Unicorns & Fairytales
My life Op stap Personal

Center Parks day four

Deze nacht hadden we minder geluk. Onze Vince is enkele keren wakker geworden vannacht. Wij gaan echt blij zijn wanneer het moment aangebroken is dat Vince doorslaapt. Dag 4 was dus aangebroken. Vandaag kwamen de oma’s en de opa’s van de kids dus we ruimden ons “alsof huisje” (zoals het nichtje van Vince het noemt) een beetje op want met twee gezinnen en 4 kinderen raak je snel allerlei dingen kwijt. Oh ja, dit is dus mijn badpak!

IMG_5957

‘s Middags kwamen ze aan en lunchten we met zijn alles. Lekker gezellig én druk! De kids waren echt oprecht blij dat ze er waren. Zwemspullen bij elkaar zoeken en na een uurtje konden we vertrekken. Echt àlles duurt zo enorm lang als je kinderen hebt. Waar ligt zijn muts? Eh, ik weet niet, oh wacht daar! Heb je pampers bij? Ja… Handdoeken? Eten voor Vince? Speelgoed, billencrème, drinken, wasgel, shampoo, … Om dan uiteindelijk te vertrekken, de deur op slot te draaien en dan tot de conclusie te komen dat we terug moeten om een lepel… Zucht… Maar je hebt het er allemaal voor over.

IMG_5917 IMG_5918

In het zwembad had Vince weer de tijd van zijn leven. Spetteren, spatteren, borreltjes nemen, het hoorde er allemaal bij. We hadden hem in een opblaasbare band gestoken en dat lukte welgeteld 5 minuten. Hij was er eigenlijk nog iets te klein voor. Maar bang? Nee hoor! Hij vond het allemaal goed te doen. Na een klein uurtje in de armen van mama te slapen en lekkere patatjes gegeten te hebben gingen we douchen en nog iets drinken.

IMG_5922

Vince kreeg van mama een rammelaar cadeau. Geweldig cadeau! Die oma’s en opa’s…verwennerij! Maar dat mag! Je ziet zo Vince opfleuren als hij zijn liefste oma en opa ziet.

IMG_5940

Toen ik vandaag in de wildwaterbaan ging en in de buizen dan kwamen de herinneringen van meer dan 20 jaar terug naar boven. Wat heerlijk waren die tijden als kind in Center Parks. Als volwassene ervaar je dit helemaal anders maar als je je kinderen zich ziet amuseren dan weet je wel waarom je het doet. In juni gaat Vince met oma en opa een midweekje naar Center Parks in België. Dan is hij 14 maanden. Zou hij dan al kunnen stappen?

IMG_5944

Vince is nu thuis bij oma en opa. Hij is met hen mee naar huis gereden. De laatste dag moet je zo vroeg uit het huisje dat het toch maar stress is met kleine kids. We vonden dit dus heel fijn.  Ook voor hem want hij heeft vandaag echt weinig geslapen. Ik moest wel enkele traantjes laten toen ik de auto om de hoek zag rijden. Wat een intense week is het geweest. Heel leuk! Ik mis hem nu enorm… Maar morgen zien we hem weer!

We gingen eten in ‘The Grill’. Echt wel lekker! Nomnom…

IMG_5953 IMG_5955 IMG_5956

We hebben een fijne familietijd gehad in Center Parks. Vince met zijn nichtjes en wij ook allemaal samen. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde dus ook aan dit…

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  KOPERROZE
  19 februari 2015 at 21:11

  Hoe leuk, genieten genieten voor Vincje. Je badpak staat je echt leuk!

 • Reply
  Silke
  20 februari 2015 at 08:11

  Ik vind je badpak geweldig. 🙂
  Ik denk trouwens dat je de verkeerde band te pakken had voor Vince. Je moet de rode hebben waar ze zo een beetje inliggen. Jules was toen net zeven maanden en heeft er heerlijk 20 minuten in liggen dobberen. (En hij is een echte wielewaal.)

  • Reply
   Nathalie
   20 februari 2015 at 18:48

   Oh goed dat je dat zegt, ik denk inderdaad ook dat ik de verkeerde band had…

 • Reply
  dresses and daisies
  20 februari 2015 at 10:12

  oooh, wat een schatje is vince! ^^

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  20 februari 2015 at 10:23

  Ik zou zo naar Centerparcs willen! En dat badpak staat je goed!

Leave a Reply