Unicorns & Fairytales
Op stap Uncategorized

Center Parks day one

Iets wat we (bijna) jaarlijks deden toen ik kind was: een tripje naar Center Parks! Meestal bij ons in België , naar Erperheide. Nu ik zelf mama ben gaan we weer terug, samen met mijn schoonbroer, schoonzus en hun 3 koters! Spannend! 

De ochtend was hectisch en typisch “wij”: spanning, stress en op de laatste nipper inpakken… Het leek net de ochtend van mijn bevalling! Ik had wel al een checklist gemaakt zodat we niets zouden vergeten. (Voor wie wil: checklist center parks) Ondertussen was Vince al in zijn tripp trapp in slaap gevallen (!)…

IMG_5827

Auto volgepropt, Vince in de auto en off we go! Een onderhalfuurtje rijden naar de Limburgse Pelen (in Nederland) en mister Vince was de hele tijd in dromenland. Yes! We hadden echt het “grotevakantiegevoel”. Zonnetje, blauwe hemel en ingepakt om tijdens de vakantie op reis te gaan. Aangekomen laadden we allemaal onze auto’s uit … Je wil echt niet weten wat we allemaal bijhadden.

IMG_5828

Een wandeling naar het complex. Frisse lucht opsnuiven. Heerlijk…Wat een herinneringen kwamen er boven! Alle parken zien er eigenlijk allemaal hetzelfde uit. Ik weet nog toen ik vroeger met mijn neef voortdurend in de videogame hal zaten. Oh leuk! Als kind ervaar je dat hele gedoe wel anders. Nu kon je mij vinden in het kledingwinkeltje! My god, ik zou echt overal kunnen winkelen.

IMG_5836

Maar nee, deze keer was het voor een badpak! Je leest het goed: BADPAK. Nog nooit heb ik een badpak aangetrokken (behalve toen ik kind was). Maar ja, toen ik mijn bikini-collectie aan het inpakken was dacht ik eigenlijk: wat als Vince mijn bovenstuk grijpt, wat als ik in de wildwaterbaan wil gaan en nog erger: in de buizen!? Ik wil echt niet met mijn tieten bloot voor gans Center Parks… Dus: badPAK… Ik heb altijd gedacht (sorry voor de badpakkers): vanaf het moment dat ik een badpak aantrek wil het zeggen dat ik … oud ben? OudER ben? Hihi, en nu stond ik daar, in een pashok, met een badpak mensen! Ik vond het nog mooi ook…

IMG_5838

De avond was gezellig: met zijn allen rond tafel, Vince die mee slierten spaghetti at en zelf een bordje kreeg (de grond lustte ook spaghetti). Lekker nog even spelen en dan… hopelijk een goede nachtrust.Wel spannend met 4 kinderen… ik ben benieuwd. Ze zijn allemaal zonder teveel gedoe in slaap gevallen.

Zo zag ons eerste dagje eruit. Nog niet heel veel gedaan maar er komen nog meer dagen aan. Morgen gaan we het grote zwembad bezoeken…

xoxo

Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  danine
  17 februari 2015 at 10:52

  super!
  wij gingen begin november naar Erperheide!
  Ga zeker op zoek naar de bambi’s in het park, ze lopen daar gewoon vrij rond!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  17 februari 2015 at 13:03

  Het klinkt leuk moet ik zeggen. En wat grappig dat er daar papegaaien zijn.

Leave a Reply