Unicorns & Fairytales
netflix originals - unicorns & fairytales
Netflix

My favourite Netflix Originals

Wanneer mensen aan mij vragen of Netflix de moeite is dan zeg ik volmondig JA. Ik kan niet genoeg zeggen wat voor iets leuks dat is. Nooit meer “er is niets op televisie vanavond”. Je hebt altijd wel iets te zien. Je hebt de Netflix Originals bijvoorbeeld. – When people ask me if Netflix is worthwhile, I say YES, without a hesitate. Never again the problem with ‘there is nothing to watch’. There is always something, like the Netflix Originals.  

Mijn vriend kan dit beamen. Ik hoor hem dagelijks nog zeggen: “oh echt, dit staat er ook op ofwa?”. Wat wil zeggen dat hij het dus goed vindt. Er staan zoveel leuke series op. Bekende en minder bekende, nieuwe en oude. Maar ook Netflix Originals…Netflix originals zijn producties die in opdracht van Netflix zijn gemaakt. Sommigen zijn razend populair. De laatste tijd kwamen er veel bij. Ik zag er een paar en ik was fan. Zeker de moeite waard om te kijken. Welke Netflix Originals zijn mijn favorieten? Ik zet ze even op een rijtje. Bekijk vooral de trailers en…moest je je niet kunnen inhouden, neem dan gewoon een abonnement op Netflix. En nee, dit is geen reclameblogje, het is gewoon de waarheid. Duur is het niet, leuk wél. And remember…

Once you go Netflix, you’ll never go back…

 

My boyfriend can confirm this. He is still wondering about all the good series on Netflix. There are new ones, old ones and also Netflix Originals. Netflix Originals are productions in commission of Netflix. Some of them are so popular. Which Netflix originals are my faves? Take a look with me and remember…Once you go Netflix, you’ll never go back!

 

 

Orange is the new black

Dit is dé topper van het moment en binnenkort komt er een nieuw seizoen. Oh yes! Humor en spanning en zeker geen serie voor “girls only”.

House of Cards

Nog niet beginnen zien maar razend populair. Het gaat over de president van Amerika.

Sense8

8 mensen die met elkaar verbonden zijn. Je begint te kijken en je wordt verslaafd. Echt waar, ik spreek uit ondervinding. Ik ben net beginnen zien en ik vind het zo interessant dat ik steeds wil weten wat er gaat gebeuren.

Jessica Jones

Wel, dit is een superheld die er heel gewoon uitziet. Geen populair meisje die alle mannenharten veroverd. Wel een stoere, donkere, misnoegde badass chick. Geen eindeloze wendingen maar gewoon BAM, een serie met een einde.

 

 Shadow Hunters

Nog niet beginnen zien maar ik ben wel voor zo’n fantasy toestanden…

The Killing 

Hou je van misdaadseries? Moorden die opgelost moeten worden? Dan zal je dit ook wel goed vinden…

The Ranch 

Hou ja van Ashton Kutcher en irritant gelach op de achtergrond? Dan is dit ook wel leuk.

 

Wat zijn jouw Netflix Original favorieten?  Which are your favourites? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Valerie Jonkers
  28 mei 2016 at 08:13

  Nu volop de serie Breaking Bad aan het bekijken!
  Series die ik ook top vond: 4400, orange is the new black, bates motel,…

  • Reply
   Nathalie
   13 juni 2016 at 08:58

   Oh jaaa the 4400!!

 • Reply
  Ellen
  28 mei 2016 at 21:50

  Ik ben ook echt dol op Orange is the new black, House of Cards en Jessica Jones (go Marvel!). De andere series ken ik nog niet, dus bedankt voor de tips!

  • Reply
   Nathalie
   13 juni 2016 at 08:57

   graag gedaan :-)))

Leave a Reply