Unicorns & Fairytales
kleien goed voor ontwikkeling - unicorns & fairytales
Educatief educatieve activiteiten Sensopatisch speelgoed Spelen Winactie & Give away

WEGGEEFWEEK // Waarom Play-Doh goed is voor de ontwikkeling & WIN

Kleien, boetseren, met speeldeeg spelen… Het is zeer goed voor de ontwikkeling. In de kleuterscholen is dit een activiteit en ook thuis is Play-Doh volgens mij geen vreemde. Het is alleen soms lastig voor de ouders die liever geen Play-Doh zien rondslingeren. Maar ook daar kan je voorzorgsmaatregelen nemen. Hier heb ik een meneertje dat grote fan is. Wie denkt dat je niet veel kan doen met klei heeft het mis. Het is goed voor de ontwikkeling.

Waarom is  Play-Doh dan goed voor de ontwikkeling?

Kleien, met play-doe spelen of zelf speeldeeg maken is goed voor de ontwikkeling, ze doen het niet voor niets vaak in de kleuterschool. Kinderen moeten leren experimenteren. Ze zouden moeten mogen prutsen, vuil worden en morsen. Goed ontwikkelde zintuigen zijn van belang om je motorisch te kunnen ontwikkelen: je kunt pas een bal vangen als je hem ziet. De tastzin is ook van belang om bijvoorbeeld goed de kunnen vallen en alles te kunnen voelen natuurlijk. Een goede motorische ontwikkeling is nodig voor andere ontwikkelingen zoals de taal- en rekenontwikkeling.

kleien goed voor ontwikkeling - unicorns & fairytales

De fijne motoriek

Wanneer ze spelen met klei kneden, draaien ze balletjes, rollen slangen en maken nog veel meer andere dingen. Ze ontwikkelen op die manier motorisch: de spieren die nodig zijn in hun handen en dat komt dan weer andere dingen ten goede zoals leren schrijven enz…

kleien goed voor ontwikkeling - unicorns & fairytales

De zintuigen stimuleren

Je kan gemakkelijk de zintuigen stimuleren door zelf klei te maken. Je kan essentiële oliën toevoegen, kruiden enz… om de geur te veranderen. Met voedingskleurstof kan je ze een andere kleur geven. Zelfgemaakte klei kan je wel niet zo lang bijhouden natuurlijk.

lees ook: Spelen met loose parts in de Sensory table

kleien goed voor ontwikkeling - unicorns & fairytales

Stimuleert de creativiteit

Wanneer je naast de klei ook nog eens andere dingen gaat toevoegen kunnen de kinderen experimenteren en hun fantasie laten werken. Schelpjes, steentjes, ongekookte pasta, herfstvruchten, gedroogde bonen en noem maar op. Ze kunnen er heerlijke kunstwerkjes van maken!

lees ook: Play Dough zeep voor bad op twee verschillende manieren

 

Je kan het educatief inzetten

Je kan letters en cijfers laten vormen met Play-Doh, wat zou bijdragen tot het inprenten. Dit wordt soms gebruikt voor kinderen met dyslexie, omdat die vaak beeldend denken. Het zou goed zijn om de structuur van de letters te begrijpen, hoe ze gevormd worden.

Ik vertelde al eerder over de educatieve sets van Play-Doh. ze spelen goed in op het ontspannende en leuke, gecombineerd met het educatieve. Met de stempels en toebehoren wordt spelend leren alleen maar leuker.

lees ook: Tips om letters, cijfers en kleuren te oefenen

Play-Doh spelen en leren - unicorns & fairytales

Het werkt ontspannend

Vaak werkt het spelen met klei erg ontspannend. De kinderen zijn bezig, concentreren zich en kunnen zich richten op hun opdracht. Wanneer Vince met de Play-Doh speelt is het eigenlijk de enige moment dat hij ‘lang’ met iets kan bezig zijn. Hij maakt dan allerlei dingen, van diertjes tot ‘eten’ voor mama en papa enz…

kleien goed voor ontwikkeling - unicorns & fairytales

Maar al die rommel…

Wat? Vaak hoor ik ouders zeggen dat ze niet zo graag hebben dat hun kind gaat kleien omdat het dan overal terecht komt of op de grond valt. Wij leggen altijd een knutseltafelkleed op de tafel, doen een knutselschort aan en vegen nadien de gevallen stukjes op. Wie écht geen stukjes op de vloer wil kan ook een stukgesneden vuilniszak onder de tafel of onder de stoel leggen. Vince mag wel enkel op 1 plek spelen met de klei, niet rondlopen door het huis.

kleien goed voor ontwikkeling - unicorns & fairytales

TIP: Play-Doh oventje!

Vince speelt enorm graag met klei, daarom is een cadeau van Play-Doh geen weggegooid geld. Hij krijgt een leuk pakje onder de kerstboom: De magische oven! De kinderen kunnen met de vormpjes echte taarten en andere lekkernijen bakken en in de oven zetten. Daarna druk je de handel omlaag en kijk hoe het Play-Doh eten “bakt”. Als het lampje rood wordt is het “eten” klaar en de oven zegt “ping”! Oh ik ben al benieuwd wat Vince gaat maken voor ons!

kleien goed voor ontwikkeling - unicorns & fairytales

NIEUW: Play-Doh Wheels

Voor de liefhebbers van speeldeeg en voertuigen bestaat er nu iets nieuws! De ideale combinatie. Je kunt momenteel kiezen uit een betonfabriek, een kraan en heftruck en een brandweerwagen. Voor Vince en Lex hebben we (voor onder de Kerstboom de brandweerwagen en een setje Play-Doh om wegdelen te maken. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar hun reactie. Maar ook de andere dingen zijn tof!

 

Kopen?

[bol_product_links block_id=”bol_5de8f57e5ad0b_selected-products” products=”9200000113960570,9200000113051221,9200000100777048,9200000113960572,9200000113960568,9200000080041293,9200000058847376″ name=”play-doh” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Win 2x een Play-Doh set POPCORN PARTY

 

Kleien jullie kinderen ook graag? Wil jij ook deze set onder de Kerstboom zetten voor jouw kind, kleinkind, neefje, nichtje of eender wie? Doe dan snel mee! Ik mag twee van deze leuke setjes weggeven.

 1. Als je wil en om alle leuke nieuwigheden te volgen : volg  Unicorns & Fairytales via Facebook (Instagram als extraatje mag ook altijd)
 2. Deel dit bericht op jouw eigen sociale media of tag iemand, wie wilt jij nog een cadeau gunnen? Dit is niet verplicht.
 3. Laat mij weten dat je meedoet :)))

 

 

Winnaars zijn Youadi en Greet S.

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

126 Comments

 • Reply
  Lindekens Cath
  12 december 2017 at 06:34

  Ik speel zeker mee! Het is zo’n tof speelgoed en ze kunnen er al hun fantasie in kwijt.

  • Reply
   Caroline
   10 december 2019 at 21:02

   Graag voor men meiden van 3 en 4 jaar .
   Gezellig samen spelen in de kerstvakantie.

   • Reply
    Emmy
    10 december 2019 at 21:44

    Ja ik doe mee!! Ze zijn gek op kleien en popcorn!!! Hoe leuk zeg!

  • Reply
   Mykidsmycity
   11 december 2019 at 06:56

   Play doh is hier ook een hit. Ik heb wat dezelfde afspraken als jou: niet rondlopen met de plasticine en ik leg ook een tafelkleed. Een nieuwe set zou hier met veel enthousiasme onthaald worden!

  • Reply
   Kristel Schrijnemakers
   12 december 2019 at 20:12

   Oh wat leuk. Hier kleien ze ook graag. Dit weekend nog leuke diertjes gemaakt en ze hebben ze mogen laten drogen op de kast als versiering bij de kerstboom. Nieuwe klei is dus welkom… 🙂

 • Reply
  Anna
  12 december 2017 at 06:41

  Heeeel leuk! Wij zijn gek op Play Doh!!

  Facebook: An Na

  • Reply
   Tania Vermeersch
   10 december 2019 at 10:46

   Wij doen mee!

 • Reply
  Emmy
  12 december 2017 at 06:42

  Ik doe graag mee. Onze kleine man is gek op play doh en zijn setje is het bijna gaan zeggen.

 • Reply
  Vanempten Kris
  12 december 2017 at 06:50

  Uren plezier met de pizzeria van play-doh. Een microgolf er bij zou wel een verrassing zijn

 • Reply
  Veronique
  12 december 2017 at 07:04

  Wij doen super graag mee! Als kind was ik zelf ook verzot op Play-Doh… uren speelplezier! Ik kocht hier al eens een paar potjes klei om Lewis te laten kennis maken met Play-Doh en hij vond het meteen super leuk om er vanalles mee te maken en zijn fantasie te gebruiken. Het oventje zou dus een mooie, leuke eerste set zijn. 🤞🤞🤞🤞🤞 fingers crossed dat we dit leuke kado’tje binnenkort onder onze kerstboom mogen leggen.

 • Reply
  Jill
  12 december 2017 at 07:10

  Ik doe ook mee ^^ mijn kabouter speelt zo graag met zijn keukentje dus een oventje zou keileuk zijn!

  • Reply
   Annemie
   10 december 2019 at 08:03

   We hebben een ijsjesmachine die een groot succes is! Maar ik wil wel eens iets anders ‘eten’ van hun creaties, dus een nieuwe set is heel welkom 😁

   • Reply
    Liesbeth
    10 december 2019 at 10:26

    Mijn beide dametjes spelen zooo graag met playdoh! Ze zouden daar elke dag mee kunnen spelen. Wij doen dus heel graag mee.

 • Reply
  Shanna
  12 december 2017 at 07:27

  Wij doen ook graag mee.. Miel 4j is ook gek op plasticine. Vind het prima om zichzelf te leren uiten, om hun fantasie te prikkelen en te ontwikkelen..
  Ze leren er bij de kleuren, tellen, ruimtelijke ontwikkeling.. en ze zijn er toch eventjes mee zoet 🙂 wat ook es goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling haha 🙂 grapje
  We hebben ng mr 1 setje ervan en wat extra zou dus heel leuk zijn..
  Hij vraagt sint sinterklaas ng eens een cadeautje van ons.. want dat van de sint dat komt wel niet v jullie eh zegt hij 😁

  • Reply
   Dorien bruyndonckx
   10 december 2019 at 07:40

   Zou super zijn… de dochter is sensorisch overgevoelig maar klei kan haar wel bezighouden. We hebben enkel maar paar potjes niets extra dit zou wel mooie aanvulling zijn. fingers crossed hopelijk kunnen we dot leuke cadeautje geven

 • Reply
  Tine
  12 december 2017 at 07:31

  Oh milo is dol op playdoh en op spelen met zijn keukentje…wat een geweldige combinatie is dit dus voor hem!

 • Reply
  Bianca Fenna
  12 december 2017 at 07:42

  Ik waag SUPER graag een kansje voor deze Play-Doh set. Mijn dochtertje is er DOLLLL op.

 • Reply
  Silke
  12 december 2017 at 08:06

  Goedemorgen! Ik waag graag mijn kans om dit mooie kado te winnen voor mijn zoontje Gilles. Hij was een beetje teleurgesteld dat de Sint geen Play-Doh gebracht had.. Laat ons duimen dat hij via deze weg dit kadootje kan terugvinden onder de kerstboom! 🎁
  🤞🤞🤞

 • Reply
  Wendy Reurings
  12 december 2017 at 08:07

  Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn meiden. Ik volg je ook op instagram 😊

 • Reply
  Willeke
  12 december 2017 at 08:32

  Ik doe ook graag mee! Zo leuk voor mijn kleinzoon die zo vaak thuis moet blijven in verband met zijn ziekte. Hij is – zodra hij koortsvrij is- meestal blij en heel druk. Voor hem zou dit zo leuk zijn. Even in alle rust kleien en tegelijk zoveel leren!

  • Reply
   Francis Akerboom
   10 december 2019 at 07:44

   Kleien is hier in huis favoriet nummer 1. Bij alles van Playdoh hoor ik: ohhh wow, die wil ik (ook) hebben, mamaaaaaa kom snel kijken. Ook deze popcornmachine staat hoog op het lijstje bij allebei. Ik ga hopen en duimen🍀🤞🏻

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  12 december 2017 at 08:41

  Zo leuk! Play doh is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor de fijne motoriek en o.a. spel ontwikkeling. Dit is echt een setje waar veel mee gespeeld zal worden. Liselotte is dol op kleien en lekkere dingetjes klaar maken/ helpen in de keuken. Lijkt me een heel leuk kerstcadeau!

  Instagram: annabel.a.lovely.day

 • Reply
  Chantal Heeringa
  12 december 2017 at 08:45

  Oehhh deze is leuk voor mijn dametjes!! Demi, de oudste, vindt kleien super leuk! Dit oventje ziet ze weleens langs komen met reclames op tv en wordt dan altijd helemaal enthousiast, ze zou hier dus zeker weten blij van worden. En dan kan haar zusje gezellig mee kleien 🙂

  • Reply
   Jikke Hiemstra
   10 december 2019 at 20:58

   Wij doen heel graag mee. Silven is dol op play-doh! Hij redt zich er al aardig goed mee 🙂

 • Reply
  damie lou
  12 december 2017 at 08:49

  Ik doe heel graag mee voor onze 3 kleinste!! Ze vinden het heel leuk om te knutselen en friemelen. Super om hun fantasie de vrije loop te laten gaan xx

 • Reply
  Marieke Flikweert
  12 december 2017 at 09:00

  Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen!

 • Reply
  Nele
  12 december 2017 at 09:50

  Ik doe ook graag mee voor mijn zoon Remi. Het is hier ook één van de enige dingen waar hij het langst mee kan spelen. *fingers crossed*

 • Reply
  Magali
  12 december 2017 at 10:30

  Ik doe graag mee. De Sint bracht de spaghetti maker, en Casper was er van overtuigd dat hij het oventje ging krijgen. Hij deed zijn best zijn teleurstelling te verbergen, dus dit zou hem veeeel plezier doen

 • Reply
  Sabine Tokarek
  12 december 2017 at 11:20

  Ons Juliette is een echte play-doh-fan!!!
  Haar favoriete bezigheid is ijsjes maken uit klei en natuurlijk mogen we die dan iedere lekker proeven.

  Wat zou ze haar amuseren met deze oven!!!

 • Reply
  Liesbet R
  12 december 2017 at 11:28

  Dat oventje zouden mijn dochtertjes superleuk vinden.

 • Reply
  Graciella
  12 december 2017 at 11:34

  Ik doe ook mee! Zullen Day en Jax super leuk vinden.

 • Reply
  Misty Dg
  12 december 2017 at 11:38

  Graag doe ik mee aan deze wedstrijd voor mijn dochtertje Lena van twee jaar.ze maakt graag eten klaar in haar keukentje dus deze Play-Doh set zou haar zeker bevallen 😊

 • Reply
  melissa
  12 december 2017 at 11:55

  Oh leuk zeg. perfect voor onze jarno die niet zo sterk is met zijn fijne motoriek en gek is op kleien; topcombinatie dus. ik waag graag een kansje

 • Reply
  Anke Switser
  12 december 2017 at 12:29

  Wat geweldig!!! Rick wordt 2 in januari en is gek van PlayDoh!! Hij vindt het geweldig om bolletjes te rollen en op elkaar te plaatsen.
  Hij is ook een echte kok dus dit oventje zou BANGELIJK zijn!

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  12 december 2017 at 12:36

  Wat leuk om te lezen dat het zo positief kan bijdragen aan de ontwikkeling. Mijn dochter is gek op kleien. Ik heb me erbij neergelegd dat ik de boel moet opvegen en dat de kleurtjes door elkaar zitten… Haha

 • Reply
  trotsema fati
  12 december 2017 at 13:03

  Gaaf zeg!! Hier ook 2 Schatjes die enorm veel met klei spelen elke dag moeten ze ermee spelen daarom doe ik heel graag mee voor ze!!

 • Reply
  Nele Vdb
  12 december 2017 at 14:04

  Ik waag graag mijn kans om dit te winnen voor mijn zoontje, hij heeft recent zijn eerste Play-doh doosje gekregen en is er nu helemaal zot van.

 • Reply
  Elke
  12 december 2017 at 14:05

  Oh, heeeel fijn! Onze zoon wordt in januari 2 en we lieten ‘m eigenlijk nog niet kennismaken met Play-Doh. Wel merkten we dat hij het “worteltjes en appelsientjes rollen” van marsepein, voor Sinterklaas, bijzonder leuk vond. En van een stukje klei op de grond hebben we helemáál geen schrik! Laat maar komen, die Play-Doh!

 • Reply
  yanne Feryn
  12 december 2017 at 14:23

  Er zijn hier 6 (binnenkort 7) kindjes in Atelier Feryn die super gelukkig zouden zijn met dit oventje! Dat er véél mee gespeeld zal worden is een zekerheid! Zowel voor de kleine snuiters van 2 jaar als de oudste van 7 jaar is play doh nog steeds één van de de favoriete speelmomenten waarbij zowel creativiteit als leren aan bod komen! Topper dus 😉

 • Reply
  Larissa
  12 december 2017 at 15:07

  O wat leuk! Mijn kinderen kleien heel graag samen (5,5 en 2,5 jaar). Een perfecte activiteit om samen te kunnen doen. Ze zijn wel toe aan een nieuw setje dus ook wij doen graag mee!

 • Reply
  Anne Zondag
  12 december 2017 at 15:19

  oh Nathalie wat een leuke actie! ik ben altijd wel een beetje bang voor de viezigheid, maar de kinderen vinden het zo leuk! dat gaat dan voor. De jongste is ook nog eens dol op koken, dus die oven komt voor pas. en heb je voor deze moeder ook nog een tip, tegen alle kleuren die ze door elkaar mikken… haha

 • Reply
  Ingrid O
  12 december 2017 at 16:33

  Top, Morris speelt dolgraag met Play Doh en ook als er vriendjes komen is klei favoriet. Ook omdat het niet bij iedereen thuis mag. Daarnaaddt is zijn hobby cupcakes bakken dus deze oven is helemaal leuk.

 • Reply
  Sara
  12 december 2017 at 16:57

  Ik doe zeker ook mee. Febe is gek op Play Doh en op koken, dus dit oventje is de perfecte combinatie!

 • Reply
  Natalie
  12 december 2017 at 17:05

  Ons zoontje heeft net play doh ontdekt en vindt dit ge-wel-dig! Wij doen dus zeker graag mee!!

 • Reply
  Nina Depoorter
  12 december 2017 at 20:17

  Wij doen graag mee ! Vince is dol op play doh & speelt er echt wel elke dag mee 😁

 • Reply
  Marian B
  12 december 2017 at 21:28

  Alweer zo’n leuk setje van Play Doh! Mijn zoontje heeft niks met kleien maar mijn dochtertje vindt het helemaal leuk. Hier kan ze wel mee uit de voeten, dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Stefanie
  12 december 2017 at 22:02

  Ik speel heel graag mee voor mijn dochter die het liefst elke zou willen kleien

  • Reply
   Stefanie
   12 december 2017 at 22:03

   Ik speel heel graag mee voor mijn dochter , die het liefst iedere dag speelt met klei.

 • Reply
  silke
  12 december 2017 at 23:05

  ik doe mee voor een familielid 😊
  altijd al fan geweest van play-doh!

 • Reply
  Els Wanders
  12 december 2017 at 23:37

  Ja! Hier ook fan van play doh, mijn dochtertje speelt er graag mee, en dat oventje zal ook zeker in de smaak vallen.

 • Reply
  Sofie Mondelaers
  13 december 2017 at 06:22

  Ik zou graag meedoen voor mijn zoontje die graag experimenteerd. Zou super zijn voor onder de kerstboom😀🤞🍀

 • Reply
  Hanne Demeulenaere
  13 december 2017 at 09:53

  Wij doen heel graag mee! Zou Elias fantastisch vinden! Zou het ideale entertainment zijn voor tijdens de kerstvakanties voor de dan waarschijnlijk kersverse broer! Fingers crossed!

 • Reply
  Cindy j
  13 december 2017 at 13:26

  Wauw!!☆☆ super wat leuk kleien en ontdekken en spelen en maken van al het moois voor kerst. Met mijn 3 kinderen. Ten slotte is het voor groot en klein hihi dus mam doet ook dan mee!

 • Reply
  Alyt van der Heide
  15 december 2017 at 11:19

  Doe heel graag mee voor mijn meiden en mijn 6 gastkindjes.
  We hebben al een bak vol PlayDoh klei en accessoires en ze vinden het prachtig om mee te spelen. Zo fantasierijk. En stimuleert de creativiteit.
  Wij zijn fan!

 • Reply
  Liesbeth
  18 december 2017 at 13:28

  Kleien is zooooo fijn voor kids. Op school doen de kids in mijn klas dit ook heel graag. Deze set geeft veel nieuwe speelimpulsen! Ik doe mee!

 • Reply
  Lindsey
  10 december 2019 at 06:43

  Ooooh 😍 hoe leuk.. Hier doe ik zeker voor mee! 🤞🤞🤞

 • Reply
  Elisabeth Desmet
  10 december 2019 at 06:48

  Graag! Nu ik weet wat het allemaal ten goede komt neem ik er de opkuis achteraf graag bij! M’n kleine man is sowieso fan. 🤞

 • Reply
  Grietje van der meer
  10 december 2019 at 06:50

  Ik doe graag mee omdat omdat ons dochter gek is op klei.
  De fantasie die ze hierbij gebruikt is prachtig om te zien.
  Stiekem vind hem het ook wel leuk om eventjes mee te spelen dit vind ons dochter prachtig

 • Reply
  elisabeth maria martina
  10 december 2019 at 06:51

  hier word kleinzoon quinn vast helemaal happy van, want hij kan er wat van

 • Reply
  Nadine soreyn
  10 december 2019 at 06:55

  Leuke actie !
  Ik waag graag mijn kans voor de kleinkindjes.

 • Reply
  Anna wienen
  10 december 2019 at 06:56

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia!

 • Reply
  Kathy
  10 december 2019 at 06:57

  Ja wij spelen heel graag mee. Grote fan van plasticine. Zoontje kan er uren mee spelen.

 • Reply
  Els
  10 december 2019 at 06:58

  Jaaaaa hoe leuk !
  Emiel is hier zot van en al zeker van popcorn !
  🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

  • Reply
   Joke Gacoms
   14 december 2019 at 22:05

   Ik doe mee! Mijn twee kids kleien erop los hier én houden van popcorn 😜.

 • Reply
  Sara J
  10 december 2019 at 06:58

  Inderdaad ook een topper hier! Helaas nog maar een beperkt setje hier 😉

 • Reply
  Nele
  10 december 2019 at 07:28

  Oh ja, heb twee fans van play doh in huis, ik doe graag mee voor hun

 • Reply
  Martine R.
  10 december 2019 at 07:29

  Of ik een kansje wil wagen? Graag! De kindjes uit de klas zullen er heel blij mee zijn!

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  10 december 2019 at 07:35

  Ik doe heel graag mee. Mijn jongste zoon doet niet liever dan met Play Do’h spelen. Hij kreeg net nog de tandarts set van de Sint. Die was al goed voor uren speelplezier!! De popcorn set hebben we nog niet.

 • Reply
  Ipie Oudshoorn
  10 december 2019 at 07:39

  Super leuk! Mijn dochter is gek op klei, dus ik maak graag kans

 • Reply
  Nele
  10 december 2019 at 07:49

  Zo een leuke actie. Uren speelplezier hebben ik en mijn kindjes daar mee gekend. Nu wil ik die microbe doorgeven aan het kindje van mijn zus. 🍀🍀

 • Reply
  Lynn Mahieu
  10 december 2019 at 07:57

  Wat verzinnen ze toch allemaal bij de Play-Doh, haha! Ik doe mee voor mijn dochtertje.

 • Reply
  Karen Van Lierde
  10 december 2019 at 08:06

  Jack is graag creatief bezig. Maakt in zijn keukentje vanalles voor mama en papa en zijn broertje dus dat gaat hij hiermee ook kunnen doen. Hebben nog geen Play Doh in huis maar het stond op ons verlanglijstje. Dus wat zou het leuk zijn om dit te winnen.

 • Reply
  Jane Walker
  10 december 2019 at 08:07

  Super gaaf!
  Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje wie ‘t liefste iedere dag met klei speelt en graag samen met opa popcorn maakt.
  Hoe leuk is ‘t dan om dat te combineren?

 • Reply
  Siegrid Jager
  10 december 2019 at 08:12

  Mijn dochter Carmen van 2 jaar en haarnichtje Isa Beau zijn dol op kleien. Die zouden dit natuurlijk dolgraag willen winnen. Hun eigen popcorn feestje!

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  10 december 2019 at 08:20

  Ik doe mee aan de wedstrijd. Mijn kids spelen zeer graag met Play Doh. Het is steeds een feestje wanneer ze van mij er mee mogen spelen 🙂

 • Reply
  Ingrid De Hertogh
  10 december 2019 at 08:22

  Vandaag waag ik mijn kans voor mijn kleindochter van 3 jaar oud. Uren speelplezier gegarandeerd en laar haar fantasie maar zegevieren.

 • Reply
  Wenda
  10 december 2019 at 08:36

  Ik doe graag mee vond mijn zoontje van 3 als het aan hem ligt kleien we elke dag. 😂

 • Reply
  damie lou
  10 december 2019 at 08:49

  Play-Doh!!! Superleuk! Zelfs mama speelt daar wel eens graag mee 🙂 Ik doe graag mee voor onze kleintjes Tommy en Lewis

 • Reply
  Laura Kolthof
  10 december 2019 at 08:56

  Ik doe graag mee voor mijn 3 jongens. Ze zijn gek op kleien en ik denk dat ze de popcorn party set ontzettend leuk gaan vinden!!!

 • Reply
  Steffi
  10 december 2019 at 09:05

  Oh super leuk 😍
  Louis van 4 is gek op plasticine. We hebben er al een beetje van maar dit zou de set echt compleet maken. Dit stond ook op zijn verlanglijstje voor Sint en Kerstmis. En ik vind dat ook nog wel leuk om allerlei creaties te maken. 🍀🍀🍀

 • Reply
  Elke
  10 december 2019 at 09:10

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje en haar nichtje, 2 keukenprinsesjes! De Plah-Doh Kitchen zou hier dan ook heel goed van pas komen. Kunnen ze zelf ook hun creaties maken, terwijl ik aan het koken ben!

 • Reply
  Amber (Sunshine)
  10 december 2019 at 09:26

  Dit zou heel leuk zijn voor mijn dochtertje en haar vriendinnetjes. Ze is graag bezig met nauwkeurig werken en zou deze popcorn maker supertof vinden!

 • Reply
  glenn herssens
  10 december 2019 at 09:26

  Heel leuk om met ons dochtertje van 3 jaar wat leuke creaties te maken en eten op tafel te creeren 😀 Dit zou ze fantastich vinden

 • Reply
  Kim
  10 december 2019 at 09:37

  Super leuk. Zoonlief van 26 maanden kan hier uren zoet mee zijn. Is dan druk bezig met zijn vormpjes en klei. Je hebt geen kind meer aan hem. Als wij winnen is het plezier hoor 2 zoonlief die lekker speelt en moeders die geniet hoe hij ermee bezig is.

 • Reply
  Elke
  10 december 2019 at 09:41

  Onze zoon Nard wordt in januari 4 jaar en vindt Play-Doh, klei en zoutdeeg ge-wel-dig! Na een collectie kunstwerken voor de Sint (inclusief een paard dat een pizza eet), hangt ook dit jaar onze kerstboom vol met zelfgemaakte figuurtjes. Het leuke aan Play-Doh (vind ik) is dat hij ook experimenteert met het mengen van kleurtjes en hierdoor ook begint te snappen dat je zelf “kleuren kan maken”. Hij is er uren zoet mee!

 • Reply
  Justine
  10 december 2019 at 09:53

  Wij doen zeer graag mee! Mijn kids zijn dol op play d’oh en het mag al eens wat vuil worden!
  Ze kunnen er maar deugd van hebben!

 • Reply
  Catherine Van den Dries
  10 december 2019 at 10:16

  Ik doe mee voor mijn Jack die heel erg ontspannen speelt met playdoh en nu eindelijk op de leeftijd is gekomen waar hij niet meer een onweerstaanbare drang heeft om al de kleurtjes te mengen tot een uniform bruin/groen tintje 😉💕

 • Reply
  Hullebus wilfried
  10 december 2019 at 10:39

  zou een prachtig geschenk zijn voor mijn 2 kleindochters,ze zouden er uren plezier mee hebben

 • Reply
  Silvia
  10 december 2019 at 10:40

  onze Boaz zou da heel leuk vinden, speelt graag met zijn handen , voor al knoeien

 • Reply
  delaplace isa
  10 december 2019 at 11:00

  oh ik vind Play doh superleuk speelgoed, ze kunnen echt dingen maken en uit proberen, en ik vind het ook makkelijk op te ruimen, als er nog kleine stukjes overblijven op de tafel of de grond dan wacht ik even tot ze opgedroogd zijn en dan veeg je ze gewoon op!

 • Reply
  Trotsema fati
  10 december 2019 at 11:08

  Super leuk voor de kids😍
  Wij soen zeker mee

 • Reply
  Wilmsen Anita
  10 december 2019 at 11:21

  Ik doe mee voor de kleinkinderen

 • Reply
  Kim
  10 december 2019 at 11:35

  oh superfijn! doe graag mee! lijkt me super met de kids!

 • Reply
  Marieke Flikweert
  10 december 2019 at 11:35

  Ik loot graag mee voor mijn kinderen.

 • Reply
  Lindy
  10 december 2019 at 12:39

  Mijn dochter van 2,5 is een echt klei monster. Die wil de hele dag kleien. Bij opa en oma kan dat naar hartelust, maar thuis hebben we ‘alleen’ klei en niet zo’n leuke machine om dingen mee te maken. Wat zou ik haar hier blij mee maken!

 • Reply
  Helena
  10 december 2019 at 13:08

  Ik doe mee!

 • Reply
  Misty Dg
  10 december 2019 at 13:21

  Heel tof om met de dochter samen mee te spelen 😍

 • Reply
  Karolien
  10 december 2019 at 13:33

  Oh wat houden mijn jongens nog steeds van klei! Intussen zijn ze 5 en 8, maar spelplezier verzekert met Play doh.

 • Reply
  Ansje van echelpoel
  10 december 2019 at 17:29

  Zou zo leuk zijn voor mijn dochtertje lisse ze is 2.5 jaar en speelt er zo graag zo leerd ze zo goed de kleuren en de vormen en stimuleerd ze haar hand en oog coordinatie en fijne motoriek en voral ze heeft zr uren plezier mee

 • Reply
  Marian zw
  10 december 2019 at 18:15

  Ik doe mee! Die popcorn machine! Dat is toch te gek zeg. Met klei spelen blijft leuk of je nu 4 bent of 40. Wij willen wel graag wat nieuws om weer lekker te kunnen kleien

 • Reply
  Hilde Lavens
  10 december 2019 at 20:18

  Jaaaa! Heerlijk om met ons ‘mannen’ bezig te zijn!

 • Reply
  seys greet
  10 december 2019 at 20:27

  Onze kapoen is van boetseren een grote fan, van zowel lekkere gerechtjes maken, als boetseren met zijn kleimatten,… is hij in de ban. vandaar wist deze actie mij onmiddellijk te bekoren en laten we ons met véél enthousiasme zien en horen! ik duim alvast en mss wordt onze zoon dankzij jullie met dit top cadeau onder de kerstboom verrast! 😍🤞

 • Reply
  Katrien Janssen
  10 december 2019 at 20:31

  kort en goed: ik doe mee 🙂

 • Reply
  RITA JANSENS
  10 december 2019 at 20:54

  Ik doe graag mee voor de kleinkinderen!

 • Reply
  Bonnie
  10 december 2019 at 22:01

  Heel leuk! Doe graag mee. Beiden kids zo gek op kleien!

 • Reply
  Stef Nagels
  10 december 2019 at 23:14

  Geweldige prijs voor ons zoontje Vince! 😉

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  10 december 2019 at 23:41

  wij doen zeker mee, nooit genoeg plasticine!

 • Reply
  Laura Asscherickx
  10 december 2019 at 23:45

  laat ze maar knutselen in deze koude dagen 🙂

 • Reply
  G.T.
  11 december 2019 at 06:04

  Leuke winactie! Ik heb een kleuter die dol is op kleien. Precies wat jij zegt, daar kan hij echt lang mee bezig blijven. Zo leuk. Ik zou hem wel willen verrassen met de popcorn maker.
  Ik heb helaas geen social media, maar kom af en toe op je blog.

 • Reply
  Annelies
  11 december 2019 at 06:39

  Oh dat ziet er echt tof uit. Dat zullen ze hier alle3 nog leuk vinden, zelfs mijn tiener 😉.

 • Reply
  Baukje de haan
  11 december 2019 at 14:08

  Gave actie!
  Ik volg je zowel op Facebook als op instagram en heb de winactie met mijn vrienden gedeeld.
  Nu nog duimen hier zouden ze erg blij worden van deze gave prijs🍀

 • Reply
  Marieke
  11 december 2019 at 15:51

  Jaaa ik wil graag mee doen voor onze dochtertje. Ze is volgende week jarig en mag vijf kaarsjes uitblazen

 • Reply
  sylvia tol
  11 december 2019 at 21:02

  superleuk!! onze kleine man speelt heel graag met play-doh, ook zo leuk om hem dan helemaal op te zien gaan in zijn eigen fantasie! deze popcorn machine zou hij echt heel leuk vinden, dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Youandi
  11 december 2019 at 23:10

  Oh zou super zijn om dit te winnen dan kan ik de woensdagnamiddagen nog leuker maken met de kids van mij broer want die zijn nu eenmaal echt gek van plasticine en kunnen hier uren mee spelen!! Dus ik doe zeker graag mee!!

 • Reply
  Tim
  12 december 2019 at 06:26

  Ik doe mee!

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  12 december 2019 at 10:03

  Super zeg, hier doe ik heel graag voor mee!

 • Reply
  Sybile Ludovic - Ceciloos (IG)
  13 december 2019 at 13:12

  Play-doh werd door ons ontdekt deze zomer. Ons zoontje was direct fan! Papa minder 😉
  Ik doe graag mee omdat wij enkel nog maar het start pakketje hebben gekocht. Dus nog meer creativiteit is meer dan welkom.
  Bedankt voor deze leuke actie en hopelijk kunnen wij ook zoals bij jullie een play-doh geschenkje onder de kerstboom zetten (krijgen wij dan ook het oventje of 1 van de andere opgesomde?) Groetjes, Sybile

 • Reply
  Sofie Vertongen
  14 december 2019 at 15:42

  Leuk!! Mijn jongste zoontje is helemaal gek op play-doh! Hij is niet echt een puzzelaar maar knutselen met plasticine is helemaal zijn ding.
  Duimen duimen duimen dus.

 • Reply
  Tine
  14 december 2019 at 21:37

  Ik doe heel graag mee! Met 4 neefjes en nichtjes in huis die dolgraag kleien, zal dit extra pakje onder de kerstboom zeker benut worden!

 • Reply
  Annelies N
  14 december 2019 at 22:20

  Mijn dochtertjes hebben dezelfde leeftijd als jouw kindjes ( van juli 2014 en maart 2017). Ik volg je blog en doe vaak ideetjes op. Ik herken veel dingen en inderdaad, zij spelen ook heel graag met play-doh. Een cadeautje onder de kerstboom zou een grote hit zijn. We doen dus graag mee.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  15 december 2019 at 01:02

  Wauw hier krijgen ze ook geen genoeg van kleien! Echt tof! Ik loot graag mee!

 • Reply
  Stéphanie Van Dyck
  15 december 2019 at 18:30

  Wij doen ook graag mee! Plasticine is hier echt mega populair. Duimen!!

 • Reply
  Joyce Waas
  15 december 2019 at 22:05

  Super leuk! Ik doe graag mee met de winactie. Mijn zoontje van 2 speelt graag met de klei. Zo nu en dan proeft hij er ook van 😅

 • Reply
  Evelien
  16 december 2019 at 06:12

  Hier ook 2 fans thuis ( en ondertussen oud genoeg om alles zelf op te kuisen – dat de kruimeldief dan vol met klei zit neem ik er graag bij 😀)

 • Reply
  Iris
  19 december 2019 at 18:02

  Graag voor mijn 2 zoontjes.
  Ze spelen zeer graag met play doh

 • Reply
  Renilda
  19 december 2019 at 18:03

  Mijn kleinkinderen zijn dol op Kleien

Leave a Reply