Unicorns & Fairytales
troetelbeertjes op Netflix - unicorns & fairytales
Netflix

Troetelbeertjes op Netflix

Toen ik in mijn mailbox het bericht kreeg dat de Troetelbeertjes op Netflix kwamen sprong ik bijna van mijn stoel! Dit was vroeger mijn absolute lievelingsprogramma.

 

Als kind was ik gek op de Troetelbeertjes. Ik heb er uren kijkplezier aan beleefd en ik maakte er elke keer tekeningen van. Ik moet zeggen dat de Troetelbeertjes mijn fantasie aanwakkerden. Toen ik de oude aflevering bekeek kwamen de herinneringen weer terug. Geweldig vond ik het hoe ze allemaal een leuke tekening op hun buikjes hadden en ermee straalden. Ik was fan van het beertje met de maan op zijn buik. Slaapbeertje. Ook met het hartje, het klavertje vier en de zonnebloemen…Zucht.   En nu kan ik dus binnenkort Vince kennis laten maken met mijn verleden. Oh wat ben ik blij dat ze terug komen. In plaats van al die gewelddadige tekenfilms. Ik heb graag deze soort filmpjes. Beetje zoet en braaf en waar je later nog veel over terugdenkt. Dat zijn voor mij de leukste dingen.

Hier kan je alvast een aflevering zien uit de “goede oude tijd”.

Geen idee aan welke versie ik de voorkeur ga geven. Ik denk dat de kinderen van deze tijd wel graag naar de 3D versie kijken. Wij zijn opgegroeid met de oude versie en dat brengt gewoon nostalgie met zich mee. Ik ga dus beide versies kijken en ik hoop dat het vele kinderen hun fantasie mag aanwakkeren zoals het programma met mij deed.

De Troetelbeertjes zijn vanaf november te zien op Netflix , nog een reden te meer om dit in huis te halen zou ik denken. Zowel de oude versie als de gepimpte versie zullen te zien zijn. Ik kan al bijna niet wachten en als Vince nog te klein is , is er altijd mama nog die nog eens terug in de tijd wil reizen om terug kind te zijn.

Kennen jullie de Troetelbeertjes? Welk beertje is jouw favoriet? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Dhini
  23 oktober 2015 at 21:30

  aaah leuk zo`n jeugdsentiment. Ik kijk samen met mijn zoon kinderfilm op kanaal 3
  Deze film ken ik niet

 • Reply
  Nicole
  23 oktober 2015 at 23:35

  Ahhhhhhhhhhhhhhhh de troetelbeertjes! Wat een jeugdsentiment!! Zo leuk!! Heb de knuffels er nog steeds van!

 • Reply
  Margriet
  24 oktober 2015 at 12:34

  Haha, nostalgie. Ik ben benieuwd of de nieuwe versie net zo leuk is.

 • Reply
  Henrike Laning
  24 oktober 2015 at 23:12

  Oja! Dat is echt nostalgie! De troetelbeertjes, zo schattig!

  • Reply
   Nathalie
   25 oktober 2015 at 08:55

   Als kind vond ik dit geweldig!!!! Ben blij dat ze terug komen…

 • Reply
  Lotte
  25 oktober 2015 at 21:00

  Ik had vroeger een film van de Troetelbeertjes. Ik heb dan ook tranen met tuiten geweend toen de videoband helemaal kapot was en ik er écht niet meer naar kon kijken. Ik was dan ook in de wolken toen ik in augustus of zo de serie op Netflix ontdekte. Het gelach van mijn familieleden maakte mij helemaal niets uit, haha.

Leave a Reply