Unicorns & Fairytales
beauty fashion mama Personal Uncategorized

Lekkere maskers?

Ik probeerde lekkere maskers… Ik hou van shoppen. Als ik me slecht voel (en ook als ik me goed voel) ga ik op pad. Gevaarlijk! Ik kom namelijk altijd met iets thuis. Ja, altijd…

Vorige week was het zover. Ik voelde me niet lekker in mijn vel ook al was het een ‘halve dag’ (woensdag dus) en scheen de zon volop. Ik besloot met zoonlief op pad te gaan. Te voet, naar de winkelstraat in de buurt…. We zullen wel zien daar wat we nodig hebben. Ik heb trouwens altijd dingen nodig maar dat is een gemakkelijk excuus.

De eerste winkel die ik tegenkom als ik de winkelstraat binnenwandel is een HEMA. Mjah, dat is voor mij zoals drugs voor een verslaafde. Hoe kan het ook anders, er waren splinternieuwe spulletjes aangekomen! Ik laadde mijn mandje vol, reed bijna enkele mensen omver met mijn buggy en stond weer een halfuur te draaien en keren omdat ik nooit kan kiezen. Spullen voor in mijn klas verdwenen in mijn mandje , een cadeautje voor mijn metekindje en … toen viel mijn oog op leuke maskertjes. Leuke kleurtjes, leuke namen. Ze gingen allemaal in mijn mand. Uittesten die handel! (Nee, ik blog niet voor HEMA)

Tijdens mijn me-time moment testte ik alvast de ‘WARM HONEY’ uit. Je moest hem een minuut in warm water houden en dan met je vingertoppen op je (vochtig en gereinigd)  gezicht aanbrengen. De geur was zalig… Enkel daarom zou ik hem nog gebruiken, ook al zou ik niets merken van een gezuiverd gezicht. In feite rook het zo lekker dat ik besloot er ook aan te likken… De eerste indruk was: oh njam! Maar die indruk verdween wel vrij snel want nee, het is niet echt om op te eten. 10 à 15 minuutjes laten inwerken en dan afspoelen met water.

hema masker

Mijn huid was echt wel zachter en voelde frisser aan. Jammer dat je het niet kon eten, maar voor de rest krijgt dit maskertje wel een vast plaatsje in mijn beauty-kastje! Ik kijk al uit naar de andere maskertjes! Als die even goed zijn als deze dan worden die mijn wekelijkse maskertjes!

Heb jij deze maskertjes al gebruikt of zweer je bij andere maskers? Tips? Deel ze gerust! 

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Roos
  28 september 2014 at 12:45

  Haha dat je er ook aan ging likken! Ik heb die drang ook wel eens gehad, mar kon mezelf elke x inhouden hihi. Ik vind de maskers van de Hema echt super, ze ruiken lekker en zijn fijn voor mn gezicht. Ik heb daarna geen knalrood hoofd, wat ik vaak met andere maskers wel heb. Top dingen dus haha

  • Reply
   Nathalie
   29 september 2014 at 08:35

   En wat goed is, moet je niet veranderen!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 september 2014 at 09:10

  Ik gun mezelf eigenlijk nooit de tijd voor een maskertje. Maar deze zien er erg leuk uit!

  • Reply
   Nathalie
   30 september 2014 at 15:09

   Zeker eens doen! Het is gewoon leuk. 🙂

 • Reply
  dresses and daisies
  2 oktober 2014 at 16:56

  Hmmm, heerlijk he^^

  • Reply
   Nathalie
   4 oktober 2014 at 06:18

   Heel erg lekker hihi! Heb net die met chocolade geprobeerd en met appelsien! Ruikt naar Pim’s!

  • Reply
   Nathalie
   4 oktober 2014 at 06:18

   Heel erg lekker hihi! Heb net die met chocolade geprobeerd en met appelsien! Ruikt naar Pim’s!

Leave a Reply