Unicorns & Fairytales
trouwen - unicorns & fairytales
Fashion Personal

Als ik ooit trouw…

Ik ben al 22 jaar samen met mijn ‘vriend’ en ondertussen wonen we ook wettelijk samen. Trouwen zit voorlopig nog niet in de pijpleiding, maar zeg nooit nee. Het lijkt alsof iedereen tegenwoordig een aanzoek krijgt. Mijn Facebookvrienden verloven zich, twee koppels uit onze vriendenkring trouwden afgelopen jaar en mijn schoonzus en schoonbroer trouwden ook enkele jaren geleden. Wij hadden dus op 3 jaar maar liefst elk jaar een trouw op de planning staan. Super, want ik ben echt een romantisch type en huwelijksfeesten zijn de max! Het doet me nadenken over wat ik zelf zou willen én ik ben ook al volop aan het zoeken naar een leuke outfit om aan te doen op hun feest. 

Romantisch trouwfeest 

Wel, ik vind trouwen gewoon romantisch. Jammer dat het zo duur is, al kan je het natuurlijk zelf wat sturen. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik zou het echt zoals in de boekjes willen. Mocht ik een ongelimiteerd budget hebben dan wist ik het wel. Ik zou één van mijn beste vriendinnen inschakelen, die weddingplanner was en de mooiste huwelijken regelde. Zij kan als geen ander plannen. Al moet ze natuurlijk wel zelf aanwezig zijn, als vriendin… of zelfs bruidsmeisje 😉 Ik mocht enkele maanden geleden met haar mee naar een trouwbeurs waar ik alvast een voorproefje kreeg van hoe het er aan toe kan gaan. Ik weet wél al dat ik graag een kleed zou hebben met kant. Je kon dat zien in een VLOG. < Klik hier om ons dagje trouwbeurs te zien > Het was alvast een leuke dag waar we Randy van Say Yes To The Dress ontmoetten.

Dé ring

Nou, heel belangrijk vind ik toch wel dé ring. Ik draag niet zoveel ringen dus het moet er wel eentje zijn die ik écht graag zie. Zelf ben ik niet fan van te dikke unisex ringen. Het mag niet te bombastisch zijn, maar ook niet te gewoon. I know, ik ben niet makkelijk… Het moet iets vrouwelijks zijn met een subtiel steentje én het moet combineerbaar zijn met de trouwring en/of andere ringen. Als trouwring vind ik bijvoorbeeld iets met blaadjes wel mooi. Eventueel gecombineerd met andere juwelen van dezelfde serie. Wat een moeilijke job voor de aanstaande man, die verlovingsring. Die moet toch meteen al wel goed zijn.

Helemaal ‘ons’

We hebben het er wel al over gehad. Onze trouw zou helemaal in teken staan van onze favoriete zaken zoals onze favoriete apero, wijnsoort, eten, aankleding en muziek. Een beetje een reis door het leven van ons tweetjes. Na 22 jaar heb je natuurlijk wel wat te vertellen.

Moest ik echt kunnen, ik zou naar een Zuiders land vliegen met mijn gasten om daar in een (modern) kasteel te overnachten dat aan een strand gelegen is. Het feest en huwelijk op het strand, met zo van die typische witte stoeltjes, een loper en een prieel. Het feest op het strand, met blote voeten, veel witte accenten en overal mooie bloemen en lichtjes. Wie wil kan een frisse duik nemen in helderblauw water.  Zucht… Ach, dromen mag hé 😉

Save the date

Wat ik wil, is een groot feest met véél gasten. Jammer genoeg wil dat ook zeggen véél geld. Want ik wil romantiek, luxe en veel lekkers. Ik weet het, klein trouwen kan ook, maar onze liefde voor elkaar moeten we niet meer bewijzen, wij zijn al 22 jaar samen. Ik zou zo hard uitkijken om alles te regelen zoals save the date kaarten. Ik zou het zo speciaal mogelijk willen maken, met typisch iets van ons. En eventueel ook een speciaal verzoekje… iets OUT OF THE BOX!

Ook de trouwuitnodigingen zouden dan ietwat speciaal mogen zijn. In thema van de trouw die we organiseren. Met foliedruk waarschijnlijk want dat vind ik enorm mooi… Een beetje minimalistisch chique…

Vrijgezellenfeest

Een van de leuke zaken is misschien nog wel het vrijgezellenfeest. Ik heb wel wat zotte mussen als vriendinnen die mij het feest van de eeuw gunnen denk ik. Ik organiseerde enkele jaren geleden en pré-vrijgezellenfeest voor mijn vrienden en nadien een écht vrijgezellenfeest. Eigenlijk toch echt een goed excuus om twee keer te vieren, toch?

vrijgezellenfeest vrouwen organiseren - unicorns & fairytales

 

Zijn jullie getrouwd of gaan jullie trouwen? Wat vinden jullie belangrijk? Waarom zou je wel/niet trouwen? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jeroen
  27 juli 2018 at 17:35

  Al enkele jaren verloofd, maar nog niet aan trouwen toegekomen. Niet dat we het niet willen maar er is de laatste jaren telkens iets tussen gekomen. Een dochter die kwam piepen, een huis dat werd gekocht, … Zaken die ook een belangrijke stap waren in onze relatie. Dus een trouw komt er maar de voorbereidingen moeten nog beginnen 😉

  • Reply
   Nathalie
   28 juli 2018 at 19:34

   oh dat is zooo leuk! Die voorbereidingen zijn een van de leukste dingen denk ik.

Leave a Reply