Unicorns & Fairytales
Fashion fashion mama

Fashion Friday: my shoe closet + sale!

Ik heb best wel veel schoenen, al geef ik dat niet altijd meteen toe. Maar be honest, wie vindt er nou dat je al schoenen genoeg hebt? Ja, manlief. Maar als vrouw heb je nooit schoenen genoeg.

Er is altijd wel die ene broek en dat truitje waar je die bepaalde kleur van schoenen bij nodig hebt. Onder dat kleedje passen enkel die schoenen, maar als het wat kouder is, dan heb je er weer andere nodig! Soms kleed je je sportief, een andere keer feestelijk en dan al die momenten ertussenin! Wanneer je met mij gaat winkelen in een schoenenwinkel (en eigenlijk in alle winkels, behalve dan elektronicazaken en grootwarenhuizen ed…) dan bereid je je best voor dat ik even niet bereikbaar ben. Ik ben dan helemaal in ‘the zone’. Moeilijke vragen stel je best uit tot later. Ik heb enkel oog voor schoenen en kledij en ik ga recht op mijn doel af. Vraag maar aan manlief. Hij ziet het meteen wanneer ik in extase ben…Er zijn ongetwijfeld miljoenen vrouwen die meer schoenen hebben (en duurdere schoenen) maar in mijn verzameling kan je ook al wel je zin vinden. De kast komt van Ikea en is zéér geschikt als schoenenkast vind ik. Een echte aanrader!

IMG_0002_2 IMG_0003_2

IMG_0004_2 IMG_0005_2

De schoenkast is multifunctioneel: er zitten ook schuifjes in en ik heb enkele bakken waarin ik sjaals, sportschoenen en andere kleine dingen bewaar.

SALE • SALE • SALE • SALE

Deze schoenen zoeken een nieuwe eigenaar! Bijna nooit gedragen en voelen zich eenzaam tussen al die andere schoenen die wel gedragen worden. De opbrengst gaat in een spaarpotje voor Vince! Doe een goed bod! Ze kunnen opgestuurd worden via Kiala (ook naar NL) en zijn excl. bod. Oh ja, maat 38!

IMG_0006_2 IMG_0007_2 IMG_0008_2 IMG_0009_2 IMG_0010_2 IMG_0011_2 IMG_0012_2 IMG_0013_2

 Hebben jullie een schoenkast waar je trots op bent?  Fotootjes opsturen mag altijd! 

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Silke
  26 december 2014 at 17:39

  Wow, wat heb jij veel schoenen zeg! Die hakken van H&M met gouden studs op het bandje heb ik ook!

  • Reply
   Nathalie
   27 december 2014 at 10:03

   Die zijn leuk he! Ik heb ze nog maar 1 keer aangedaan, ze zijn wel hoog!

 • Reply
  Inge
  27 december 2014 at 10:51

  Jeetje wat veel! Maar wat een handige kast, die moet ik ook hebben! Thanks voor de tip. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO

  • Reply
   Nathalie
   27 december 2014 at 11:15

   Leuk dat je me volgt! Ja die kast is echt superhandig!!!

  • Reply
   Nathalie
   27 december 2014 at 11:17

   Je volgt mijn andere blog : juffen en meesters 🙂

 • Reply
  Els
  22 januari 2016 at 10:07

  Hallo,

  Heel handige schoenenkast!
  Ik vraag me af waar je het inzetstuk (zodat je een vak in 4 verdeeld) hebt gevonden.
  Ik kan het niet terug vinden op de ikea website.

  Groetjes, Els

  • Reply
   Nathalie
   22 januari 2016 at 10:17

   Hoi Els,

   Die kast is al 4 jaar oud en ik heb ze idd bij de ikea gehaald. Misschien zijn ze er niet meer? Wel jammer want ze zijn idd best handig!

Leave a Reply