Unicorns & Fairytales
tekenen met lichtjes Vtech - unicorns & fairytales
Digitaal Educatief speelgoed My life Spelen Winactie & Give away

Tekenen met lichtjes en Vtech! Win een exemplaar…

Is jouw kind ook dol op tekenen? Dan gaat het zeker dit DigiArt tekenbord (tekenen met lichtjes) heel erg leuk vinden. Uiteraard is dit weer van Vtech, die bekend staan om hun interactieve kleurrijke speelgoed. Ik denk dat dit ook superleuk is om in de klas te hebben. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar en ik liet uiteraard Lex eens testen. Hij vond het superleuk.

Kleuren met lichtjes

Dit leuke tekenbord met lichtjes van Vtech is niet zomaar een tekenbord. De kleurplaten die erbij horen bevatten een speciale code die het tekenbord herkent en daardoor zullen bepaalde lichtjes ophelderen. Wanneer de kinderen deze instructies gaan volgen kunnen ze de kleurplaat inkleuren via instructies. Zo leren ze ook meteen de verschillende kleuren. Het DigiArt tekenbord zal hen zeggen welke kleur ze moeten gebruiken.

Tekenbord Vtech - unicorns & fairytales

Er zijn ook meer dan 70 vormen, voorwerpen of dieren die ze met instructies kunnen tekenen. Je kunt ook op het bord tekenen met een whiteboard marker trouwens, wat altijd fijn is. Tijdens het tekenen kunnen de kinderen ook een melodietje opzetten, maar dat hoeft niet wanneer ze niet willen.

De sjablonen kunnen ze opbergen in het opbergvak. Er zijn ook 6 waskrijtjes bij en er is ook de mogelijkheid om 12 extra kleurplaten te downloaden en afdrukken.

 

Tekenbord

Lex was meteen geïnteresseerd  in het tekenbord toen ik het nam. Hij vond het leuk om te wachten op instructies. Hij kan de kleuren nog niet zo goed dus het was fijn om het te kunnen oefenen op deze manier. Ook luisterde hij goed naar de instructies. Waar het lichtje ging branden, kleurde hij dan ook. Supertof.

DigiArt tekenbord met lichtjes Vtech - unicorns & fairytales

 

Win dit tekenbord met lichtjes van Vtech

Ben jij ook wel benieuwd naar dit speelgoed van Vtech? Dit tekenbord met lichtjes is ideaal ook om in de klas te gebruiken. Kinderen leren instructies uitvoeren en kleuren herkennen. Maar ook thuis is het een fijn hebbeding. Wil jij graag zo’n tekenbord testen? Ik mag van Vtech een exemplaar weggeven aan één van mijn volgers. Doe jij mee?

Hoe kan je meedoen? 

 

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram (om altijd op de hoogte te zijn van leuke tips en winacties)
 2. Laat me weten waarom je hem wil winnen
 3. Deel het artikel als je wil (niet verplicht om te winnen) op je eigen sociale media

 

WINNAAR IS VANES WILLEKE

 

Schrijf je in op de kei toffe nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van leuke acties en artikels

* indicates required


XOXO Nathalie 

You Might Also Like...

61 Comments

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  3 september 2019 at 06:36

  Vtech wat kunnen ze toch veel bedenken en maken. Wat geweldig wat ze nu gemaakt hebben.
  Lijkt me heel leerzaam voor onze dochters om mee te ervaren en te spelen.

  • Reply
   Carmen
   3 september 2019 at 06:39

   Wauw! Mijn kinderen zoeken nieuwe uitdaging en ik denk dat dit tekenbord hen daarbij kan helpen!

   • Reply
    Nathalie
    3 september 2019 at 06:41

    Wauw zo leuk! Ellis kleurt super graag en zou er heel erg blij mee zijn.

   • Reply
    Cindy Framke
    3 september 2019 at 07:12

    Wat leuk! Mijn meiden zullen dit erg leuk vinden. Ze zijn gek op kleuren. Ik waag graag een kansje

  • Reply
   Jennifer Van Litsenborg
   3 september 2019 at 08:53

   Wauw, weer zo’n fijne give away ! Nu Noah gisteren on het eerste kleuterklasje is gestart, is dit ideaal om thuis verder aan de slag te gaan. Tekenen met een doel EN instructies, zalig! (En nog eens leerrijk ook). Heel benieuwd hiernaar.

  • Reply
   Stefanie
   3 september 2019 at 18:03

   Soms is het wat zoeken om mijn eigen dochter van 2j4m te blijven uitdagen… dus in eerste instantie wil ik het bij haar eens testen. Ze gaat binnenkort ook voor de eerste keer met oma en opa op vliegvakantie. Misschien wel leuk om in haar koffertje te steken voor in het vliegtuig, dan hebben oma en opa ook wat rust 😀 en kunnen ze samen bezig zijn. Leuk!

   Anderzijds wil ik het ook gebruiken bij kleuters die ik ondersteun naar werkhouding toe (versterken executieve functies – aandacht/concentratie). Misschien een leuke aanvulling als activiteit.

   Dus… heel graag!!

 • Reply
  Ingrid langstraat
  3 september 2019 at 06:38

  Ik doe graag mee voor mijn jongste van 4 jaar. Hij knutselt en kleurt heel graag. Hier zal hij uren zoet mee zijn, erg leuk!!

 • Reply
  Joke
  3 september 2019 at 06:38

  Wauw, dit tekenbord zou zoveel frustratie bij Ruben weg nemen. Hij kleurt enorm graag maar het wilt niet zo goed lukken . Dan word hij enorm boos en ongelukkig. Samen kleuren vind hij enorm leuk. Maar zelf helemaal alleen iets kunnen afwerken zal hem helpen groeien in zijn zelfstandigheid.

 • Reply
  Elisabeth
  3 september 2019 at 06:43

  Ik waag mijn kans voor mijn lieve zoon. Hij zou niets anders doen dan kleuren. Lijkt me ook handig om even mee te kunnen nemen naar oma en opa. Zo kan hij zich daar ook creatief bezig houden.

 • Reply
  Leemans Stephanie
  3 september 2019 at 06:46

  Dit zou mijn metekindje Mariëtte geweldig vinden! Een vrolijk tettergatje dat graag bij leert en super nieuwsgierig is naar nieuwe dingen en alles graag ontdekt. 🍀🍀🍀

 • Reply
  Sara
  3 september 2019 at 06:46

  Mijn dochters zijn gek op kleuren en doen dit het liefste elke dag, het is echt even een rust momentje voor ze. Als ze uit school komen, onderweg of als het ze even te druk wordt. Dit is een leuke nieuwe uitdaging die zeker in de smaak zal vallen.

 • Reply
  Ingrid Fe
  3 september 2019 at 06:48

  Ik waag graag een kansje voor onze 2 sloebers. Die dit zeker leuk zullen vinden.

 • Reply
  Isabel
  3 september 2019 at 06:52

  Mijn 4 jarige zoon zou je daar heel gelukkig mee maken. Zijn oudere broer tekent namelijk heel goed en volgt tekenles. De jongste zegt dan altijd dat hij dat ook wil kunnen. Perfect om het ook te leren lijkt me 🤗

 • Reply
  Corinne
  3 september 2019 at 06:54

  Graag voor mijn zoontje van 3,5 en dochter van 2. Een leuke activiteit voor deze 2 totaal verschillende kindjes. Lily kan dan mooi even rustig spelen en Lennon oefent gelijk z’n motoriek! Top!

 • Reply
  Chantal den Haan
  3 september 2019 at 06:54

  Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas!!! 😍Loving it! 🍀Fingers crossed

 • Reply
  Ellen
  3 september 2019 at 06:56

  Super leuk zoontje gaat bijna naar de kleuterschool. Hoe leuk om dan nog meer te kunnen oefenen met vormen en tekenen

 • Reply
  Goele H
  3 september 2019 at 06:59

  Mijn dochter van 4 is gek op tekenen en knutselen. Maar gericht tekenen lukt eigenlijk nog niet. Ik denk dat dit voor haar een leuke stimulans zou zijn en een goede les in instructies opvolgen.

 • Reply
  Jasmien Van Gestel
  3 september 2019 at 07:04

  Wauw, dit zou ons oudste zoontje Skyler (3,5 jaar) echt geweldig vinden. Sinds kort kan hij zo geconcentreerd zitten kleuren en hij is dan echt fier op zijn werk. 😍 Met dit tekenbord zou hij uren zoet zijn! Mama dan ook blij dus! 😉🤞🏼

  • Reply
   Katrien a
   3 september 2019 at 16:55

   Ik zou dit graag winnen voor mijn zoo tje van 5 jaar met een vrij zwakke fijne motoriek. Ik hoop hem zo meer te stimuleren om te tekenen en dat hij zo kan oefenen met plezier.

 • Reply
  Anna wienen
  3 september 2019 at 07:04

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia. Ze is gek op tekenen..

 • Reply
  Sara Jaspers
  3 september 2019 at 07:06

  Een leuke stimulans om te kleuren! Jul zal 3 worden in oktober, dus een vroeg verjaardagskadootje denk ik dat altijd welkom is 😊

 • Reply
  Hanne
  3 september 2019 at 07:10

  Die kleine man van mij zou dit geweldig vinden dus ik waag mijn kans

 • Reply
  Trees
  3 september 2019 at 07:10

  Zowel thuis als in de leefgroep met kinderen en jongeren met een beperking waar ik werk zou dit goed gebruikt worden!

 • Reply
  Lore
  3 september 2019 at 07:11

  Na een aantal jaar geduld ben ik gisteren voor het eerst gestart in mijn eigen klasje. Dit zou superleuk zijn als extraatje voor mijn kleine schatten van de Regenboogklas 🌈😍

 • Reply
  Sharon v Bregt
  3 september 2019 at 07:13

  Ik doe graag mee voor mijn kleine jongen. Hij wordt bijna 4. Zijn zussen vinden kleuren helemaal geweldig, hij is na 2 keer mooi gekleurd te hebben zo klaar en gaat krassen. Ik hoop met dit mooie v-tech bord dat hij het leuker gaat vinden en ook heerlijk met zijn zussen een gave tekening maakt!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  3 september 2019 at 07:14

  voor jarige kleinzoon quinn zou het geweldig zijn als ik dit mooie kado win

 • Reply
  Elke Wauters
  3 september 2019 at 07:29

  Wat een leuke winactie!! Louise is 3 en gek op kleuren,dus dit zou ze fantastisch vinden om mooie tekeningen voor bomma en bompa te kunnen maken😍 wij duimen alvast 🤞🍀🍀🍀

 • Reply
  Marina
  3 september 2019 at 07:33

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje! Na heel wat muur tekeningen en onder gekliederde stoelen, vind hij dit hopelijk veel spannerder🙈

 • Reply
  Simone Wiersma
  3 september 2019 at 09:05

  Mijn dochter begint meer interesse te krijgen in echt tekenen op wit papier in plaats van in een kleurvlak kleuren. Maar echt tekenen is toch nog wel moeilijk. Ze vraagt steeds hoe moet ik dat maken mama. Dit tekenbord zou dus een uitkomst zijn. Een mooie manier om zelf te leren tekenen.

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  3 september 2019 at 09:12

  Mijn dochter Lore wordt op 14/9 3 jaar, de perfecte leeftijd dus 😉
  Kleuren is 1 van haar favoriete bezigheden. Er liggen ook steeds kleurpotloden en kleurboeken binnen handbereik bij ons thuis. Boeken die zijn steeds van voor tot achter volledig volgekleurd.

 • Reply
  Christine Claeys
  3 september 2019 at 10:18

  Heel graag een kansje voor ons klein tekenwonder

 • Reply
  Noortje
  3 september 2019 at 12:01

  Wauw dit zou fantastisch zijn voor onze 2 jarige zoon Vince! Hij kleurt heel graag en is bezig met het ontdekken van kleuren. Vtech maakt zo’n leuke dingen. #inforthewin🤩

 • Reply
  Trotsema fati
  3 september 2019 at 12:38

  Super leuk voor mijn kleutertje die altijd nieuwsgierig is in kleuren van zijn zus en broer hij pakt alles af ….
  super leuk om eigen tekenbordje te hebben zonder de Grote zus en broer te storten.
  Duimen!!

 • Reply
  Kim
  3 september 2019 at 12:43

  fijn voor mijn stiefzoontje, doe heel heel erg graag mee!

 • Reply
  charles nuyts
  3 september 2019 at 12:48

  kleindochtertje van 19 maanden begint nu graag te tekenen met z’n bord van Vtech is niet alleen zij heel blij maar ook opa hé want niets is mooier dan blije kindjes om me heen .

 • Reply
  Helena
  3 september 2019 at 12:59

  De kindjes zijn in hun kleurfase en zouden alles kleuren, ook de muren. Ik wil dit winnen opdat ze meer tot dit tekenbordje aangetrokken zijn en uiteindelijk beseffen dat niet op alles gekleurd kan worden

 • Reply
  Misty Dg
  3 september 2019 at 13:23

  Heel graag voor mijn dochtertje van 4 jaar die graag tekent en creatief bezig is

 • Reply
  sylvia
  3 september 2019 at 15:00

  leuk!! dit zou net iets voor onze kleine man zijn, hij vindt tekenen heel leuk, maar het is voor hem zo frustrerend dat het dan nog niet zo mooi wordt als de tekeningen van zijn grote broer…. hiermee kan hij zeker weten net zulke mooie kunstwerken maken als zijn grote broer!

 • Reply
  damie lou
  3 september 2019 at 15:12

  SUPER!!! Voor mijn kids EN voor de opvangkindjes. Wat zullen ze dit tof vinden… Vtech is echt de max! Duurzaam en leerrijk. Ik ben fan! xx

 • Reply
  RITA JANSENS
  3 september 2019 at 16:40

  Dit zou leuk zijn voor de kleinkinderen!

 • Reply
  glenn herssens
  3 september 2019 at 16:49

  Vtech heeft altijd wel leuke interactief speelgoed voor kinderen ! Ook deze ziet er weer heel leuk uit ! Ik zou deze heel graag winnen voor ons dochertje die haar heel goed kan bezig houden met tekenen en kleuren 😀 Ook een muziekje erbij maakt het zoveel leuker, en nog eens handig om overal mee naar toe te nemen,wij zijn zeker fan 😀

 • Reply
  Karolien S.
  3 september 2019 at 18:38

  Lijkt me leuk om spelenderwijs de kleuren te leren ontdekken en de kinderen een nieuwe uitdaging te geven. Duimen maar!

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  3 september 2019 at 20:54

  Wat een leuk product! Mijn 2-jarige dochter is dol op tekenen en is aan het oefenen met het herkennen van kleuren. Nog best moeilijk. Heel graag verras ik haar met dit tekenbord.

 • Reply
  Marian B
  3 september 2019 at 21:22

  Dit zou helemaal top zijn voor mijn dochtertje. Ze had een gewoon tekenbord, maar die is helaas door toedoen van haar grote broer gesneuveld. Ze was hier behoorlijk verdrietig van. Dit mooie bijzondere tekenbord zal het leed meer dan verzachten.

 • Reply
  Els Wanders
  3 september 2019 at 23:02

  Ik doe graag mee voor Niek. Zijn zus heeft al veel knutselspullen en voor een groot aantal is hij nog te klein. Een tekenbord helemaal voor Niek, daar zal hij erg blij mee zijn. Kunnen we ook de kleuren meer gaan oefenen, nu zegt hij meestal willekeurig geel, blauw of groen.

 • Reply
  Nele V
  4 september 2019 at 09:11

  Ideaal voor mijn dochtertje, ze moet nog wat oefenen op de verschillende kleuren want ze kent ze nog niet goed. En tekenen doet ze super graag, ideale combinatie!

 • Reply
  Stef Nagels
  4 september 2019 at 11:06

  Ideaal voor onze kleine lieverd, hij tekent doodgraag! 😀

 • Reply
  Gwenny
  4 september 2019 at 15:49

  Ik zou dit heel graag winnen voor mijn metekindje (4 jaar). Ze is nu door omstandigheden vroeger naar het internaat gemoeten (ouders zijn binnenschippers en bij de moeder is nu een bipolaire stoornis geconstateerd). Dit zou ze kunnen mee nemen naar het internaat om te tekenen en om zich ‘s avonds wat bezig te houden. Het zou zeker voor wat afleiding kunnen zorgen.

 • Reply
  Lieke van Veen
  4 september 2019 at 18:45

  Ik doe graag mee om dit tekenbord te winnen voor mijn neefjes.
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) en Instagam (liekevv24)

 • Reply
  Ellen Vanherck
  4 september 2019 at 19:56

  Wauw hoe geweldig is dit bord?! Dat zou echt iets zijn voor onze bijna 3 jarige dochter. Ze is gek van tekenen en kleuren maar kan wel wat extra uitdaging gebruiken!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  5 september 2019 at 14:44

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 5 omdat het er zo leuk uitziet. En als ze er te oud voor wordt neem ik het mee naar de school voor buitengewoon onderwijs waar ik werk. Win-win!

 • Reply
  tamara
  5 september 2019 at 16:16

  Ik doe graag mee voor mijn dochter.
  We lezen altijd met heel veel plezier je blogs en worden hierdoor zooo geinspireerd. We willen dit graag eens in de praktijk omzetten 🙂

 • Reply
  Griet
  9 september 2019 at 00:09

  Mijn metekindje zou dit ongetwijfeld heel leuk vinden

 • Reply
  Freteken
  9 september 2019 at 22:15

  Mijn dochter zou dit ongetwijfeld super super super super leuk vinden 😀 Ziet er de max uit!

 • Reply
  Marleen
  9 september 2019 at 23:52

  Hopelijk mag deze oma ook deelnemen, want ik waag heel graag mijn kans?! Ik zou er niet 1 kindje mee gelukkig maken, maar direct 6 deugnietjes! 🙂 Mijn kleinkinderen zouden dit superleuk vinden, dus dit Vtech komt zeker en vast in goede kinderhandjes terecht!

  Ik volg op instagram.

 • Reply
  Kirsten Mamagisch
  10 september 2019 at 11:42

  Ik doe graag mee voor mijn peuterdame. Bergen speelgoed heeft ze, maar het liefst vermaakt ze zich met zo’n magnetisch tekenbordje. Dit zou een hele toffe upgrade zijn!

 • Reply
  Nathalie Buttiens
  10 september 2019 at 12:00

  Ik doe graag mee voor mijn kids.

 • Reply
  Willeke
  10 september 2019 at 15:07

  Dit zou zo leuk zijn voor mijn zoontje! lekker tekenen en in zijn eigen fatasie wereld leven

 • Reply
  Marian Zw
  10 september 2019 at 17:52

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn kleinzoon, die begint net met tekenen, (krassen) met zulk leuk speelgoed worden dat vast al snel prachtige tekeningen

 • Reply
  Simone
  10 september 2019 at 21:34

  Ah wat geweldig leuk voor ons meisje, ze tekent altijd en overal (op🤭) , zelfs buiten tekent ze nog met een stok in het zand. Met dit te gekke tekenbord, kan ze mooi op spelende wijs haar tekenvaardigheden verder ontwikkelen

 • Reply
  Simone
  8 september 2020 at 21:48

  Zo leuk voor onze kleine 3 jarige knutsel Harry. Elke dag komt haar etui met stiften en tekenpapier wel tevoorschijn. Voor iedereen wordt er een mooie creatie gemaakt. Met dit mooie tekenbord wordt tekenen nog leuker en uitdagender voor haar. Ze zal dit dan ook zeker weten helemaal gewéldig vinden.

Leave a Reply