Unicorns & Fairytales
Hotspots Netflix Personal

Me-time with Netflix!

Toen ik een uitnodiging kreeg van Netflix om hun streamteam event bij te wonen moest ik geen minuut nadenken. Netflix wil ik al vanaf de eerste keer dat er in buurland Nederland sprake van was! Ik wou er dus wel meer van weten.

De place to be was The Kube in Antwerpen. Een evenementenlocatie niet ver van mijn thuisbasis. Handig!

netflix

Ik had afgesproken met Nele van Mamaexpert om al even kennis te maken op een centraal punt: de welbekende Metropolis! We aten een lekker slaatje in de Axxes , dronken een wijntje en kletsten alsof we elkaar al jaren kenden! Dat klikte al. Hier komen ongetwijfeld leuke samenwerkingen van!

Netflix

Aangekomen in the Kube werden we hartelijk ontvangen. Ze wisten meteen wie we waren en hoe onze kindjes heetten. Love it! Punten op persoonlijke aanpak 10/10. We werden meteen verwend met een goodiebag en een lekkere cosmopolitan. Voor elk wat wils om te knabbelen: candy & fruit! Er stond een leuke bar met vele drankjes en zelfs koffie of thee.

netflix

netflix

Zoals het bij bloggers past trokken we veel foto’s. Dat is een van de “zonden” van een blogger: overal je Iphone (of camera, …) bovenhalen en alles vastleggen. Nele had zelfs een notitieboekje bij, iets wat ik vergeten was. Maar er was ook zoveel moois om vast te leggen… Ook credits aan de fotograaf van het evenement die enkele van deze leuke plaatsjes maakte.

netflix

Doel van de avond: kennis maken met het ruime aanbod van Netflix, het Stream Team leren kennen en met de nieuwe serie ‘The unbreakable Kimmie Schmidt”. Het thema van de avond was #unbreakablemums want dat zijn we toch allemaal? Superwomen! De serie gaat over Kimmy, die 15 jaar lang in een bunker onder de grond heeft gewoond tot een SWAT team hen komt redden. Ze besluit om naar New York te gaan en een zo gewoon mogelijk leven te leiden. Dit gaat gepaard met hilarische toestanden. Een luchtige serie voor een avondje ontspannen op de zetel.

IMG_6242

We kregen informatie over Netflix en het Stream Team. Ook over het aanbod van series en kinderseries die je kan bekijken. Wanneer je Netflix hebt kan je gemakkelijk een profiel aanmaken voor je kind waar hij zelf op kan drukken en dan verschijnen er allemaal kinderseries en films. Lekker handig als ze wat ouder zijn en leuk voor hen, toch?

netflix

Na de film kregen we een heerlijke voetmassage. We ploften in de zitzakken, kregen een Ipad en mochten relaxen. Helemaal mijn ding! Bedankt Netflix! Even weg van die drukte op school en thuis, even weg van kinderen en ZEN worden. Hmmmm….

TD-20150312-Netflix-102-5160

Ze hadden trouwens The Kube enorm leuk ingericht. Een zacht rood licht overheerste en liet ons er op ons best uitzien! Overal zitzakken, Ipads, lekkers, een bar en deco-spullen. Een groot paard sierde de ruimte en ik moest me inhouden om er niet op te springen. Nice!

netflix

netflix

IMG_6215 IMG_6214

Op het einde van de avond kregen we nog een doosje Macarons mee naar huis. My goodness, ik moest mezelf een beetje tegenhouden om ze niet meteen op te eten. Ik kon toch nog wachten tot de ochtend nadien maar dat was het dan. Hap slik…nomnomnom…

netflix

Maar wat zat er nou in die goodiebag hoor ik jullie al zeggen!? Wel…

Foam Fingers! Ik vond ze zo leuk dat ik er 3 meekreeg! Vince en zijn teddybeer vonden ze ook top en ik nam er ook eentje mee naar mijn klas. Ideaal voor een kringgesprek! Wie de foam finger heeft is aan het woord…

vince

Een selfiestick! Dit is de max, nog méér selfies!

selfie stick

Een rood nagellakje van Essie. Top! Ik deed hem meteen op. Rood siert altijd isn’t it?

essie nagellak

lakje2

Een grote lolly! Ook al had ik zin om hem zelf helemaal op te smullen, ik nam hem mee naar de klas en verlootte hem onder de kids. Ook zij danken Netflix!

lolly

Conclusie: we werden goed in de watten gelegd door Netflix, namen een kijkje in hun ruime aanbod en hadden een leuke meeting waar ik enkele leuke dames heb mogen ontmoeten! Ik weet ook alvast welke series ik ga bekijken…

netflix

 Hebben jullie Netflix al? Wat is jullie favoriete serie? Welke serie kan je mij zeker aanraden?

 

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Sarah
  18 maart 2015 at 14:20

  Zo’n leuk event! En die foam finger is helemaal geweldig!
  Mijn favoriete series: Gossip Girl, Pretty Little Liars, Orange is the new black, New Girl, … Heb ze allemaal uitgekeken en wacht voor sommige op nieuwe afleveringen. 😉
  Van Suits heb ik ook al veel goede dingen gehoord. Daar moet ik nog mee beginnen.

  • Reply
   Nathalie
   18 maart 2015 at 14:49

   Suits ben ik aan het volgen! Zeker de moeite!

 • Reply
  Yasmine
  18 maart 2015 at 20:14

  Grappig, ik ben gisteren net naar Unbreakable Kimmy Schmitt beginnen kijken! Ben een grote Tina Fey (die de serie geschreven heeft) fan dus ik vind het helemaal geweldig 🙂

  • Reply
   Nathalie
   18 maart 2015 at 20:41

   Ow leuk! Welke series heeft ze nog gemaakt?

 • Reply
  Eveline
  18 maart 2015 at 19:39

  oh zag echt kei tof uit. Nele ken ik! Ale, als facebookbuddy dan. Kijk er al naar uit om haar op de Bigblogameetup te zien. Kom jij ook?

 • Reply
  Ismay
  19 maart 2015 at 19:12

  Ziet er echt heel tof uit!! Ik wil zo graag Netflix! Nog even wachten tot ik op mezelf woon 🙂

  • Reply
   Nathalie
   20 maart 2015 at 16:08

   Zeker doen hoor!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  20 maart 2015 at 13:13

  Bij Netflix weten ze bloggers duidelijk te waarderen! Ik vind Netflix ook geweldig.

  • Reply
   Nathalie
   20 maart 2015 at 16:07

   Zo is dat! Ben aangenaam verrast!

 • Reply
  Nele
  20 maart 2015 at 16:02

  T was me een pleasure to be with you on my first blogmeeting!
  Zo ik heb t s in Engels gezegd – en jij weer waarom he?
  Ik zie je over een maand met een kop vol frisse ideeën !
  Bedankt voor het toffe artikel en het vermelden van mijn blog !
  Groetjes ook aan Eveline xx

  • Reply
   Nathalie
   20 maart 2015 at 16:07

   The pleasure was all mine mine mine 😉

Leave a Reply