Unicorns & Fairytales
luchtkussenpark - unicorns & fairytales
Op stap uitstappen uitstappen binnen

Uitstap tip / Bounce Valley in Breda

Houden je kinderen van springen? Zijn ze onvermoeibaar? Dan heb ik een hele leuke uitstaptip. In Bounce Valley in Breda kunnen ze zich uitleven én je kan er ook een leuk verjaardagsfeestje houden. Dit luchtkussenpark is top om te doen en ook ideaal bij regenweer! Laat de kids maar spingen…

Bounce Valley, een luchtkussenpark in Breda!

Dit springpark, luchtkussenpark of inflatable jump park is echt heel leuk voor kinderen. Trampoline springen zonder trampolines bij wijze van spreken. Ook voor volwassenen trouwens heel leuk. Het is eigenlijk 1 groot springkasteel waar glijbanen zijn, waar je springopdrachten kunt vinden, een snelheidsspel, veel obstakels enz… Eens je begint te springen, kan je niet meer stoppen.

Verjaardagsfeest

Ons zoontje was jarig en we namen dus een verjaardagsfeest formule. Je hebt 3 soorten waaruit je kan kiezen. Wij namen de Bounce Party unlimited. Een formule waarbij kinderen 1,5 uur kunnen springen en een half uurtje kunnen eten. Ze krijgen allemaal Bounce Valley sokken, de jarige krijgt een cadeautje en ze kunnen steeds limonade bijvullen. Ze krijgen ook een Slush Puppy en ze mogen de beker meenemen.

Springen in het luchtkussenpark

Er zijn verschillende locaties en wij kozen dus Bounce Valley in Breda. We zagen de kinderen amper. Ze kunnen zich uitleven à volenté. Er is ook een laser maze run. Daar moeten de kinderen proberen om over en onder de lazerstralen te stappen. Erg leuk want ze wilden natuurlijk steeds hun tijd verbeteren. Enfin, wil je dit luchtkussenpark eens uittesten, dan moet je dat zeker en vast doen!

Eten en drinken

In het horecagedeelte op hun verdieping kun jij samen met familie en vrienden iets eten en drinken. Naast pizza bieden ze ook fingerfood, krulfriet, heerlijke panini’s, slush, ijs en zoete snacks. Omdat het aanbod zo groot is, is het nuttigen van meegebracht eten en drinken niet toegestaan. Het luchtkussenpark biedt dus meer dan alleen springplezier hahaha.

Leuk he? Meer info van je vinden op hun website.

Nog meer leuke uitjes en verjaardagen vieren?

Uitstap tip // World of mind in Brussel

Graffiti kinderfeestje? Een origineel verjaardagsfeest!

Uitstap tip // Kindermuseum in Brussel

Een leerrijke uitstap naar Hidrodoe in Herentals

Zin in een lekkere, euh leuke uitstap? Ben je al in het chocolademuseum geweest?

De ontdekfabriek is de ideale STEM uitstap voor kinderen die graag bricoleren

Wat denk je? Ga jij ook eens in dit luchtkussenpark springen?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply