Unicorns & Fairytales
netflix
Netflix

Houston, we have NETFLIX!

Yes, het is zover. Eindelijk heb ik NETFLIX.  Uiteraard zoals een goede stream teamer betaamd! Maar sowieso wilde ik dit héél graag en manlief ook. Het kwam dus als geroepen!

Ik kan echt wel zeggen dat ik verslaafd ben aan series. Tot voor kort kocht ik dus ook alle series, om ze dan, als ik er afscheid van kon nemen, te verkopen. Dit moet ik nu niet meer doen want er zijn zoveel series te bekijken op Netflix (die ik nog niet, of nog niet helemaal heb gezien).

Het filmaanbod is een mix van nieuw en oud, maar het is leuk om zoveel keuze te hebben. Ook voor de kindjes is het superleuk en ze hebben veel keuze uit leuke programma’s. Ook zijn er series van Netflix zelf die er wel de moeite uit zien. Ik ga ze sowieso voor jou testen.  De kindjes kunnen zelfs hun eigen profiel aanmaken.

Wij zijn ooit begonnen aan enkele series maar we hebben ze nooit kunnen uitkijken. Daarom staan er toch wel menig op ons lijstje, we gaan er wel even zoet mee zijn!

Ik ben alvast begonnen aan het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars. Gelukkig heb ik alle voorgaande seizoenen achter elkaar kunnen zien want anders zou ik niet meer kunnen volgen. Dat is nu echt een serie waarvoor Netflix handig is want als je er een jaar tussen laat kan je niet meer volgen.

Wanneer manlief gaan werken is kan ik alle series bekijken die hij niet wil zien. Yay! Hij kan, als ik er niet ben, zijn series kijken. Ow yes baby! Nooit meer “er is niets op televisie” avonden…

Me is happy…

Voor wie toch nog fan is van DVD’s : ik verkoop alle seizoenen van True Blood (enkel seizoen 7 moet ik nog zelf zien) en de eerste 4 seizoenen van Pretty Little Liars. (Bij interesse stuur je maar een mailtje via contact)

IMG_6553 IMG_6556

XoXo Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply