Unicorns & Fairytales
My life Personal

Netflix on the road

Netflix on the road you say? Yes! Ik was vorige week op boerderijklassen met mijn klas en nam mijn laptop mee.

Verslaafd? Euh, ja een beetje en wacht… ik had ook een goed excuus! Ten eerste moest ik postjes schrijven voor op de website van onze school… Ten tweede moest ik toch mijn blog kunnen onderhouden voor al mijn lieve lezers en ten derde… op mijn schaarse me-time momentjes wilde ik toch echt graag mijn favoriete series kunnen zien.

netflix

Het was een beetje afwachten of het ging lukken want ik wist namelijk niet of ik gewoon Netflix kon kijken op verplaatsing. Zoals jullie al konden lezen hier , hier en hier vertoefde ik een weekje op een boerderij. Nou, blijkbaar dus wel want all you need is je login, wifi en je laptop of I-pad (of Iphone?). Lucky me!  ‘s Avonds voor het slapen gaan keek ik nog een stukje van ‘Suits’ en ben ik ook begonnen aan ‘White Collar’. Zo kwamen er dus lekkere mannen in mijn bed terecht! Ssssssst, don’ t tell my boyfriend. Ondertussen heb ik het tweede seizoen van Suits volledig uitgezien en is het wachten op nummer 3. Komaaaaan, niet te lang meer hé!

Maar ik kon dus op boerderijklassen (wanneer de kinderen al lang in dromenland waren) ook gewoon relaxen in de zetel met een glaasje wijn (eentje mag hé) , chipje en serie naar keuze. Halleluja, danku Netflx! Mijn collega’s hadden allemaal ook hun eigen relaxmomentjes. De ene las een boek, de andere bewerkte fotootjes enz…

netflix

Dit is dus weer een pluspunt dat ik op mijn lijst met voordelen van Netflix kan zetten! Eigenlijk kan je reizen met Netflix in je broekzak… Zalig! Wanneer je ergens bent en het regent pijpenstelen kan je je gezellig in de zetel nestelen met een van je favo personages. Joepie!

Zouden jullie je Netflix op verplaatsing willen meenemen?

XoXo Nathalie

Photo credits: Tim Wilmsen 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Linda
  10 mei 2015 at 01:22

  Goed geregeld zo!

  • Reply
   Nathalie
   10 mei 2015 at 09:29

   ja hé!

 • Reply
  Liese
  21 juli 2015 at 10:44

  Ik ben ook helemaal hooked aan Netflix, dus ik kijk echt overal! Als mijn mobiel internet bijna op moet aan het einde van de maand, vind je me zelfs op de trein, kijkend op mijn smartphone ^^

Leave a Reply