Unicorns & Fairytales
witlof for kids - unicorns & fairytales
Interieur Musthaves Webshoptips

Prachtig beddengoed van Witlof for Kids

Yes! Ik ben weer verwend geweest. Ik was op zoek naar mooi beddengoed en dat heb ik gevonden bij Witlof for kids. Bovendien niet enkel mooi beddengoed maar ook handig beddengoed. De lakentjes hebben een tuck-inn systeem. Ideaal tegen koude voetjes en makkelijk op te dekken. – I’ve been spoiled again. I was searching for beautiful bedding and I found this webshop Witlof for kids. Not only beautiful but also handy. They have a tuck-inn system. 

 

Witlof for kids

Witlof for kids is een webshop met enkele leuke spullen: beddengoed, kruikenzakken, aankleedkussenhoezen en speen/knuffeldoekjes. Allemaal met een enorm mooi patroon en de lakentjes met een zeer handig tuck-inn systeem. Het design is heel mooi. Wij zijn al helemaal in de ban voor meer… Het paste heel mooi in Vince zijn kamertje.

Witlof for kids is a webshop with some nice items: bedding, changing pad covers, cuddle blankets and more. With some gorgeous design and an innovating tuck-inn system. We want more! It fits perfectly in Vince’s room.

witlof for kids - unicorns & fairytales

witlof for kids - unicorns & fairytales

Tuck-inn?

Ik kan het op een heel makkelijke manier laten zien. Witlof for kids heeft een handig filmpje dat je kan bekijken. Eigenlijk is het principe eenvoudig: langs een kant zijn de lakentjes zo gemaakt dat ze over de matras passen. Nooit meer losliggend beddengoed en koude voetjes ‘s nachts.

I can easily show it to you with this video. Never again cold feet at night!

 

 

Het verhaal achter Witlof – The story behind Witlof (dutch) 

witlof for kids - unicorns & fairytales

Wie zijn jullie? Who are you? 

Wij zijn Jolanda Cornet en Milou Schoone. Jolanda is altijd werkzaam geweest in de communicatie en Milou heeft een eigen kapsalon. De geboorte van onze kids en het ontbreken van bepaalde spulletjes op dit vlak, hebben ons geïnspireerd Witlof for kids op te richten. Een bedrijf dat slaap- verzorgings- en speeltextiel maakt dat het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje sprankelender maakt.

Hoe kom je op de naam Witlof for kids?
We hadden 3 A-4tjes met namen, waaronder ‘With love for kids’. Omdat we onze Nederlandse roots wilden laten doorklinken in de naam van ons bedrijf, kwamen we op Witlof for kids.

witlof for kids - unicorns & fairytales

Wat maakt jullie uniek?
Onze belofte aan consumenten:
We listen
And create
Witlof

Omdat we beide moeder zijn, praktisch ingesteld zijn en van mooie spullen houden, hebben we een goed gevoel van wat er anders of beter zou kunnen op het gebied van kwaliteit, stijl en/of gebruiksgemak. Daarbij werken we nauw samen met ouders, verzorgers en kinderen om onze plannen en ideeën te toetsen. Van honderden moeders/vaders/kids hebben we feedback gekregen waardoor we begin dit jaar onze eerste bijzondere en praktische collectie hebben kunnen lanceren: het Tuck-Inn beddengoed met daarbij een aantal leuke accessoires. Het Tuck-Inn lakentje, dekentje en dekbedovertrek hebben aan 1 kant elastiek in de hoeken waardoor het supermakkelijk is om het op te maken. Bovendien kunnen kindjes het niet lostrappelen.

Zijn er nog toekomstplannen?
We hebben ontzettend veel toekomstplannen! Zelf hebben we natuurlijk veel ideeën, maar we krijgen steeds meer vragen van consumenten om bepaalde producten te gaan ontwikkelen. Zo lanceren we begin juni op speciaal verzoek van consumenten aankleedkussenhoezen. En zijn we nu bezig met de ontwikkeling van een Tuck-Inn peuterdekbedovertrek. De komende maanden en jaren zullen we onze collectie verder uitbreiden met nieuwe producten, kleuren, concepten en designs.

witlof for kids - unicorns & fairytales witlof for kids - unicorns & fairytales

Vertel ons een weetje…
We hebben elkaar 8 jaar geleden leren kennen en hadden ondanks een leeftijdsverschil van 19 jaar (Jolanda is nu 46 en Milou 27) meteen een klik. Al snel daarna kregen we het idee om samen een bedrijf te starten en die droom is nu werkelijkheid geworden.

 

Ben jij ook helemaal benieuwd? Je kan alle producten van Witlof for kids hier bekijken. 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Clivi
  27 mei 2016 at 21:37

  Geweldig dit! Goed bedacht ook, ik ga meteen een kijkje nemen op hun website!

  • Reply
   Nathalie
   13 juni 2016 at 08:59

   Zeker doen, het is mooi beddengoed

 • Reply
  sanne
  14 juni 2016 at 06:58

  Prachtig beddengoed. Fris en lief tegelijk. Op naar lange nachten 🙂

Leave a Reply