Unicorns & Fairytales
Op stap Uncategorized

Center Parks day two

De tweede dag van Center Parks… De kinderen hebben allemaal geweldig goed geslapen behalve ik en mijn schoonzus. Nu weet ik waarom Vince een eigen kamer nodig heeft. Mijn zoon is een woeler (“vruuter” zeggen we in’t Antwerps) en maakt geluidjes. Hij heeft de aard naar zijn mama 😉  Ik heb misschien een uur geslapen. Vince werd wakker om 5 uur maar sliep na een uurtje terug op papa’s borst en daarna in zijn bedje tot half 9! Wat de lucht in Center Parks allemaal niet kan doen hĂ©…

IMG_5861

Na een ontbijtje vertrokken we richting zwembad. Vince amuseerde zich reuze in het kleine badje met papa en zijn badeendjes! De kindjes die met water spetterden : het deed hem niets, hij vond het zelfs grappig. Volgens mij gaat het een echte waterrat worden.  Hij was daarna zo moe dat hij in slaap viel in de armen van mijn schoonzus. Gezellig en schattig! Met ons nichtje gingen we enkele keren van de glijbaan en in de buizen. Nostalgie. Het is zeker al bijna 20 jaar geleden! De wildwaterbaan is voor morgen. Oh ja, mijn badpak heeft het volgehouden: het is een glijbaan-proof badpak!

IMG_5848

IMG_5850

Na het middageten gingen we een bezoekje brengen aan de diertjes. Vince trok er zich allemaal niet teveel van aan en viel in een lange slaap.

IMG_5858

Vince is heel flink hier. Hij is vandaag voor de eerste keer vooruit gekropen. Het waren maar 2 knietjes maar toch… Hij vindt het allemaal fijn en kijkt zijn ogen uit. Die nichtjes rond hem die het voorbeeld geven. Allemaal prima! Ook at hij zonder problemen een zookoekje, komkommer en …tomaat! Tomaat lustte hij voorheen niet. Dat weten we dan ook weeral.

De dag is nu bijna om, even met zijn allen in bad (Vince en zijn nichtjes) en dan is het bijna bedtijd!

We hadden een vermoeiende maar leuke dag. Kinderen blij, ouders blij! We kijken al uit wat de dag ons morgen gaat brengen.

xoxo Nathalie

IMG_5857

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Sabrina
  17 februari 2015 at 19:26

  Ahhh die foto’s <3 zo ontzettend lief

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  17 februari 2015 at 19:50

  Ah wat leuk!

 • Reply
  Astrid
  19 februari 2015 at 20:14

  Leuk! Welke zijn jullie?’ Wij gaan volgende maand naar Erperheide 😀

  • Reply
   Nathalie
   19 februari 2015 at 20:16

   Erperheide is erg leuk! Daar ging ik vroeger altijd heen! Deze keer zijn we in Meerdal, Nederland. In America! hihi

Leave a Reply