Unicorns & Fairytales
kiabi kinderkleding back to school - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion mama My life

Back to school met budgetvriendelijke outfits van Kiabi

Ik ben eigenlijk al langer fan van Kiabi kinderkleding. Hun babykledij is superleuk en zeer budgetvriendelijk. Toen Lex nog een baby was vond ik daar vaak mooie outfits. We bezochten dan ook de stenen winkel in Brugge, toen ik met manlief een dagje naar daar trok. Een grote winkel waar veel keuze is. We shopten meteen enkele back to school outfits.

Back to school outfit: wat bedoel ik nu juist?

Mijn stapeltje back to school outfits bevatten Kiabi kinderkleding. Als mama wil ik natuurlijk dat mijn kind leuke kledij heeft, maar ik vind het ook belangrijk dat het comfortabele kledij is waarin ze goed kunnen ravotten en spelen op school. Maar ik hou zelf niet zo van trainingspakjes of zogezegd ‘slechte kleren aandoen’. Je weet wel wat ik bedoel hé. Daarom heb ik wel een paar shirts en broeken voor Vince en Lex die budgetvriendelijk zijn maar toch ook mooi zijn. Ik hou nu eenmaal van (in mijn ogen) mooie dingen.

Ik wil ze niet beperken in hun spelen. Van mij mogen ze kliederen en kladderen, spelen met zand, eens in een plas plensen en helemaal zwart terug thuis komen. Zolang ze maar genoten hebben van het spelen.

De kledij wassen we dan wel en als er vlekken niet uitgaan dan houd ik dat shirtje meestal bij om te knutselen of wanneer we ergens heengaan waar we sowieso vuil gaan worden. No big deal. School is er niet om te paraderen met je allerduurste en netste outfit. Het moet comfi en degelijk zijn. Maar zoals ik al zei… ik hou wel van ‘mooi’ gekleed gaan. Dat zal niet snel veranderen.

kiabi kinderkleding back to school - unicorns & fairytales

lees ook: Back tot school is ook back to snot, vitamientjes en EHBO kist aanvullen…

Shirtjes met hopen

We vonden in Kiabi Brugge enorm veel t-shirts (en andere leuke kledij). Met lange en korte mouwen. Allemaal aan kleine prijsjes. We namen er dus een aantal mee zowel voor Lex als voor Vince. Lex heeft nog enorm veel kledij van Vince vroeger dus shopten we vooral voor Vince, want die is deze zomervakantie een maat gegroeid en eerlijk gezegd hadden we NIETS meer van bovenstukken. Niet van mijn gewoonte hahaha. Ook een jas had Vince nog nodig, na 2 jaar de jas van NUNUNU aangedaan te hebben. Al is die nog stééds goed. Die vonden we ook bij Kiabi. Een warme jas met kap. Altijd handig. En nog mooi ook 😉 Ook leuke chino broekjes namen we mee.

kiabi outfit - unicorns & fairytales

Baby afdeling, om te smelten

Ik vind sowieso dat de kledij voor grotere kinderen vaak iets minder leuk wordt. Bij Kiabi liepen we voorbij de babyafdeling en zowel manlief als ikzelf stopten om eens te kijken naar al die toffe items. Wat een leuke kledij hebben ze. Het is echt de moeite om daar eens een kijkje te gaan nemen, ook voor leuke kraamcadeaus! Lex valt nét niet meer onder die maten en dat vond ik jammer. Maar ik weet wél waar ik moet zijn als er een vriendin bevalt…

kiabi winkel - unicorns & fairytales

lees ook: Besparen op je babyuitzet doe je zo

Ook voor mezelf, een toffe jas!

De afspraak met mezelf was: we gaan shoppen voor Vince (en eventueel Lex) maar niet voor mezelf. Ik heb namelijk deze zomer wel enkele nieuwe outfits geshopt. Ik heb echt wel voldoende kledij. Binnenkort ga ik trouwens weer wat kledij wegdoen, maar deze keer van mezelf. Hou dus zeker mijn verkoopsgroep op Instagram in de gaten… Maar ik vond dus een leuke jas, ideaal voor het tussenseizoen. Lekker zacht en een lichtgrijze kleur. Ik kon hem niet laten liggen hoor….

kiabi winkel - unicorns & fairytales

Kiabi kinderkleding

Maar goed, wij zijn dus klaar voor een nieuw schooljaar, met een maatje groter voor beide kinderen… Wat groeien ze toch snel hé.  Met het warme weer blijven de lange broekjes nog even in de kast, de warme jas aan de haak, maar de shirtjes komen zeer goed van pas!

kiabi kinderkleding back to school - unicorns & fairytales kiabi kinderkleding back to school - unicorns & fairytales

 

Hebben jullie speciale schooloutfits? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply