Unicorns & Fairytales
bruidsjurk - unicorns & fairytales
Fashion fashion mama My life Personal

Bride for a day + VLOG

In januari was er in Amsterdam een bruidsbeurs. Een van mijn beste vriendinnen, een bekende weddingplanner, vroeg me om mee te gaan. Randy van Say Yes To The Dress kwam daar ook en ze had een VIP ticket gekocht. Omdat we altijd wel goed kunnen lachen leek het ons wel leuk. De avond voor we vertrokken zei ze: “Jij mag de bruid spelen”. I was like: whaaaat? Euh ja hoor! Zeker weten. Ik had dus mijn dagje als bruid en ik voelde me meer vrouw dan ooit!

Ideale bruidsjurk

Als ik ooit op zoek moet gaan naar mijn ideale bruidsjurk gaat dat lang duren volgens Randy. Ik ben leerkracht en dat wist hij meteen. Ik stond gewoon perplex. BAM! Besluiteloos, checkbox in mijn hoofd en teveel keuze. Yup that’s me. Maar de jurken die ik aantrok waren echt wel mooi.

Mijn vriend heeft altijd gezegd dat hij niet wil trouwen dus voor mij is dit dé ideale gelegenheid om eens een bruidsjurk aan te trekken en te doen alsof ik ging trouwen. Dat lukte goed hoor. We hadden superveel plezier en Randy maakte mijn dag goed. Ik kende de mens niet begot maar man, wat blijft hij je bij. Een supervriendelijk persoon die inderdaad veel vrouwen een goed gevoel kan geven. No worries mannen, hij zal je vrouwtje niet afpakken want hij is zo gay als wat. Maar dan nog… ik had bijna ‘yes’ gezegd ‘to a dress I did NOT need’.

Met tips van weddingplanner Kim en stylingadvies van Randy ging mijn nepbruiloft de max worden!

ideale bruidsjurk -unicorns & fairytales

ideale bruidsjurk -unicorns & fairytales

ideale bruidsjurk -unicorns & fairytales

Mijn dag als bruid in een VLOG

Omdat beelden meer zeggen dan woorden neem ik je mee naar de beurs waar ik deze mooie jurken aantrok en me liet opmaken, samen met Kim. Benieuwd?


Wil je nog meer zien? Dan kan je je altijd gratis abonneren op mijn youtube kanaal.

 You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply