Unicorns & Fairytales
give away
moederschap My life zwangerschap

Hello, there’s “me” again!

Als je zwanger bent gebeuren er allerlei rare dingen met je lichaam. En dan heb ik het niet over een dikkere buik krijgen en enorme boobies, ook niet over dat je voor het minst huilt. Ik heb het over echt “anders” worden… Dat komt door hormonen en allerlei stofjes die vrijkomen. Eigenlijk kan je er niets aan doen. Ik had er enorm veel last van…

 

Je krijgt een nestdrang en alles moet in orde zijn. Plots veranderde mijn smaak van kledij en interieur en moest én zou ik een ander behang hebben. Mijn vader moest de muren schilderen en ik wilde retro potten! Plots ging mijn interesse meer en meer uit naar alles wat retro was. Pas op, ik vind dit nog steeds leuk hoor maar niet meer om het zelf allemaal te hebben. Manlief heeft toch voet bij stuk gehouden toen ik die (toch wel dure) retroradio wou van Orla Kiely. Het ding kostte meer dan 200 euro. Gelukkig heb ik die niet gekocht!

Make-up vond ik minder belangrijk en uitgaan nog minder. Iets gaan drinken was meer een opgave dan een plezier. Ik bleef liever thuis. Na enkele maanden ontzwangeren komt beetje bij beetje de échte Nathalie weer tevoorschijn. Diegenen die houdt van gezellig iets te gaan drinken en een feestje te bouwen, diegene die toch wel graag wat make-up opdoet en zich beter voelt in classy kledij dan in retro kledij… Hello there! 

Jammer genoeg kan ik niet mijn hele interieur veranderen maar wanneer we verhuizen zal ik toch enkele veranderingen doorvoeren. Manlief is ook blij dat ik besef dat ik een beetje “raar” deed. Toch kreeg ik wel steeds mijn zin. Maar we steken het lekker op die hormonen. Moest ik nog eens zwanger zijn dan proberen we die hormonen wat meer onder controle te houden, zeker wat betreft nieuwe dingen kopen! Manlief heeft dus een missie!

 

Hebben jullie van die veranderingen gemerkt tijdens je zwangerschap? 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  KOPERROZE
  28 december 2014 at 13:07

  Ik had daar geen last van maar ik hoor heel vaak zeggen, dat je geen belangrijke beslissingen mag nemen als je zwanger bent. Langs de andere kant nam ik 2 x belangrijke beslissingen en heb ik nooit spijt gehad. Plus er blijft een hele hormonenhuishouding aanwezig na de bevalling zeker bij borstvoeding. Dat in combinatie met veel te weinig slaap. Nog erger… Met andere woorden is het nooit goede moment om beslissingen te nemen. Wij hebben hetzelfde behang van Orlay.in de keuken , vind het bij jullie zeer mooi staan.Succes er nog mee! 🙂

  • Reply
   Nathalie
   30 december 2014 at 11:45

   Ja ik vind het behang ook wel mooi hoor, maar zou het nu niet meer kiezen. Het past wel bij de meubels en dergelijke. En de prints van Orla Kiely vind ik nog steeds super! Vooral haar potten…

 • Reply
  Nanda
  28 december 2014 at 15:08

  Haha! Heerlijk! Ahhh… ja,… janken janken janken om belachelijke dingen. Maar echt zo extreem in smaak, ik denk het niet. Hmmm.. of???

  • Reply
   Nathalie
   30 december 2014 at 11:44

   Hahahaha inderdaad janken maar! Zonder enige aanleiding…

Leave a Reply