Unicorns & Fairytales
My life Op stap Personal

Center Parks day 3

Wat vliegt de tijd hier enorm! Het is alweer dag 3! Vandaag was het erg mistig én koud buiten. Brrrr…. We gingen dan ook vandaag niet zwemmen met Vince. Morgen komen opa en oma en dan gaan we met zijn allen nog eens spetteren.

 

Gisterenavond hielden we nog een “grote-mensen-spelletjesavond”. We hebben enorm gelachen. De kinderen hadden ons bezig moeten zien! Wanneer de kids in bed liggen is het grote mensen tijd! We speelden Boonanza en wormen BBQ op onze eigen manier.

Vannacht even stress omdat ik eens wou proberen of Vince zonder “laatavondvoeding” kon. Niet dus… Om 12 uur begon hij ontroostbaar te huilen. Dat zorgde voor even paniek in slaapkamer 1 omdat wij natuurlijk slaapkamer 2 en 3 niet wilden wakker maken. Kibbelen hoorde daar ook bij tot uiteindelijk mister Vince toch terug in een diepe slaap viel. Op zijn manier: met veel draaien, woelen en geluidjes. Heel vroeg in de ochtend maakte slaapkamer 3 lawaai dus dat compenseerde ons lawaai. Maar uiteindelijk sliepen we toch nog goed en had niemand mister Vince gehoord.

We gingen de diertjes in de kinderboerderij eten geven en ik experimenteerde met de fotocamera. Nou, het is te zeggen, hij stond op automatisch hoor. Maar er zitten enkele mooie plaatjes tussen. De foto’s kon ik nog niet op mijn laptop zetten dus die volgen nog.

‘s Middags gingen de kids een dutje doen en wij konden even ontspannen. Wauw, met zoveel kids bezig zijn is eigenlijk best heftig. Maar wel leuk hoor. Het is wel grappig dat wanneer je bijvoorbeeld wil gaan wandelen en je maakt iedereen klaar, het minstens een half uur duurt voor je kan vertrekken.

In de namiddag gingen we even iets drinken met de kids. Ik genoot van een Strawberry Daiquiri. Nomnom!

Vince is buitengewoon flink! Hij at vandaag stukjes banaan en mandarijn! Ook een rijstwafeltje ging er zonder problemen in. Hij begint echt knap te eten. Zo fijn. Hij is vrolijk en geniet van de drukte. Daarnet ging hij knock out tijdens zijn flesje. Zo moe was hij. Zijn oogjes vielen dicht en mister Vince lag al te snurken in mijn armen. Toen papa hem in zijn slaapzak stak verroerde hij zelfs niet.

Ziezo, alle kindjes liggen in bed en de grote mensen maken zich klaar voor  een nieuwe  spelletjesavond. Boonanza revenge!

 

Slaapwel iedereen! xoxo

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Judith
    19 februari 2015 at 11:12

    Center Parks is zooo heerlijk! Gewoon even lekker ertussen weg en het gevoel dat je in een ‘andere wereld’ zit. Grappig van die spelletjes haha! XO

Leave a Reply