Unicorns & Fairytales
next direct - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

Budget baby fashion #2 | Next Direct

Oké, het lukt me duidelijk niet om te weerstaan aan leuke babykledij. Ik vond weer hele leuke stuks bij Next Direct. Deze keer kocht ik vooral slaappakjes en al een cadeautje voor de meter van Lex die binnenkort moet bevallen.

 

Baby fashion bij Next Direct

Het leuke aan deze webshop (en het verleidelijke) zijn de ‘packs’. Zo bieden ze steeds een serie van pyjama’s, broekjes, mutsen, sokken (en meer) aan. Of een setje (broek + shirt). Dat aan één prijs. Zo kan je vaak leuke koopjes doen. Ze bieden hun collecties ook aan in collages waarbij je goed kan zien wat er bij elkaar hoort. Per kleur, per thema… Toen kwam ik toch in de verleiding om mijn winkelmandje vol te stoppen want je denkt: oh dat kan er ook wel bij en oh, dat mag niet ontbreken. Ook leuk om cadeau te doen trouwens!

babykledij - unicorns & fairytales babykledij - unicorns & fairytales

 

Leuke prints en thema’s

Ik ben helemaal overstag gegaan voor enkele leuke prints. De body met pyjama, rompers met een letter naar keuze, sweaters met een opschrift… Allemaal zo leuk.

babykledij - unicorns & fairytales babykledij - unicorns & fairytales babykledij - unicorns & fairytales babykledij - unicorns & fairytales   baby fashion - unicorns & fairytales baby fashion - unicorns & fairytales baby fashion - unicorns & fairytales

 

VLOG: wat ik kocht van Next Direct

Ik kon het niet laten om ook weer een lading babyspullen te kopen. Dat is nu echt wel het laatste wat ik koop (heb ik dit nu echt gezegd?). Ik ga alvast maar een facebookgroepje oprichten voor al de babyspullen die te klein zijn. Dat kan ik ze terug verkopen…

 

Kennen jullie Next Direct? Wat vinden jullie ervan? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Helena Huy
  9 februari 2017 at 07:42

  Waauw helemaal verliefd!
  Ik moet me nog even inhouden om niets te kopen, want ik zal pas eind maart bevallen. Ik kijk wel al uit naar je tweedehands groepje 😉
  Xx

 • Reply
  Jess
  9 februari 2017 at 09:28

  Hier een grote fan. Meer als ze mini was, maar elke maat koop ik toch een aantal dingen. Rompers komen alleen maar van daar.

 • Reply
  Ellen
  9 februari 2017 at 13:51

  Mijn zoontje is 26 maanden en mijn dochtertje 9 maanden en 80% van hun kleedjes komt van Next. Supergoede kwaliteit en vooral niet duur. Met een zoontje die 7 kledingmaten heeft versleten op een jaar en de dochter die ook al aan de 5e maat zit ondertussen, is dat wel zeer welkom. Enkel wel rekening mee houden dat de maten iets groter tailleren dan bijvoorbeeld Hema of Zara.

  Ook top: een of twee dagen later al geleverd en gratis verzending vanaf 30 euro (en daar zit je snel met twee koters 😉 ).

  De echtgenoot ik trouwens ook zeer tevreden van de kwaliteit van de sokken en het ondergoed ;).

 • Reply
  Kathleen
  9 februari 2017 at 17:50

  Ooooh wat een heerlijke kleertjes op die site! Eigenlijk geen goed idee om dit te ontdekken 🙂 Onze eerst spruit is voor half mei, ga me dus nog even moeten inhouden.. !
  Goed plan wel om eventueel te delen met andere mama!

Leave a Reply