Unicorns & Fairytales
pré vrijgezellen feest - unicorns & fairytales
Fashion fashion musthaves Hotspots lifestyle musthaves My life Personal

Pré vrijgezellen party met de meisjes

Ik ben getuige van één van mijn beste vriendinnen haar huwelijk en dat was voor mij natuurlijk weer dé reden om allerlei zaken te gaan plannen. Ik wou vanaf september elke maand tot aan de trouw volgend jaar in juli elke maand een klein cadeau of leuke activiteit geven. Maar soms mag het eens wat grootser zijn. Omdat het me leuk leek elkaar allemaal al een beetje te leren kennen hielden we een pré vrijgezellen feest en dat was kei leuk! 

Pré vrijgezellen feest

Verschillende mensen trokken nogal een verbaasde blik toen ik zei dat we een pré vrijgezellen feest gingen doen. Een wat? Ik ging toch maar even googlen om te zien of ik nu echt een nieuw begrip had uitgevonden maar nee hoor, er blijken nog heel wat gelijkgestemde zielen rond te lopen die niet kunnen wachten tot volgend jaar om een vrijgezellenfeest te houden. Omdat elke reden voor mij goed is om een party van iets te maken ging ik aan de slag. Voor nu en reeds voor volgend jaar. Het vrijgezellenfeest voor volgend jaar is al voor de helft helemaal in orde.

Beauty afternoon bij Beauty-Licious

We namen de bruid mee naar onze koekenstad. We gingen even een omweg maken en stopten in een erotische shop en eindigden bij een tattoo shop. Haar blik was geweldig. Na een stresske mocht ze zich omdraaien en was daar Beauty-Licious, een beauty bar in hartje Antwerpen. Daar kan je werkelijk alles laten doen: van haar en make-up tot ontharing en nagels. Ze zijn vooral ook gespecialiseerd in bruidskapsels en styling. Het werd al snel duidelijk dat deze lieve dames hun vak kenden. Beneden is er een leuke ruimte waar de andere dames van het gezelschap ons opwachtten. Want wij gingen een BRIDE TO BE PARTY houden, 1 van de zaken die je kunt kiezen. Vicky was zo onder de indruk dat ze een traan moest wegpinken. Voor mij het teken dat dit al een geslaagde dag voor haar was. We kregen bubbels en cupcakes en mochten om beurten onze haren laten doen en make-up kiezen. Wie niet aan de beurt was kon lekker bijpraten. Het was mega gezellig!

lees ook: Lex turns one / WOODLAND BIRTHDAY PARTY!

pré vrijgezellen feest - unicorns & fairytales          

Workshops en meer

Wij kozen voor de Bride to be party waarbij we onder handen werden genomen maar je kan dus ook kiezen voor een workshop waarbij iedereen zichzelf kan schminken. Ook wel leuk denk ik! Niet alleen vrijgezellenfeestjes, maar ook kids workshops en andere feestjes zijn hier mogelijk. In onze formule zat ook een fotoshoot bij en je zag iedereen stralen. Ik hoorde niets anders dan oooooh’s en ‘Oh da’s mooooooi’ dus ik denk dat het wel erg geslaagd was… Iedereen straalde. Wat wil je als vrouw nog meer? Dit pré vrijgezellen feest was alvast goed begonnen en het was nog lang niet gedaan.

lees ook: Diary 107 / workshops en bride for a day!

Apero time

Natuurlijk kon deze dag niet zomaar eindigen en gingen we nog lekker eten met zijn allen en zetten we nadien nog een stapje in de wereld. Maar niet voor we eerst nog wat cadeautjes konden uitdelen. We gingen aperitieven bij Entourage, een hip barretje op de Waalse Kaai in Antwerpen. Ideaal gelegen voor wie nadien wil blijven hangen. Ze maken daar lekkere drankjes en je kan er een dansje doen. Altijd goed! Daar was het natuurlijk ook meteen tijd voor de cadeautjes. Eerst kreeg de “pré vrijgezellen feest crew” hun lint dat ik vond bij The Beautiful Bride Shop (waar ik ook al leuke plaktattoos bestelde en nog leuks op het oog heb voor de échte vrijgezellen) en nadien was het de beurt aan Vicky. Zij mocht haar cadeau openen. De rest kon alvast genieten van een Mochtail of Cava.

pré vrijgezellen feest - unicorns & fairytales

pré vrijgezellen feest - unicorns & fairytales

pré vrijgezellen feest - unicorns & fairytales

Cadeautjes!

Geen pré vrijgezellen feest zonder cadeautjes vind ik dus stond er een grote rode doos klaar (die ik ge-upcycled had na de foute Lidl christmasparty waarbij we een doos vol leuks kregen). Ik pimpte de doos wat, stak er een mandje in met leuke spulletjes en schreef een toffe boodschap op de doos. Want de bachelorette party van volgend jaar gaat nog beter worden. Het was mega leuk om te zien hoe leuk ze alles vond. Benieuwd wat er in de doos zat? Alles komt van bij DRKS, een leuke online shop waar je allerlei zaken voor de trouw of vrijgezellen kunt vinden!

pré vrijgezellen party - unicorns & fairytales

https://beautifulbrideshop.be

Een gepersonaliseerde kousenband en slaapmasker

De kousenband is echt een pareltje. Het kleine bedeltje dat eraan hangt kan je laten graveren. Ik liet er Sven & Vicky opzetten en we lieten Vicky dit ook de hele avond dragen. Het slaapmasker is mega zacht en daar staan ook weer de initialen op. Ze wordt echt ondergedompeld in het trouwgebeuren hoor hahaha. Maar alles is zo elegant. Just the way we like it.

https://www.drksonline.com

Gepersonaliseerde beauty artikelen

Bij DRKS kan je leuke spulletjes, zoals een parfumverstuiver, spiegeltje, zakjes, sleutelhangers en meer laten personaliseren (voor bruid en bruidegom alsook de gasten) door er een boodschap, naam of quote op te laten drukken of graveren. Dit was echt een topper van formaat. Ik liet er ‘You are beautiful’ opzetten. Want dat is ook gewoon zo… vanbinnen en vanbuiten.

https://www.drksonline.com

Een mooie kimono

Kers op de taart was de mooie kimono die de bruid kan aandoen wanneer ze haar ‘s ochtends gaat klaarmaken. Ook die kan je laten personaliseren. Er zijn er voor de BRIDE, maar ook voor de BRIDE’s CREW! Erg leuk dus. We kozen de witte met kant en lieten er de initialen van Sven en Vicky opdrukken.

pré vrijgezellen party - unicorns & fairytales

https://www.drksonline.com

Enkele beauty productjes

Tenslotte kreeg ze nog enkele beauty productjes van L’Occitane. De verpakking was zo mooi en paste er zo mooi bij dat het niet anders kon dan dit er mee in te steken. Een bodylotion, parfum en handcrème. Altijd fijn.

 

Remember

Weet je trouwens nog dat ik eens een bruid voor één dag mocht zijn? Samen met de nummer 1 weddingplanner van België ging ik op pad…

 

Wij hadden een geslaagd pré vrijgezellen feest dankzij Beauty-Licious , de leuke cadeautjes en het fijne gezelschap natuurlijk! Zouden jullie dat ook wel leuk vinden? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kris10
    4 december 2019 at 10:01

    Ik had ook nog nooit gehoord van het concept maar altijd in voor een feestje! Die bruid gaat nog verwend worden elke maand!

Leave a Reply