Unicorns & Fairytales
zwijntje - unicorns & fairytales
Boeken Doeboeken Prentenboeken

Boekentip | Leer tellen met het leuke prentenboek ‘Zwijntje’

Oh wat hou ik toch van boeken. Voor groot en klein. Ik kan er uren naar staan kijken, in een boekenwinkel. Dit boek, Zwijntje, is een prentenboek met flapjes, voor kinderen vanaf 3 jaar. Maar niets houd je tegen om al vroeger met dit mooie prentenboek aan de slag te gaan. 

 

Zwijntje gaat wandelen en komt allerlei andere dieren tegen. Bijen, vogels, apen enz… Ook een dier die hij liever niet tegengekomen was! Achter de flapjes zitten steeds nog dieren verstopt. Ontdek ze vlug allemaal, samen met je peuter of kleuter en leer zo tellen tot 10.

zwijntje - unicorns & fairytales

zwijntje - unicorns & fairytales

zwijntje - unicorns & fairytales

De prenten zijn heel mooi en aantrekkelijk en het verhaal met de dieren zal zeker aanslaan bij de kleintjes. Vince vindt het alvast enorm leuk om te kijken wat er achter de flapjes verstopt zit. Tellen doet hij ook al, maar misschien niet bewust. Maar zolang hij plezier heeft vind ik het allemaal ok. Zo maakt hij toch al kennis met de getallen tot 10.

zwijntje - unicorns & fairytales

zwijntje - unicorns & fairytales

 

Vind jij dit boek ook wel interessant ? Koop hem hier…

[bol_product_links block_id=”bol_574683b42086f_selected-products” products=”9200000053301123″ name=”zwijntje” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Veel telplezier. Hebben jullie huis boeken over getallen? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply