden. Bij Lidl hebben ze binnenkort enkele leuke items en één daarvan is een mega tof kinderbureau. Kijk je even mee?

Kinderbureau met bankje

Dit is echt een superleuke tekentafel of kinderbureau vind ik. In natuurhout, dus het past heel goed bij een natuurlijk interieur en een kinderkamer waar je veel hout in wil laten terugkomen. Het is eigenlijk een handige tekentafel met een werkblad dat schuin staat. Goed voor een ideale houding. Er zitten groefjes in om potloden te bewaren en je kan er en tekenrol aan bevestigen. Is dat niet handig? Het is Scandinavisch geïnspireerd en supermooi. Ik ben echt wel fan! Je kan er ook een kinderbankje of krukje (zie onderstaande foto’s) bij kopen.

5da918510c6683430dee7a1e189b6037 - Budgetvriendelijke kinderkamer musthaves met Scandinavische looks

 

Speeltafel

Deze speeltafel met opbergruimte doet me een beetje denken aan diegene die ik zelf heb. Alleen zijn het bakken bij mij in plaats van netjes. Maar deze is ook heel leuk. Ideaal om spullen in op te bergen. Wanneer ze de bakken toedoen is het gewoon een leuke kinderbureau. Leuk met twee krukjes erbij of het kinderbankje.

6a06d96b0b7e65af1978dc5dda4d0c33 - Budgetvriendelijke kinderkamer musthaves met Scandinavische looks

 

Tipi

Nog steeds leuk voor kinderen. De tipi! Deze leuke tipi is ook te vinden bij Lidl binnenkort en heeft een leuk leeuwenmotief. Je kan altijd ook de bijpassende tapijt erbij nemen die te verkrijgen is in verschillende kleuren en motieven. Een tipi is leuk om in te spelen, een boekje in te lezen of zich lekker te verstoppen. Niet?

8817ff8d80bc9ad1226abf2c162a51a3 - Budgetvriendelijke kinderkamer musthaves met Scandinavische looks

 

Speeltapijt

Deze leuke speeltapijt past goed bij de tipi of het kinderbureau vind ik. Te verkrijgen in 3 motieven waarvan ik deze twee het leukst vind. Deze items zijn binnenkort (vanaf maart) bij Lidl te verkrijgen aan democratische prijsjes en sommigen kan je nu al pre-orderen. Ik zou zeggen… wees er snel bij want iets in mij zegt dat ze snel gaan weg zijn…

f385c39ab8e10f62e2db53a392230064 - Budgetvriendelijke kinderkamer musthaves met Scandinavische looks 71b4a8376f0e2be9ce8a98d57c9b4a03 - Budgetvriendelijke kinderkamer musthaves met Scandinavische looks

 

Wat vind je van deze musthaves voor de kinderkamer bij LIDL?  PS: het houten speelgoed van LIDL staat in korting! 

XOXO Nathalie

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Budgetvriendelijke kinderkamer musthaves met Scandinavische looks

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Thais
  1 maart 2019 at 16:52

  Wauw, zo mooie spulletjes!
  Ik vind de speeltafel online nog niet terug, kan dat?

 • Reply
  Liesbeth
  19 maart 2019 at 12:19

  Gaaaaafff! Die speeltafel! En het kleed met de leeuw is ook echt megaleuk!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Camille Calmar, een nieuwe ecologische webshop & WIN

Toen Lex enkele maanden oud was ging ik naar de Baby Spa en leerde ik Chiara kennen. Ondertussen is Lex...

Sluiten