Unicorns & Fairytales
graffiti kinderfeestje - unicorns & fairytales
creatief DIY Birthday Party Educatief educatieve activiteiten My life Process Art

Graffiti kinderfeestje? Een origineel verjaardagsfeest!

Vince werd 10 jaar en dat mocht wel op een originele manier gevierd worden, vonden wij. Aangezien hij creatief is, graag met verschillende materialen bezig is en tekent, dachten we aan een origineel graffiti kinderfeestje voor kinderen. Ik wist dat dit bestond, want ik deed het wel eens met de kinderen van de klas.

Graffiti kinderfeestje Graffitifun, een origineel verjaardagsfeest 

Geef nu toe, een graffiti kinderfeestje is toch écht de max? Ik vond Graffitifun via mijn zoektocht naar ondernemingen die én goed zijn én in Antwerpen konden komen. Graffitifun is een Nederlands bedrijf maar ze komen eigenlijk op heel veel plekken. De artiesten zijn allemaal ervaren. Onze Graffiti workshop ging door aan de brug vlakbij Park Spoor Noord. Als het prachtig weer is kunnen de kinderen zich daar nadien nog uren uitleven! Er is een grote speeltuin, water en een mega leuke BAR. Ideaal voor ouders en kinderen. Een win win. Bovendien kunnen de kinderen zich daar helemaal uitleven, want het is een toegestane plek om Graffiti te spuiten.

Spuiten maar!

Ons graffiti kinderfeestje begon met een inleiding van de artiest met uitleg oer het ontstaan ervan. Hij had de kinderen al meteen mee. Want mensen zijn al van tijdens de oertijd bezig met murals. Hij zag er ook wel cool uit! Na de uitleg over wat tags & murals zijn, mochten de kinderen zelf een ontwerp maken. Ze kregen allemaal een papier en een plankje. Met hulp van de artiest schetsten de kinderen hun initialen, een tekening of iets anders. Daarna was het natuurlijk tijd om echt te gaan spuiten. Het leukste deel! De kinderen waren allemaal razend enthousiast. Dit graffiti kinderfeestje was sowieso al geslaagd. Na een korte pauze was het de tijd om hun panelen af te werken. Met hulp van de artiest van graffiti kinderfeestje antwerpen was dit geen probleem. De kinderen waren allemaal happy!

lees ook: Een kinderfeestje organiseren in 10 stappen

Een persoonlijk kunstwerk

Het voordeel aan dit Graffiti kinderfeestje is dat alle kinderen met een aandenken naar huis gaan. Ze mogen allemaal hun paneel meenemen. Geloof me als ik zeg dat dit zeker in hun slaapkamer zal terecht komen. Een aandenken aan een origineel kinderfeestje met veel plezier. Bovendien zijn ze creatief bezig en leren ze weer nieuwe technieken. Want vergis je niet, graffiti spuiten is niet eenvoudig. Er zijn enorm veel tricks en technieken te leren. Natuurlijk was de eerste vraag die ik kreeg als deze Graffiti workshop op zijn einde kwam: “mama, gaan we ook spuitbussen kopen? Ik wil dat thuis ook kei graag doen…”

Op een lentefeest of communiefeest, schoolfeest of andere gelegenheid is deze originele workshop ook écht wel leuk…

Ben je dus ook op zoek naar een origineel verjaardagsfeest voor kinderen? Dan raad ik deze graffiti workshop zeker aan! Voor meer info over prijzen en mogelijkheden moet je zeker eens een kijkje gaan nemen bij deze unieke graffiti workshops

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply