Unicorns & Fairytales
Interieur kids musthaves kidsroom My life

Budgetvriendelijke kinderkamer musthaves met Scandinavische looks

Wij hebben net Vince zijn kamer geschilderd en zijn op zoek naar leuke nieuwe opbergmeubels. Zo kan hij ook eens spelen in zijn kamer als hij wil. Het speelgoed dat dan echt van Vince is (zoals zijn LEGO trein) kan dan opgeborgen worden. Bij Lidl hebben ze binnenkort enkele leuke items en één daarvan is een mega tof kinderbureau. Kijk je even mee? Je vindt er te gekke mooie Scandinavisch getinte musthaves voor een budgetvriendelijke kinderkamer.

Kinderbureau met bankje

Dit is echt een superleuke tekentafel of kinderbureau vind ik voor in een budgetvriendelijke kinderkamer te zetten met Scandinavische looks. Het is in natuurhout, dus het past heel goed bij een natuurlijk interieur en een kinderkamer waar je veel hout in wil laten terugkomen. Het is eigenlijk een handige tekentafel met een werkblad dat schuin staat. Goed voor een ideale houding. Er zitten groefjes in om potloden te bewaren en je kan er en tekenrol aan bevestigen. Is dat niet handig? Het is Scandinavisch geïnspireerd en supermooi. Ik ben echt wel fan! Je kan er ook een kinderbankje of krukje (zie onderstaande foto’s) bij kopen.

kinderbureau LIDL - unicorns & fairytales

 

Speeltafel

Deze speeltafel met opbergruimte doet me een beetje denken aan diegene die ik zelf heb. Alleen zijn het bakken bij mij in plaats van netjes. Maar deze is ook heel leuk. Ideaal om spullen in op te bergen. Wanneer ze de bakken toedoen is het gewoon een leuke kinderbureau. Leuk met twee krukjes erbij of het kinderbankje.

kinderbureau LIDL - unicorns & fairytales

 

Kindertafeltje

Zoek je gewoon een leuk tafeltje met stoeltjes voor eender welke doeleinden, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Deze leuke modelletjes staan in elke kamer! Ideaal voor je budgetvriendelijke kinderkamer.

budgetvriendelijke kinderkamer - unicorns & fairytales

Opbergbox

Deze opbergbox is niet alleen mooi, maar ook handig. Je kan hem makkelijk verplaatsen en je kan erop gaan zitten. Met zijn mooie Scandinavische looks past hij in eender welke budgetvriendelijke kinderkamer

budgetvriendelijke kinderkamer - unicorns & fairytales

Tipi

Nog steeds leuk voor kinderen. De tipi! Deze leuke tipi is ook te vinden bij Lidl binnenkort en heeft een leuk motief. Je kan altijd ook de bijpassende tapijt erbij nemen die te verkrijgen is in verschillende kleuren en motieven. Een tipi is leuk om in te spelen, een boekje in te lezen of zich lekker te verstoppen. Niet?

lees ook: 10 tips voor een gezellige leeshoek + inspiratie

budgetvriendelijke kinderkamer - unicorns & fairytales

 

Speeltapijt, zitballen en nog veel meer

Deze leuke speeltapijt past goed bij de tipi of het kinderbureau vind ik. Te verkrijgen in 3 motieven waarvan ik deze twee het leukst vind. Deze items zijn binnenkort (vanaf 24 februari) bij Lidl te verkrijgen aan democratische prijsjes en sommigen kan je nu al pre-orderen. Ik zou zeggen… wees er snel bij want iets in mij zegt dat ze snel gaan weg zijn… De zitballen zijn ook erg leuk! Leuke decoratiespullen zoals wandrekjes enzo voor in je Scandinavisch getinte  budgetvriendelijke kinderkamer…

budgetvriendelijke kinderkamer - unicorns & fairytales

Kei toffe dekbedden

Er komt ook een hele reeks leuke dekbedden aan, zelfs met glow in the dark. Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen als je van plan bent een ander dekbed te kopen voor je kinderen.

budgetvriendelijke kinderkamer - unicorns & fairytales

budgetvriendelijke kinderkamer - unicorns & fairytales

 

Huisjesbed

De huisjesbedden zijn zeer populair maar soms ook duur. bij LIDL heb je nu een ontzettend mooie variant voor 99,99 euro!

budgetvriendelijke kinderkamer - unicorns & fairytales

 

Wat vind je van deze musthaves voor de budgetvriendelijke kinderkamer bij LIDL?  PS: het houten speelgoed van LIDL is ook altijd de moeite! 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Thais
  1 maart 2019 at 16:52

  Wauw, zo mooie spulletjes!
  Ik vind de speeltafel online nog niet terug, kan dat?

 • Reply
  Liesbeth
  19 maart 2019 at 12:19

  Gaaaaafff! Die speeltafel! En het kleed met de leeuw is ook echt megaleuk!

Leave a Reply