Unicorns & Fairytales
Interieur Musthaves

The birth poster | Musthave

The birth poster is een ware musthave voor mama’s en papa’s onder ons die van dit soort kunst houden. Een poster met een schets op schaal van de grootte van je pasgeboren baby. Klinkt dat iets voor jou?

Ik kreeg hem voor de eerste keer te zien op Instagram. Ik vond het meteen heel speciaal. Mijn collega-blogger Judith mocht er zelfs eentje weggeven. Ook zij was meteen verkocht. Ik was enorm blij toen ik er zelf ook eentje mocht kiezen van de Birth Poster. De stijl is een beetje Scandinavisch en past in vele soorten interieur thuis.

Poster

Deze poster bestaat uit een illustratie van een baby die aangepast is aan zijn ware grootte wanneer het geboren is. (Schaal 1:1). Onderaan de poster komen de gegevens te staan van jouw kindje: naam, geboortedatum, uur, grootte en gewicht. Je kan kiezen uit 4 soorten schetsen. De posters zijn 50 x 70 cm en zijn gedrukt op kwaliteitsvol 200 gram Schneidler Poster papier. De gegevens komen in jouw taal op de poster gedrukt en ze verzenden wereldwijd! Good to know!

CL mot vägg beskuren engelska

Wie ze zijn

De bedenkers van deze poster zijn Evelina en Gustav, een koppel uit Zweden (Stockholm). De tekeningen zijn ook ontworpen door Evelina zelf en het concept is bedacht door haar man. Hij had een baby-idee en wou een schets op ware grootte in een poster laten passen. Nou, dat is dan een goed idee geweest want deze poster hangt al in verscheidene huizen wereldwijd.

Goede service

Wanneer je een poster wil kopen, mail je de gegevens van je kindje door en de schets die je graag zou willen. In no-time sturen ze jou een voorbeeld op via mail die je dan moet goedkeuren. Van dat voorbeeld wordt jouw poster gedrukt en verzonden. Ik kreeg hem aan in een stevige buis en omwikkeld in papier. De buis was stevig dichtgemaakt en het was een aangetekende verzending. Netjes verzorgd.

Unicorns & Fairytales - The birth poster

Mooi

Je voelt dat het papier wel van hoogstaande kwaliteit is. Ik koos voor schets nr. 2. We moeten eerst nog een frame gaan halen want die is er niet bijgeleverd. Wanneer we een mooi plekje in het huis gevonden hebben plaatsen we het resultaat! Ik denk wel dat deze poster op verschillende plekken gaat hangen. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik hem in de kinderkamer ga hangen of in de woonkamer.

Wij stonden zelf een beetje versteld van de grootte van de baby. Het is grappig om te zien hoe klein Vince was toen hij geboren werd. 50cm…  Ik kan niet wachten tot ik hem er naast kan zetten. Dan zie je pas het verschil en hoe hard hij gegroeid is in die 15 maanden.

10805656_499163620221621_5606742522140621560_n

Benieuwd naar de ontwerpen? Neem dan vlug zelf een kijkje op hun website. De posters kosten 65 euro. Ze verzenden wereldwijd voor 10 euro.

Unicorns & Fairytales - The birth poster

Je kan The Birth Poster ook vinden op Instagram en Facebook.

Welke schets is jouw favoriet? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  26 juni 2015 at 10:38

  Ik vind ze allemaal mooi moet ik zeggen. En wat een leuk idee. Dit vind ik echt origineel.

 • Reply
  Nele
  26 juni 2015 at 13:04

  Ik zag ze al s langskomen en vond ze meteen heel mooi ! Bedankt voor de Reminder x

 • Reply
  Sylvie
  26 juni 2015 at 14:49

  Ik vind de enkellijnige schets het mooist! Lijkt me inderdaad ook heel speciaal om zo een poster te hebben staan, om steeds weer te beseffen hoe klein-ie was! Want het gaat zo hard! (Om maar eens met opoe’s woorden te spreken..)

Leave a Reply