Unicorns & Fairytales
trouwen - unicorns & fairytales
My life Personal

Als ik ooit trouw…

Het lijkt alsof iedereen tegenwoordig een aanzoek krijgt. Mijn Facebookvrienden verloven zich, twee koppels uit onze vriendenkring trouwen het komende jaar en mijn schoonzus en schoonbroer trouwen nog dit jaar. Wij hebben dus de komende 3 jaar maar liefst elk jaar een trouw op de planning staan. Super, want ik ben echt een romantisch type en huwelijksfeesten zijn de max! Het doet me nadenken over wat ik zelf zou willen én ik ben ook al volop aan het zoeken naar een leuke outfit om aan te doen op hun feest. 

Romantisch

Wel, ik vind trouwen gewoon romantisch. Jammer dat het zo duur is, al kan je het natuurlijk zelf wat sturen. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik zou het echt zoals in de boekjes willen. Mocht ik een ongelimiteerd budget hebben dan wist ik het wel. Ik zou één van mijn beste vriendinnen inschakelen, die weddingplanner is en de mooiste huwelijken regelt. Zij kan als geen ander plannen. Al moet ze natuurlijk wel zelf aanwezig zijn, als vriendin… of zelfs bruidsmeisje 😉 Ik mocht enkele maanden geleden met haar mee naar een trouwbeurs waar ik alvast een voorproefje kreeg van hoe het er aan toe kan gaan. Ik weet wél al dat ik graag een kleed zou hebben met kant. Je kon dat zien in een VLOG. < Klik hier om ons dagje trouwbeurs te zien > Het was alvast een leuke dag waar we Randy van Say Yes To The Dress ontmoetten.

Dé ring

Nou, heel belangrijk vind ik toch wel dé ring. Ik draag niet zoveel ringen dus het moet er wel eentje zijn die ik écht graag zie. Zelf ben ik niet fan van te dikke unisex ringen. Het mag niet te bombastisch zijn, maar ook niet te gewoon. I know, ik ben niet makkelijk… Het moet iets vrouwelijks zijn met een subtiel steentje én het moet combineerbaar zijn met de trouwring en/of andere ringen. Als trouwring vind ik bijvoorbeeld iets met blaadjes wel mooi. Eventueel gecombineerd met andere juwelen van dezelfde serie. Wat een moeilijke job voor de aanstaande man, die verlovingsring. Die moet toch meteen al wel goed zijn.

Op het strand

Moest ik echt kunnen, ik zou naar een Zuiders land vliegen met mijn gasten om daar in een (modern) kasteel te overnachten dat aan een strand gelegen is. Het feest en huwelijk op het strand, met zo van die typische witte stoeltjes, een loper en een prieel. Het feest op het strand, met blote voeten, veel witte accenten en overal mooie bloemen en lichtjes. Wie wil kan een frisse duik nemen in helderblauw water.  Zucht… Ach, dromen mag hé 😉

Origineel

Wat ik wil, is een groot feest met véél gasten. Jammer genoeg wil dat ook zeggen véél geld. Want ik wil romantiek, luxe en veel lekkers. Met lichtjes, zitzakken of loungeplekken, goede muziek, sfeer, goed weer…  België is gewoon zo onvoorspelbaar als het op dat laatste aankomt. Het beste zou dus zijn in een warm land waar je zeker weet dat het weer mooi gaat zijn. Maar dat wil ook zeggen dat je de mensen hun tickets en verblijf moet betalen en dat maakt het duur. Geld dat we voor andere zaken wel kunnen gebruiken, denk ik dan.

We zullen nog maar even blijven dromen…

 

Zijn jullie getrouwd of gaan jullie trouwen? Wat vinden jullie belangrijk? Waarom zou je wel/niet trouwen? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jeroen
  27 juli 2018 at 17:35

  Al enkele jaren verloofd, maar nog niet aan trouwen toegekomen. Niet dat we het niet willen maar er is de laatste jaren telkens iets tussen gekomen. Een dochter die kwam piepen, een huis dat werd gekocht, … Zaken die ook een belangrijke stap waren in onze relatie. Dus een trouw komt er maar de voorbereidingen moeten nog beginnen 😉

  • Reply
   Nathalie
   28 juli 2018 at 19:34

   oh dat is zooo leuk! Die voorbereidingen zijn een van de leukste dingen denk ik.

Leave a Reply