Unicorns & Fairytales
Winactie & Give away

Winactie week | My 30th birthday

Dinsdag is het zover. Dan word ik 30 jaar. Daarom leek het me leuk om een heuse winactie week te organiseren. Niet alleen op mijn blog maar ook op instagram en Facebook.

 

Zoals jullie al gemerkt hebben doe ik bijna elke week wel een winactie. Nee, het is niet omdat ik inspiratieloos ben, het is omdat ik de handen in elkaar sla met geweldige shops. Deze keer zijn het er een beetje meer. Je wordt maar 1 keer dertig en dat mag gevierd worden. De week na mijn verjaardag vertrek ik een weekje naar New York. Hoe geweldig is dat? Daarom zullen alle winacties lopen tot en met zaterdag 7 november. Naargelang mijn jetlag zal ik op zondag 8 november de winnaars bekend maken, al kan dat ook door omstandigheden een dag later zijn.  Je kan dus lekker lang meedoen. Wat kan je allemaal verwachten? Wel…

1. Voucher van 25 euro winnen. 

Je kan nog meedoen met deze winactie van Emob4Kids. Daar kan je een voucher winnen van 25 euro. Bij hen kan je allerlei spullen kopen, van baby tot kind en slaapkamers en spullen voor de tuin (barbecues, ligbedden en meer) . Bovendien komen de feestdagen eraan. Misschien nog een cadeautje scoren? Klik alvast *HIER* om door te gaan naar de blog waar je kan meedoen. Ik maakte alvast een moodboard met enkele leuke ideetjes die je er kan kopen. Meedoen kan nog tot morgen dus wees er snel bij.

 

 

Emob4kids
Emob4baby

 

 2. Kinderschoenen winnen 

Ook is er nog deze te gekke winactie in samenwerking met de mooie webshop HipAndGreen. Behalve geweldige kledij verkopen ze ook schoenen. Je kan uit maar liefst 12 verschillende modellen je keuze maken. Je kan op drie manieren meedoen om jouw paar te winnen en geloof me, meedoen is EASY. Klik *HIER* om naar de blog te gaan waar je kan deelnemen. Meedoen kan nog tot en met dinsdag 27 oktober (yes!).
winactie week

 

3. Wat je nog kan verwachten 

De volgende winacties moeten nog komen. Er is dus voorlopig nog geen link maar dan weet je wel wat je allemaal gaat kunnen winnen… Wist je trouwens dat ik de winnaar steeds eerlijk uit een pot trek of via de computer laat trekken? Zo wordt er niemand voorgetrokken. Meedoen is dus de boodschap want wie weet win je wel meerdere keren.

 • een supermooi boek
 • een bon van €50 euro van één van mijn favoriete webshops én de webshop waar ik het eerst iets kocht om te gekke kinderkleding en andere spullen te winnen.
 • een beschermhoes voor je Ipad (te gek voor iedere ouder,  I promise)
 • een product van Nûby

 

Ga jij meedoen aan deze give aways? Wat zou jij het liefst winnen? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Nicole
  24 oktober 2015 at 09:21

  Oeh ook bijna de big 3-0!
  En dan naar New York.. Gaaf zeg! Gaat de kleine man ook mee?

 • Reply
  Dhini
  24 oktober 2015 at 22:22

  wat leuk!
  Leuk om schoenen te winnen.

 • Reply
  Lotte
  25 oktober 2015 at 20:55

  Wat leuk! Ik doe niet mee met de winacties voor kinderspullen, dat laat ik liever over aan de mama’s onder je lezers. Ik zal vast wel deelnemen aan de acties die nog moeten komen, want ik hou van webshops 😉 Veel plezier in New York en vier je verjaardag alvast goed!!

 • Reply
  Pauline
  26 oktober 2015 at 12:29

  Ach 30, it’s just a number! Maar vieren met give aways is nooit vervelend haha ;).
  Alvast veel plezier in New York, dat word vast genieten. Xx

Leave a Reply