Unicorns & Fairytales
trouwen - unicorns & fairytales
Diary My life Personal

Diary 107 / workshops en bride for a day!

Deze diary staat in teken van een heel leuk en gekke week. Met toffe activiteiten en zelfs een dag waarop ik bruid mocht spelen. Lees je mee?

Diary 107

Wow, ik heb dus al 107 weken een diary geschreven. Klink gek hé!!! Maar toch is het zo. Ik heb besloten gewoon door te nummeren in plaat van opnieuw te beginnen.

Afkicken van de vakantie

Het is altijd weer even wennen om terug te gaan werken en naar school te gaan. Terug in het ritme komen. Alhoewel we altijd ongeveer hetzelfde ritme hebben aangehouden. Ze moesten enkel niet op een bepaald uur opstaan. Maar ze gingen wel altijd op dezelfde moment slapen. Met uitzondering van de feestdagen. We vierden in de vakantie ook de eerste verjaardag van Lex (het werd een woordland party) en hielden met oma en opa en familie een kaastafel op kerstdag zelf. Het weer was enorm slecht  jammer genoeg. We gingen naar mijn gevoel veel te weinig buiten. We genoten het laatste weekend dan ook van een wandeling in het Peerdsbos. Heerlijk!

Terug naar school!

Vince ging weer naar school en wonder bij wonder had hij er absoluut geen problemen mee. Integendeel: hij was kei vrolijk. Daaraan merken we dat hij enorme stappen vooruit maakt. Hij heeft er ook geen problemen mee om mij te zien op de speelplaats. Er zijn twee bewakingen die ik doe en eentje daarvan zelfs bij de kleuters. Dan komt hij wel een hand geven, samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. AL de kleuters dus hahahaha. Ik heb soms vingers te kort.

Workshop Lilliputiens bij ons thuis

We kregen iemand over de vloer die een workshop kwam geven met de nieuwste bakspulletjes van Lilliputiens. Jullie kennen dat merkje zeker en vast wel van babyspulletjes en speelgoed. Wel, ze zijn nu volop aan het inzetten op prodcuten voor wat oudere kinderen ook. Erg leuk. En nu dus ook deze leuke bakspulletjes. We mochten er in het verleden ook al eens kennis mee maken en ik bakte toen samen met Vince muffins.  Ik nodigde nichtjes uit, de beste vriend van Vince en ook de kinderen van een vriendin. Ze kregen allemaal een schort en hoedje op, een receptenboek en maakten de chocoladecake van Alice. ZALIG! Het werd een leuke woensdagnamiddag met weer een gezellig momentje. Dat kunnen ze niet meer van ons afpakken denk ik dan.

 

Bride for a day

We sloten de week af met iets héél leuks waar jullie nog meer van gaan lezen / zien in een VLOG. Ik mocht met één van mijn beste vriendinnen, die weddingplanner is (en niet zomaar één… de crème de la crème van België) naar een bruidsbeurs waar we Randy van ‘Say Yes to the dress’ mochten ontmoeten. Ik kreeg een VIP behandeling: make-up, haar en ik mocht jurken passen + kreeg raad van Randy. Nee, ik ga niet trouwen, verre van. Maar we hadden met wat vrienden afgesproken dat we onze vrijgezellen gingen vieren, of we nu single waren of niet en ongeacht we verloofd waren. Kim begon met me dit cadeau te doen. Zo voelde het toch alsof ik ooit ging trouwen… (meer later!)

Hadden jullie ook zo’n leuke week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Els
  15 januari 2018 at 13:57

  Die trouwjurk staat je alleszins beeldig! Moest je er ooit aan denken :-).

  • Reply
   Nathalie
   15 januari 2018 at 18:51

   thanx!!!!!

Leave a Reply