Unicorns & Fairytales
Fashion fashion mama

Accompli • Fashion for us, ladies!

Accompli is de vernieuwde damesboetiek van een lieve collega. Ze is daar bovenop ook nog eens mama, juf én fashionista. Ze ademt mode. Niet gek dus dat ze haar kinderboetiek omtoverde tot een damesboetiek. Ik moet eerlijk zeggen: daar ben ik niet rouwig om! 

IMG_5591

We mochten een glaasje komen drinken op de opening van Accompli in ‘s Gravenwezel en hadden meteen first choice! Ik voelde me net Frodo en de ring… Ik werd naar de kledij toegetrokken. Zo mooi…

IMG_5592

Het is erg slim gekozen kledij: voor elk wat wils en voor verschillende leeftijden en stijlen. Een mix van jong hip en trendy stijlvol! Ook de prijzen variëren enorm. Goedkopere stukken wisselen zich af in de rekken met duurdere stukken. Hier ook weer: voor elk wat wils!

IMG_5590

Uiteraard kan ik geen boetiek (zoals deze) buitengaan zonder zelf iets te kopen en ik beloonde mijn harde werk (als juf en mama én vriendin) met leuke enkellaarsjes en twee shirtjes in twee verschillende stijlen: hip en classy! De superleuke broek liet ik maar wijs liggen… snif…

  IMG_5598

 

 

IMG_5595

Niet alleen de kledij is geweldig, ook het interieur is echt aangenaam. Het is leuk vertoeven in een boetiek zoals deze. De verkoopster ,haar dochter en de andere verkoopsters zijn vriendelijk en eerlijk. Er staat een zetel om comfortabel je man in te zetten en er staat een koffiemachine. Geen smoesjes meer om niet mee te komen.

IMG_5593

Deze boetiek bevindt zich achter de hoek van onze school waar we werken dus ik ga waarschijnlijk vaak “wat later thuis zijn” als de nieuwe collecties binnenstromen! Wie ook benieuwd is naar deze boetiek kan altijd eens een kijkje nemen op hun Facebookpagina of live natuurlijk in ‘s Gravenwezel, Schilde! Een echte aanrader!

IMG_5599

 

IMG_0090_2

 

Zijn jullie ook al benieuwd naar meer? 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply