Unicorns & Fairytales
kinderkamer
Get inspired Interieur

GET INSPIRED De kinderkamer

Er komt een moment waarop je van babykamer naar peuterkamer en kinderkamer gaat. Je kindje krijgt een eigen bed. Een ‘groot bed’ zeggen we wel eens. In deze ‘Get inspired’ laat ik enkele leuke bedden zien die je allemaal kan vinden op de website van Emob4kids.

 

 1. Hoogslaper huisje

Ik ben helemaal in de ban van de hoogslapers die op een huisje lijken. Hoe leuk moet het zijn als kind om niet alleen te slapen in je bed maar er ook knus in te spelen? Je kan een geheime schuilplaats maken, een leuk leeshoekje of je eigen plek. Zucht…ik wou dat ik weer kind was.

kinderkamer

kinderkamer

 

2. Hemelbed

Ideaal voor de meisjes. Misschien iets minder interessant voor de jongens? Of ook niet? Het is in ieder geval hemels. In deze bedden droom je zeker weg. Gordijntje toe, oogjes ook toe, tot morgenvroeg!

kinderkamer

 

3. Hoogslaper met glijbaan

Dit bed is een echt speeltuig. Overdag lekker spelen en verstoppen en ‘s avonds slapen (hopelijk). Als je ‘s nachts lawaai hoort kan het ook wel zijn dat je spruit zich nog aan het amuseren is. Maar wees eerlijk, wie zou er nu zo’n bed niet willen hebben? De tent is in verschillende versies te verkrijgen en de crea bea’s kunnen zich wagen aan een naai avontuur!

PIHSGB1011

 

4. Hoogslaper met bureau

Voor de grotere kinderen die al naar school gaan is dit erg leuk. Dit had ik als kind ook graag gehad. Bovendien ook plaatsbesparend. Lekker gezellig huiswerk maken.

PIOLZB15 open

PIOLZB14 DICHT PICOHSBUKSKD15

 

5. Meegroeibedden

Je kan ook kiezen voor meegroeibedden die je kan ombouwen van ledikant tot kinderbed. Er bestaan leuke versies van.

36-1002P-38-07M+36-1006P-38-07M+36-1049P-38-000_01 JPBE9015 JPBE9014

 

6. Nog meer huisjes

Dit zijn ook leuke versies van huisbedjes of bedhuisjes , ik weet er geen gepaste naam voor. Ik weet alleen dat ik ze wel leuk vind. Je kan ze inrichten tot een leuk geheel en er een echt meisjes -of jongensbed van maken.

PICB9014 BOY 01

PICB9014 GIRL 04

 

Je kan al deze geweldige soorten bedden vinden als je hier klikt. Welke zijn jouw favorieten?

 

<<<<< WIN WIN WIN WIN >>>>

Wist je dat Emob4kids 4 afdelingen heeft? Baby, kids, toys and garden!  Ze hebben dus behalve toffe meubels ook baby, speelgoed -en tuinartikelen. Het is dat ook superleuk om te mogen zeggen dat ik een waardebon van 25 euro mag weggeven die je in ALLE afdelingen van Embob4kids kan gebruiken. Bekijk hier de website.

Wat moet je doen? Heel makkelijk… Je kan op twee verschillende manieren meedoen. Je naam wordt bij elke deelname in de pot gestoken. Je maakt dus dubbel kans.

 

Via mijn blog

Vertel even in de comments wat jij zou willen kopen met de waardebon en reageer met een geldig mailadres.

 

Via Facebook

 1. Het zou leuk zijn als je Unicorns & Fairytales een like geeft.
 2. Het zou ook fijn zijn moest je Emob4kids liken.
 3. Vertel in de comments onder de foto van de winactie wat jij graag zou kopen met de waardebon.
 4. Voor een extra naam in de pot kan je hem ook delen op je eigen feed.

 

Je kan meedoen tot en met zondag 25 oktober. Ik maak de winnaar op maandag 26 oktober bekend op de facebookpagina van Unicorns & Fairytales.

 

Veel succes!

 

 

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Sterre Tijl
  18 oktober 2015 at 08:24

  Al heel lang een oogje op het brandweerman dekbed van Snurk! En leuke blog weer!

 • Reply
  Leila
  18 oktober 2015 at 10:02

  Een peuterbedje voor ons dochtertje , korting van 25€ komt dus van pas ?

 • Reply
  Leila
  18 oktober 2015 at 10:05

  Het roze Ida bedje gaan we bestellen dus we duimen heel hard ???

 • Reply
  Isabel
  18 oktober 2015 at 12:18

  Mooie spullen precies! Wij gaan bijna verhuizen naar een nieuw huis, dus ik zou voor een toffe muursticker gaan voor op de meiden hun kamer…

 • Reply
  Ester
  19 oktober 2015 at 20:51

  Ik waag mijn kans ! Momenteel zijn we op zoek naar een leuk meegroeibed voor Jules die in januari 2,5j wordt. Een waardebon zou dus mooi van pas komen ;-). *fingers crossed*

 • Reply
  Sanne PS:blog
  19 oktober 2015 at 23:12

  Super leuk Nathalie, vooral het eerste witte huisje!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  21 oktober 2015 at 15:28

  Ik zou een poppenhuis voor mijn dochtertjes kiezen!

 • Reply
  Philippe Sandra
  23 oktober 2015 at 03:46

  Allesinds super mooie en leuke artikels hebben julie! ? graag zou ik met deze bon een hemelbed willen voor mijn dochtertje die volgende vrijdag 3 jaar word. ? grote meid=groter bed

 • Reply
  Ellen Vogelzang
  24 oktober 2015 at 08:34

  Ik zou de houten kassa kiezen voor mijn zoontje Mads 🙂

 • Reply
  Jo-Lynn
  24 oktober 2015 at 09:06

  Ooh leuk! Ik zou voor een accessoire gaan voor in de kinderkamer, een muursticker hebben we nog niet bijvoorbeeld! Duim duim!

 • Reply
  Ilsiee prins
  24 oktober 2015 at 10:05

  Ach wat een leuke webshop, thanks voor de tip want ik kende hem nog niet!! Iets leuks voor in de kamer van de kleine…. Super zeg!
  fijn weekend, groetjes van ilsiee

 • Reply
  ann
  24 oktober 2015 at 20:06

  Leuke webshop dat ik nog niet kende. En een waardebon is altijd een cadeautje 🙂

 • Reply
  mario
  25 oktober 2015 at 12:48

  Prachtige actie! Er zijn zoveel mooie en leuke dingen! Ik denk dat ik voor iets leuks ga waar de sint onze kleine kapoen, mijn kleinzoontje, heel gelukkig met zou maken! De ark van Noah! Leuk omdat hij gek is op diertjes! Mooi speelgoed ook, stevig en duurzaam! Ofwel zou ik gaan voor iets praktisch, omdat veiligheid belangrijk is en onze wilde avonturier in een “ik test alles uit en ik ken geen gevaar” fase zit. De stopcontactbeschermers en de hoekbeschermers zouden ook van pas komen! Leuke webshop trouwens, een mix van een beetje vanalles wat je nodig hebt!

  • Reply
   Nathalie
   27 oktober 2015 at 21:55

   Beste Mario, jij mag je kleinzoon gelukkig maken. Ik heb je mail doorgestuurd naar EMOB4KIDS. Hou je me op de hoogte?

Leave a Reply