Unicorns & Fairytales
DIY Birthday Party Get inspired

Party decoration met beaublue

Een feestje vraagt natuurlijk om versiering. Alsof het universum iets wou vertellen kreeg ik de vraag van Beaublue om één van hun boxen uit te testen. Beaublue verzorgt de aankleding van feestjes door middel van losse producten of boxen. Party decoration! yay! Benieuwd welk thema wij gekozen hebben? Kijk dan mee en maak kans om ook een box te winnen…

Party Decoration

Beaublue is een vrij nieuw bedrijf opgestart door een groep creatievelingen die mensen willen helpen om hun perfecte feestje te organiseren (qua aankleding, party decoration dus! ). Verjaardagen, babyborrels, huwelijksfeesten, housewarming enz… Je kan er kiezen uit verschillende thema’s, kleuren en accenten. Of je kan natuurlijk ook losse producten kopen. Veel van de items kan je personaliseren. Dit doe je door eerst je thema te kiezen en nadien te bewerken. Alles gaat vanzelf en is eenvoudig. Je kiest ook voor hoeveel personen je de box wil bestellen. Dit kan vanaf 8 personen tot 100 personen. Wil je nog meer dan bestel je gewoon 2 boxen van iets.

birthday decoration - unicorns & fairytales

Om het ons gemakkelijker te maken bieden ze ook drie verschillende boxen aan: de basic, essential en ultimate box. Steeds zitten er meer dingen in de box naar keuze. Wanneer je de ultimate box neemt zitten er bvb wegwijzers bij. Je kan de verschillende formules hier vinden.

birthday decoration - unicorns & fairytales

In de ultimate die wij namen zitten:

✔uitnodigingen, inclusief bijpassende enveloppes & afsluitstickers,
✔decoratiestickers,
✔placemats,
✔menukaarten,
✔servetten, 40 x 40 cm,
✔servetten, 25 x 25 cm,
✔tafelloper(s) in satijn of papier,
✔een muurposter om aan de inkom te hangen,
✔slingers of tassels,
✔gepersonaliseerde vlaggenlijn,
✔ballonnen,
✔honeycombs of lampionnen,
✔een tuinposter, 60 x 120 cm,
✔6 wegwijzers voor buiten of op de locatie,
✔lint om de ballonnen en slingers op te hangen,
✔en om af te sluiten nog wensblaadjes en wasspeldjes om een échte wensmuur te maken.

birthday decoration - unicorns & fairytales

birthday decoration - unicorns & fairytales

birthday decoration - unicorns & fairytales

party decoration - unicorns & fairytales

Wij kozen voor de Ultimate box washi munt. Een leuk mint kleurtje met zwarte en witte accenten. Superleuk. Ik begon de dag voor de verjaardag alles klaar te maken. Het is niet zo moeilijk, je krijgt ook een ballonpomp, washi tape en allerlei “hechtings frutsels” dus je kan op verschillende manieren dingen ophangen. Ik vond de “plafond klevers” (ken het juiste woord niet maar je begrijpt het wel, toch?)  erg handig! De verkeerswijzers gebruikten wij als info bordjes bij de hapjes en als decoratie.

party decoration - unicorns & fairytales

Voor de rest moet je het eigenlijk allemaal een beetje zelf zien. Je krijgt alles mooi in een doos aan en jij beslist hoe je versiert. Superleuk 😉 Wat vind je van onze keuze? Wij hielden het feestje buiten en binnen konden de kindjes op de grote beanbag spelen en ravotten als het te koud werd.

party decoration - unicorns & fairytales

Wat vind jij van deze party decoration? 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

27 Comments

 • Reply
  Tine
  8 april 2016 at 08:06

  Oh dit lijkt een geschenk uit de hemel voor een alleenstaande mama die haar zoontje een geweldig feestje wil geven. Ze zijn allemaal geweldig maar voor mijn bijna 2 jarige lijkt het gummibeertjes thema perfect: kleurig, vrolijk en speels.

 • Reply
  chantal
  8 april 2016 at 08:12

  Lijkt me super handig! Ik moet altijd op verschillende de websites een hoop bestellen omdat het er gewoon niet is wat ik allemaal wil hebben. Dus dat kost mij een hoop verzendkosten. En in juni is zoonlief jarig en word hij ook 2. Zou goed van pas komen hier. En ziet er super leuk uit.

 • Reply
  angelique
  8 april 2016 at 08:37

  Oh heel gaaf dit! Mijn zoontje is net jarig geweest maar ik weet nog wel wat jarige die ik hier blij mee kan maken. Mijn vriend bijvoorbeeld…Die word dit jaar 30 en maakte voor de grap de opmerking dat hij ook een superhelden feest wilt

 • Reply
  Gaelle
  8 april 2016 at 08:37

  Wat een fijne wedstrijd! Wij plannen op 11 juni een pre receptie voor onze trouw en heb alvast pinterest eens afgezocht naar leuke en vrolijke decoratie. Deze box zou zeker en vast van pas komen, dit om mijn tent in te richten en mij op weg te helpen naar een fantastisch feest! Fleur de paris : roze is mij favoriet ! 🙂

 • Reply
  Wendy Blomme
  8 april 2016 at 08:55

  Mooie dingen hebben ze! In juni wordt onze dochter gedoopt, zo’n pakket zou dus zeker welkom zijn! Mijn voorkeur gaat naar de konijntjes, ik heb het nogal voor roze 😉

 • Reply
  Birgit
  8 april 2016 at 08:58

  Wat gaaf! Wij moeten nog het kinderfeest van Sem houden na zijn 8e verjaardag, dus het superhelden thema zou hier echt Perry voor zijn!

 • Reply
  Sarah
  8 april 2016 at 09:04

  Tomas wordt 2 eind mei & dit packet zou dus echt super van pas komen. Ikzelf ben ook van de Washi box maar dan wel met groen (lievelingskleur!) 🙂 Bij deze dus ook een poging om een basic box te winnen XxX

 • Reply
  Rebecca
  8 april 2016 at 10:04

  Dit zou ik wel winnen winnen voor de verjaardag van m’n echtgenoot in mei. Ook de grote kindjes houden feestjes en verrassingen, is het niet !? ?

 • Reply
  Fo
  8 april 2016 at 10:26

  Zo tof! Feestjes genoeg in het vooruitzicht 🙂

 • Reply
  Hannelore Deblauwe
  8 april 2016 at 11:00

  Ooh zou prachtig zijn voor de tweede verjaardag van mijn kapoentje Sep. Het honingbeertje Hans zou helemaal bij hem passen!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  8 april 2016 at 11:01

  Dat wordt zeker een leuk feestje!

  Huisvlijt

 • Reply
  Sofie
  8 april 2016 at 11:07

  Ooh super leuk idee en vooral immens veel leuke stijlen! Met een verjaardagsfeestje van mijn neefje dat 1 jaar wordt en de geboorte van mijn metekindje heb ik zeker feestjes die ik goed kan inkleden.
  Zoals ik al zei, zijn er wel een paar leuke stijlen. Alles met blauw/munt past volledig in ons thema.

 • Reply
  Astrid
  8 april 2016 at 11:33

  Leuke set hoor! Maar ik heb de decoraties voor het kraamfeest al helemaal voorbereid enzo, dus deze winactie gun ik iemand anders maar al te graag deze gave prijs! 🙂

 • Reply
  Sheena
  8 april 2016 at 11:47

  wooooeeee dat wil ik ZO graag winnen! Ik plan een verjaardagsfeestje in mei dus dat zou echt goed van pas komen 🙂
  Een favoriet thema kan ik maar moeilijk kiezen maar als het echt moet dan de rode monstertjes 🙂

 • Reply
  Bouke
  8 april 2016 at 12:02

  Ola! Dit komt goed van pas. Sam wordt binnenkort 3 jaar en ikzelf bijna 30 en ook de papa verjaart nog binnen enkele maanden. Dus veel feestjes in het verschiet. Zo’n partybox komt dus goed van pas. Mijn voorkeur gaat uit waar de box Washi munt. Hopelijk eens een meevaller ? duimen maar.

 • Reply
  Sofie
  8 april 2016 at 14:10

  5 mei is mijn meisje haar dag … dan doet ze haar eerste communie. De box met thema ‘Fleur de Paris’ is de perfecte match bij haar crèmekleurige jurk en gouden schoentjes.
  Wij gaan dus héél hard duimen!
  Dank je wel voor deze kans.

 • Reply
  Jessica
  8 april 2016 at 14:18

  Ik ga trouwen en zou het leuk vinden om een basic te winnen om mee te starten.

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  8 april 2016 at 15:44

  Leni wordt 2 in juli! Ik hoop dat de zon dan heel hard gaat schijnen.
  Een vlaggenlijntje zou niet misstaan 🙂
  Verderlichtroze voor de kleine pruts lijkt me wel de juiste kleur!

 • Reply
  Karin
  8 april 2016 at 16:11

  Ik vind ‘feestvlaggetjes’ het leukst, voor de eerste verjaardag van mn dochtertje in augustus! Vrolijk en zomers met die lichte kleuren!

 • Reply
  Isabel
  8 april 2016 at 18:46

  Superleuk! Dit geeft het verjaardagsfeestje toch nog een extra dimensie!

 • Reply
  Kristin Droessaert
  8 april 2016 at 19:13

  Wat een moeilijke keuze… Taco fiesta, confettifun, fluo & flashy, washi-munt, lollypopland, gummibeertjes, rustiek-pijlen, washi-groen, ijsjesfestijn…
  Maar als ik dan toch zou moeten kiezen voor het eerstvolgende feestje, zou ik gaan voor thema feestvlaggetjes. Kraft in combinatie met pastelkleuren, helemaal mijn ding! En je brengt er de lente mee binnen, zelfs als het regent.

 • Reply
  Liesbet R
  8 april 2016 at 22:44

  Ik zou kiezen voor de vrolijke confettifun!

 • Reply
  Anouk
  10 april 2016 at 11:47

  Dit zou fantastisch zijn voor de 1e verjaardag van mijn zoontje Vigo! ??

 • Reply
  Iris
  11 april 2016 at 09:03

  Wat leuk zeg! Ik zou graag een feestje geven na onze verhuizing, voor iedereen die ons geholpen heeft. Ik vind het Feestvlaggetjes thema heel leuk

 • Reply
  Cathelijne
  11 april 2016 at 20:24

  Mijn pleegdochter wordt op 7 mei drie jaar en dus mijn allereerste kinderfeestje om te organiseren! Zo’n box zou dus de max zijn! 🙂
  Ik zit al een half uur naar de verschillende boxen te kijken en te vergelijken: i’m a freak 🙂
  Confettituin of ijsjesfestijn zijn allebei cool!

 • Reply
  Bodil
  13 april 2016 at 18:14

  Superleuk! Zo is een feestje in no time tot in de puntjes verzorgd!
  Uit alle gave thema’s vind ik de vrolijke feestvlaggetjes het allerleukste!

 • Reply
  Kim
  15 april 2016 at 19:22

  Wat leuk zeg!! Ik vind de Washi Munt ook het mooist ? En wat zou ik het onwijs leuk vinden als ik deze zomer de verjaardag van mijn 2 knappe jongens ( de een wordt 1, de ander 3) kan opvrolijken met al die mooie spulletjes!! ?

Leave a Reply