Unicorns & Fairytales
Interieur My life Personal

Inspiratie interieur – op jacht!

Ow yes, we zijn de laatste tijd op inspiratie jacht. Inspiratie voor het interieur vooral. We hebben een nieuw huis gekocht en we nemen niets maar dan ook niets van onze oude spullen mee naar ons nieuwe woning. Een heel nieuw begin dus! Nou, nee, ik lieg een beetje. We nemen wél de kinderkamer mee. Die is nog heel goed en kan dienen voor ons tweede kindje. En nee, we zijn nog niet zwanger. 

 

Ik ben altijd into fashion en de laatste nieuwtjes geweest en heb eigenlijk nooit echt een vaste smaak gehad. Mijn smaak is een beetje zoals ik zelf ben: chaotisch, creatief en steeds veranderend. Ik hou niet van steeds hetzelfde doen en hetzelfde hebben. Ik verander vaak van interieur, kleur en stijl. Ook mijn kleding is zo. Ik heb allerlei soorten kledij. Ook Vince. Niet enkel monochrome maar ook kleurtjes en basics. Hij kan natuurlijk nog niet zelf kiezen dus doe ik dat met plezier voor hem. Je kan ons helemaal volgen op Instagram moest je dit nog niet doen. haha.  Maar toen ik zwanger was kreeg ik plots een heel ander gedaante. Ik veranderde in een monster! Mijn vriend werd er gek van en ik besloot toen maar eventjes om de muren te behangen in een retro printje. Gek, ik weet het. Toen de hormonen weer helemaal oké waren dacht ik bij mezelf: wat is dit hier nu? Helemaal niet mijn ding… Dus nu heb ik een huis dat twee verschillende versies heeft. Eigenlijk nog meer zelfs. Elke kamer is anders en niets is op elkaar afgestemd en I HATE IT. Ik ben dus superblij dat ik (wij) een nieuwe start kunnen maken.

inspiratie interieur - unicorns & fairytales

Ik ben al een hele tijd op zoek naar leuke nieuwe meubels. Ik heb al een leuke eettafel gevonden, stoelen, heb een sofa op het oog en weet perfect wat ik wil. Ons nieuwe huis heeft superveel lichtinval door de grote raampartijen. Je vindt trouwens interessante weetjes indien je van plan bent je ramen aan te pakken. Want geloof me, dat doet enorm veel. Misschien niet zozeer de ramen op zich maar wel de behuizing rondom. Je hebt verschillende mogelijkheden, zelfs houten ramen kunnen mooi zijn en heel veel sfeer geven aan je woning. Wij hebben mooi afgewerkte witte omranding. Daar past dus veel bij qua interieur.

inspiratie interieur - unicorns & fairytales

Het zullen lichte kleuren zijn en ik ga vooral proberen kleur te brengen door decoratie. Zo kan ik makkelijker veranderen van stijl wanneer ik nog eens last heb van mood swings. Benieuwd? Ik ook 😉 Onze kinderkamer, daar ben ik het meest trots op. Ook het speelhoekje van Vince is de moeite. Nu nog al de rest en dan ben ik blij. Oh ik kan niet wachten tot het zover is!

inspiratie interieur - unicorns & fairytales

 

XOXO Nathalie

PS: volg je me al op Pinterest? Daar kan je mijn zoektocht waarschijnlijk wel mee volgen binnenkort. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply