Unicorns & Fairytales
expo dino world - unicorns & fairytales
Op stap Winactie & Give away

Zomertip: Expo Dino World & win toegangstickets

Een dikke week geleden bezochten we de Expo Dino World in Brussel. Erg leuk voor kinderen (en volwassenen) die van Dino’s houden. Een expo voor groot en klein en een leuke uitstap om in de zomervakantie te doen.

Expo Dino World 2017

Deze Expo Dino World is in Brussel en is vanaf 24 juni alle dagen geopend. Je kan het bezoeken tot en met 3 september en dan gaan alle dino’s weer weg. Naast het Atomium vind je deze grote kolossen in Paleis 2. Wij bezochten de dino’s samen met mijn metekindje en Vince. Lex mocht een dagje bij zijn meter en peter blijven. Het was een warme dag maar daar hadden we binnen geen last van. Je kreeg een luisterapparaat en je kon bij de verschillende dino’s naar de uitleg luisteren. Erg interessant. Jammer genoeg hadden onze twee jongens geen geduld om dit te doen. Daar waren ze misschien nog iets te jong voor. Wij waren dus al snel weer buiten maar voor echte fans is dit hemels.

expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales

Dino’s à volenté

Natuurlijk draait het allemaal rond de dino’s. Grote en kleine exemplaren sieren de hallen. Erg mooi gedaan. Ook bewegen ze en maken ze geluid. Dat was voor Vince wel even schrikken en de eerste momenten week hij niet van papa’s zijde. Hij was heel even bang en ander de indruk. Maar het ijs brak snel en al gauw renden ze van dino naar dino. Toch bleven deze kolossen Vince verbazen. Helemaal onder de indruk waren ze op het einde wanneer ze een dino zagen die op de grond lag en gebeten was door een andere dino. Tot op de dag van vandaag zegt Vince: “Weet je het nog? Die grote dino had die andere dino gebeten hé. Waarom?” Telkens opnieuw moeten we dat uitleggen.

expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales

expo dino world - unicorns & fairytales

Kinderquiz

De kinderen kregen een blad mee waarop allerlei vragen stonden die ze konden oplossen door telkens bij een gelijkaardig bord te stoppen en goed te kijken of te lezen. Wanneer ze heel de quiz voltooid hadden kregen ze aan de kassa een ranger-sticker.

Randanimatie

Op het einde kwamen we in een ruimte waar je iets kon eten, drinken en doen. Er waren interactieve spelletjes, zandtafels waar ze zelf voor archeoloog konden spelen, ze konden een tekenblad vragen en kleuren en er was de kans om jezelf op scherm te zien in interactie met dino’s. Daar moet je wel voor betalen (wat ik jammer vond). Ook konden ze naar een film zien en stonden er bankjes voor de televisie. Je kreeg de kans om leuke foto’s te trekken. Uiteraard moet je langs het winkeltje passeren wil je terug buiten lopen. Heb je dus echte fanaten dan kan je misschien maar beter een zakcentje meenemen 😉

expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales expo dino world - unicorns & fairytales

Win 4 toegangstickets

Ik mag een gezin heel blij maken want ik heb 4 vouchers gekregen dat ik aan een gezin mag geven zodat jullie gratis de Expo Dino World mogen bezoeken. Wie kan ik blij maken? Laat het in de comments weten. Of ken je een grote dino fanaat? Laat het hen zeker weten!

 

Lees ook: het allermooiste boek over dino’s

Lees ook: slapen met dino’s

 

<<<<< De winactie loopt tot en met 10 juli, nadien maak ik de winnaar bekend via dit blogbericht >>>>>

WINNAAR IS SAMMY DELAET

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

47 Comments

 • Reply
  elisabeth maria martina
  3 juli 2017 at 07:29

  vinden mijn kleinkinderen vast helemaal geweldig, alles wat met natuur en dieren te maken heeft is een succes

 • Reply
  Querine
  3 juli 2017 at 07:41

  Wauw, super leuk!! Dit zal mijn Dino fan Jax helemaal geweldig vinden! Hij is helemaal in de ban van ” Sausjes” op het moment?

 • Reply
  Alissa Bolt
  3 juli 2017 at 07:54

  Super leuk! Wij zouden wel een bezoekje naar onze favoriete stad willen brengen want onze oudste is dol op Dino’s!!

 • Reply
  Fie Vermeulen
  3 juli 2017 at 08:45

  Georges is 5 en staat al een paar jaar wild van dino’s, hij is ook dol op uitstapjes dus dit komt helemaal goed! ?

 • Reply
  an laenen
  3 juli 2017 at 08:54

  o graag! stond al op de planning, dus zeer welkom! En daarna effe naar ‘t Atomium. Pick us :-)) x

 • Reply
  Shanna
  3 juli 2017 at 08:57

  Onze zoon en zijn neefje zijn beiden dol op dino’s en zouden zich wel een middag vermaken op de expo!

 • Reply
  Lien Van Riel
  3 juli 2017 at 09:28

  Wat zou ik mijn petekind daar blij mee maken. Ik was enkele weken geleden, toen de expo net open was, bij hen op bezoek. We zouden die dag samen naar de expo gaan. Hij, die veel interesse krijgt in dino’s, keek er al super hard naar uit. Helaas kwamen we in tijdgebrek en moesten we ons bezoekje uitstellen. Groot drama! Wenen en koppen, want we hadden het nog zo beloofd. Na uit te leggen waarom we een andere keer moeten gaan, spraken we af om deze zomervakantie de expo zeker te bezoeken. Het bezoekje staat dus binnenkort nog gepland ?

 • Reply
  Michelle Fatima
  3 juli 2017 at 09:46

  Jaaaaa Nu’aim!!! We doen zo weinig met de kinderen en bolllie is gek op dino’s.

 • Reply
  Wendy
  3 juli 2017 at 09:59

  Ik kan hier 3 knullen heeeel blij mee maken, maken we er een heerlijke vakantie dag van in brussel! Vol met dino’s en lachende gezichtjes ❤

 • Reply
  Eve
  3 juli 2017 at 11:10

  Bedankt voor de tip! In het kleuterklasje heeft onze zoon ook een week rond dino’s gewerkt en kent er al verschillende bij naam! Hij zou het een super uitstap vinden! Als we de kaartjes winnen kunnen we zijn neefje dat 2 maand jonger is ook meenemen. Boys en dino’s = perfect match!

 • Reply
  bé vermeiren
  3 juli 2017 at 11:38

  Oh, wow ja: hier lopen 2 dino-fans rond die ik hiermee heel blij wil maken. Binnenkort 3 weken vakantie en ik zoek leuke dingen om te doen met mijn jongen van 7 en meisje van 4. We zitten midden in verbouwingswerken, maar een uitstap moet er zeker in zitten <3

 • Reply
  Niki van buynderen
  3 juli 2017 at 11:44

  Oooh dit zou kei leuk zijn om deze vakantie te doen ! Onze Vince zou dit geweldig vinden !! ?❤️

 • Reply
  Fleur
  3 juli 2017 at 12:55

  Leuk! Wij hadden Trix, de T-rex maanden hier in het museum staan. We zijn een paar keer wezen kijken, maar de meiden vonden de bewegende dino’s best eng

 • Reply
  Nathalie
  3 juli 2017 at 13:22

  Jaaaaa!!! Super gaaf!!! Wij zijn (lees: mama vind het stiekem nog het leukste van allemaal) mega dino fans dus dit zou echt heel leuk zijn!

  Wij zouden dit echt heel leuk vinden? dino’s vind ik vanaf jongs af aan am fascinerend dus dit kunnen we niet en mogen we niet missen ?

 • Reply
  Paulien
  3 juli 2017 at 14:21

  Dat zou mijn stoere meid ook wel leuk vinden 🙂

 • Reply
  Sofie Vacquier
  3 juli 2017 at 16:34

  2 jaar geleden naar het dino museum in Brussel geweest met onze zoon op zijn verjaardag 11/08.
  We waren van plan om dit jaar terug met de trein naar de dino expo te gaan.
  Deze tickets zouden dan ook echt super zijn!

 • Reply
  sammy
  3 juli 2017 at 16:54

  Hoi Hoi!

  Het petekindje van mijn ventje is helemaal verzot op dino’s en waant zich vaak een dino. Waanzinnig dat zo een kleine jongen al zo een T-rex kzn nadoen met de korte armpjes, geweldig om te zien. Ik zou de tickets dus graag winnen om er een leuke uitstap van te maken en Bassje een ongeloofelijke dag te bezorgen.

 • Reply
  Declercq Carine
  3 juli 2017 at 19:02

  Ben meme van 2 schatten van kindjes en die tiketten zouden heel goed van pas komen! Zelf ben ik ook een megafan van dino’s, ze zijn fascinerend en super cool!!

 • Reply
  Marieke boersma
  3 juli 2017 at 20:30

  Rawrrrrr!
  Super stoer voor mijn mannen..
  Fossielen uitgraven, dino eieren laten uitkomen, je kent het vast wel. 2 broertjes die gek zijn op dino’s!
  Fingers crossed voor dit toffe uitje!

 • Reply
  Slootmans Vicky
  3 juli 2017 at 20:42

  Ons zoontje is een supergrote dino fan. Zelfs in zijn superhelden moet er dino bij zijn , Niet de gewone power rangers zijn cool , maar alleen de power rangers dino charge zegt hij .

 • Reply
  Yorick
  3 juli 2017 at 20:49

  Nand, het petekindje van m’n vriendin, is helemaal verzot op dino’s. De Expo bezoeken staat dan ook al op ons ‘to-do lijstje’ voor deze zomer. Tickets winnen zou natuurlijk eens zo leuk zijn! Ik ben er zeker van dat zijn broertje, Fries, ook heel graag meegaat!

 • Reply
  Christine Claeys
  3 juli 2017 at 21:38

  Mijn 2 kleinzonen zouden dit echt het einde vinden , alle 2 verzot op alles wat met dino’s te maken heeft

 • Reply
  natasja
  3 juli 2017 at 21:43

  Mijn Neefje Roan houd van avontuur, dus dit is het ultieme uitstapje om op avontuur te aan. En heel wat te ontdekken.
  Hij verjaard ook deze maand, dus dat zou wel een extra leuk cadeau zijn.

 • Reply
  de vleeschauwer ellemieke
  3 juli 2017 at 22:05

  Dit zouden mijn zoontjes zeker tof vinden! Mijn oudste zoon wil graag een dino als huisdier, want met de papa zijn astma mogen we geen diertjes houden…Hij zou zijn ogen uitkijken!

 • Reply
  Kimberly De Groof
  3 juli 2017 at 22:55

  Onze dochter Amylia zou hier super blij met zijn. Door autisme is ze tot over haar oren verliefd op dino’s het zou dan ook een droom zijn die uitkomt van haar

 • Reply
  Sharon Yana
  3 juli 2017 at 23:18

  Ik doe graag mee met deze toffe winactie!!
  Mijn kindjes vinden dit geweldig (en papa en mama stiekem ook)
  Alles wat met dino’s te maken heeft heeft,vinden ze fantastisch!!
  Na het lezen van je blog en de foto’s erbij te zien, staan we te trappelen (als dino’s) om ook te gaan kijken.
  Wat zal deze spectaculaire expo een geweldige indruk achterlaten.
  Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten.

 • Reply
  Wendy
  4 juli 2017 at 00:54

  oh, wat leuk, ik waag graag mijn kans!
  Het lijkt mij een super uitstap voor met mijn nichtjes en neefje te doen. Ze spelen zelf graag dinosaurusje, maar ik denk dat ze nog niet echt bewust zijn van wat dit eigenlijk echt was. =) Daarom lijkt het mij een zeer leerrijke, fascinerende, toffe en onvergetelijke uitstap!
  (En eerlijk, als kind was ik zelf ook gefascineerd door dino’s, dus ik ben eigenlijk ook zélf benieuwd naar deze expo! :))

 • Reply
  Saskia
  4 juli 2017 at 03:35

  Wij willen heel graag met onze twee dochters van 8 en 5. Het is niet omdat het meisjes zijn dat ze dat niet durfen ze :-).

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  4 juli 2017 at 08:02

  Dit zouden mijn jongens helemaal geweldig vinden! ???

 • Reply
  Liesbet R
  4 juli 2017 at 08:24

  Ik doe graag mee voor een leuke uitstap met mijn meisjes.

 • Reply
  Patricia de crom
  4 juli 2017 at 09:52

  Supergaaf voor ons mannetje jayden en
  Meisje destiney

 • Reply
  Nathalie Vandendaele
  4 juli 2017 at 09:52

  Ik doe mee!! helemaal geweldig zo een super stoere uitstap voor onze al even stoere kindjes! Groetjes Nathalie

 • Reply
  kim meysmans
  4 juli 2017 at 10:27

  wauw wat een leuke actie! Natuurlijk waag ik graag mijn kans! Dat zou stiefzoon echt geweldig vinden 🙂

 • Reply
  melissa
  4 juli 2017 at 10:32

  Nou zowel zoon als dochter zijn, dankzij Freek, helemaal gek van Dino’s. We zouden maar wat graag een bezoekje hieraan brengen aangezien deze mama het ook wel heel interessant vindt 😉

 • Reply
  Sanne
  4 juli 2017 at 19:02

  OH dit wil ik zo graag winnen voor mijn nieuwe vriend en zijn dochter. Zodat ze nog iets kan bij leren over dino’s. Volgens mij gaat ze dat leuk vinden.

 • Reply
  Isabel
  4 juli 2017 at 19:59

  Ik wil graag met mijn neefje en zijn ouders gaan. Sinds Seppe op school geleerd heeft over dino’s is hij er helemaal weg van.

 • Reply
  Persyn Steven
  5 juli 2017 at 11:11

  Heel graag voor mijn dochter Yara maar vooral voor mijn zoon Torben die een grote dinofan is. Recentelijk Jurassic World gezien na de klassiekers Jurassic Park en hij is er helemaal weg van. Een bezoekje aan de expo Dino World zou het helemaal af maken! 🙂

 • Reply
  Niels
  5 juli 2017 at 20:16

  MIjn buurvrouw. Dan kan ik samen een uitje met haar doen 😉

 • Reply
  roelina
  5 juli 2017 at 21:32

  Oh wat gaaf zeg! Ik zou graag meedingen, maar is denk ik niet fair. Ik woon immers in NL en dan is een dagje Brussel wel wat ver.

 • Reply
  Tamara
  6 juli 2017 at 07:26

  Leuk voor mijn zoon 🙂

 • Reply
  Shanna
  7 juli 2017 at 11:52

  Graag voor mijn zoontje van vijf die ondertussen al meer namen van dinosaurussen kent dan ik!

 • Reply
  Sophie B.
  10 juli 2017 at 10:30

  Graag! De ideale uitstap voor papa en zoon beiden dinofans! Volgens mij ook een leuke tip als de vraag mamaaaaaa het regent ik verveel mij wat gaan we vandaag doen? komt

 • Reply
  Mertens Kathy
  10 juli 2017 at 10:52

  Onze zoon zou dit super vinden als echte dinofan. Hij heeft reeds een gigantisch dino fotobehang in zijn kamer, een dinomat, een dinoplafondlamp, knuffels,…..

 • Reply
  Isabel
  10 juli 2017 at 19:08

  Oh, mijn zoontjes zouden dit geweldig vinden!

 • Reply
  Nadine
  10 juli 2017 at 19:43

  Ik doe heel graag mee! Wat gaaf!!

 • Reply
  Sandy
  10 juli 2017 at 22:57

  Als ik dit win, ben ik de allercoolste mama voor mijn zoon ( anders ook wel een beetje hoor).
  Hij zou wel in de wolken zijn.

 • Reply
  Sandy
  10 juli 2017 at 23:01

  Als ik dit win, ben ik zeker de allercoolste mama voor mijn zoontje ( anders ook wel een beetje hoor).
  Hij zou het geweldig vinden.

Leave a Reply