Unicorns & Fairytales
Netflix - unicorns & fairytales
My life Netflix

Netflix Binge Watching

We hebben een probleem. Ja WIJ, manlief en ik. Het heet Netflix Binge Watching. Netflix is echt de beste investering voor mensen die ‘s avonds graag voor de televisie hangen en houden van series.

 

Netflix Binge Watching. Het is simpel eigenlijk… We beginnen een serie te zien en na de eerste aflevering ben je zo benieuwd dat je meteen nog even een tweede bekijkt. is het nog niet zo laat? Dan kijken we er nog een derde. Na die derde besef je dat het eigenlik best al laat is. Met pijn in het hart dan maar wachten tot de volgende avond om dan weer hetzelfde te doen. Zo zit je wel heel vlug aan de laatste aflevering van het seizoen, dat meestal eindigt met een gigantische spannende cliffhanger. Als je dan gaat opzoeken wanneer het volgende seizoen komt dan krijg je te lezen dat dit pas volgend jaar is. Nou, dat is dan je straf omdat je in plaats van 10 weken kijken en 10 dagen van gemaakt hebt zeker??

Dit hebben we op korte tijd al heel veel gehad. Elke keer opnieuw komen er superleuke series bij waar we aan verslaafd geraken. De Netflix Original series zijn ook altijd TOP! Het leuke is dat ik het samen met manlief kan bekijken . De chickflicks à la Pretty Little Liars en Vampire Diaries kan ik zien wanneer hij er niet is en series zoals Marco Polo, Penny Dreadful , Sons of Anarchy kan hij dan alleen zien, als ik er niet ben hahaha. Geweldig, Netflix.

De series die we hebben GEBINGED WATCHED deze zomer (damn, is dat zelfs wel een woord?) zijn de volgende (aanraders!). Tijdens de slechtere regenachtige avonden welteverstaan.

STRANGER THINGS

Dit is echt een van de beste thriller/horror (?) series ik al gezien heb in de afgelopen jaren. Normaal gezien niet mijn soort series maar dit is echt wel heel goed. Humor, spanning en je wil gewoon blijven kijken. Er is voorlopig maar 1 seizoen maar het einde is zo open dat er waarschijnlijk nog wel zullen volgen…

ORANGE IS THE NEW BLACK

Moet ik nog uitleg geven? Dit is gewoon ZALIG …

BATES MOTEL

Supergoede acteerprestaties van deze personages. Jammer genoeg moeten we voor de volgende seizoenen nog even geduld hebben maar je kan er voorlopig al 2 zien op Netflix. Over de bizarre relatie tussen een moeder en een zoon (en nog een andere zoon). Norman Bates is een psychopaat maar weet het nog niet. Tot er verschillende dingen gebeuren …

 

Dus… als je niet weet wat te doen op mindere regenachtige (zomer)dagen, dan beveel ik jou zeker deze series aan. Vanavond kijken we trouwens de laatste aflevering van Stranger Things dus moeten we weer op zoek naar een nieuwe serie. Keuze genoeg…

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  jacksons_Mommy_
  26 juli 2016 at 10:43

  Leuk, ik ga ze even onthouden en idd Orange tja te gek. Verder ben ik erg dol op series zoals Game of Thrones en Vikings, ook echt te gek !!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  26 juli 2016 at 11:44

  Lang leve Netflix. Ik houd er van. Hoewel ik nooit binge watch eigenlijk. Strange Things kijk ik op het moment elke avond 1 aflevering. Maar ik vind het niet zo geweldig eigenlijk.

  • Reply
   Jess
   26 juli 2016 at 16:26

   Say what??? haha

 • Reply
  Demi
  26 juli 2016 at 11:51

  Ik kijk op dit moment Gilmore Girls, ook een aanrader! Bates Motel moet ik weer ‘s gaan oppakken als ik klaar ben met GG. 🙂

 • Reply
  Jamey Herben
  26 juli 2016 at 13:08

  Wij hebben nu EINDELIJK ook netflix!!

 • Reply
  Jess
  26 juli 2016 at 16:25

  Seen, seen and not seen. Stranger things gisteren uit gezien (duurder langer omdat manlief gaat werken en dus één afl per dag ziet)! ZO goed. OITNB al lang uitgezien, ik denk op twee dagen uitgezien.
  Andere goede: Following, the killing, …

 • Reply
  Hanne
  26 juli 2016 at 20:38

  OITNB vind ik zelf ook immens geweldig! Ik heb ze niet gebingewatched, aangezien ik er langer van wou genieten haha; maar nu moeten we dus weer een jaar wachten en oooh wat een cliffhanger

 • Reply
  Sarah
  27 juli 2016 at 07:57

  OITNB, uiteraard! Superserie 😀 Zelf ben ik ook fan van House of Cards en iZombie is ook wel leuk, ter afwisseling. Zo zie je maar hoe de keuzes verschillen. Over smaken en kleuren … 😉

 • Reply
  Marleen
  27 juli 2016 at 10:22

  Stranger Things.. ik hou ervan! Dat jaren 80 sfeertje is echt helemaal te gek 🙂
  Orange en Bates heb ik ook al gezien hihi .. Series <3

 • Reply
  Kleine Prinses
  27 juli 2016 at 22:58

  ik ben ook schuldig…

Leave a Reply