Unicorns & Fairytales
My life Personal

As we speak #3

Ik hou het deze keer wél vol, mijn vaste rubriekjes. Dat was één van mijn voornemens sinds mijn tweede “as we speak”. Ik heb er wel een planner voor moeten kopen want ik kon het overzicht niet meer volgen. Natuurlijk vergat ik hem dit weekend op mijn werk en was ik even mijn kluts kwijt. Maar goed, ik had al enkele blogjes op voorhand gepland. Hoe is de stand van zaken in mijn leventje? 

 

leest: Momenteel ben ik een nieuw boek aan het lezen. Het gaat over je creativiteit ten volle benutten. Het boek is geschreven door Elizabeth Gilbert en is genaamd: Big Magic. Het leest echt heel vlot en ik herken mezelf enorm in de eerste bladzijden. Het is net alsof het voor mij geschreven is. Iedereen die bruist van de ideeën en creativiteit maar de stap niet durft zetten om ermee aan de slag te gaan moet dit boek lezen. Het zal je helpen die stap wél te durven nemen.

as we speak - unicorns & fairytales

? Kijkt: Het nieuwe seizoen van ‘The Originals’ en het zesde seizoen van The Vampire Diaries. Ik ben al enkele jaren trouwe fan van de bekende vampierenserie. Vooral de leuke verschijningen (zijnde de mannelijke vampiers dan) vind ik dik oké. In het zesde seizoen probeert Damian Elena weer voor zich te winnen en zit Elena’s beste vriendin gevangen in een andere wereld. In de afleveringen van The Vampire Diaries komen ook wel eens enkele Originals terug. Daar hebben ze nu ook een aparte serie van gemaakt en ik kreeg het eerste seizoen van mijn vriend cadeau en nu is ook het tweede seizoen bij mij thuis beland. Geloof me, het werkt verslavend en je krijgt toch best een boon voor die Originals. Ook hier weer leuke vampiers, weerwolven en heksen. Zalig tijdens een avondje me-time als klein man in zijn bed ligt en grote man gaan werken is. Nu dus allemaal te verkrijgen op DVD en Blue Ray ! Yes!

as we speak - unicorns & fairytales

as we speak - unicorns & fairytales

Kijkt uit naar: ons tripje naar New York in de herfstvakantie. We hebben onze reispassen in orde gaan maken. Wat was dat allemaal. Wist je dat je pasfoto zo lelijk mogelijk moet zijn? Je mag niet lachen, je hoofd niet schuin houden en al zeker niets in je gezicht hebben hangen zoals een pluk verdwaald haar. Toen we naar het gemeentehuis gingen voor onze passen lieten we in zo’n hokje pasfoto’s trekken. Het stomme ding liet me enkele keren opnieuw trekken want mijn gezicht paste niet in die lijnen. Ik heb dan ook een enorm symmetrisch gezicht blijkt. Ik trok een hele lelijke kop en manlief zijn pasfoto is zo erg dat ik vrees dat we op de luchthaven van New York sowieso opgepakt gaan worden. Hij trekt een echte gangsterkop.

Bezig met: foto’s trekken en blogjes maken van allerlei producten. Mijn huis staat eventjes vol… Maar dat is natuurlijk ook best leuk. Ik ben natuurlijk ook nog bezig met rapporten maken want het eerste rapport van de kinders van de klas komt er weer aan met natuurlijk de bijbehorende ouderavonden. Wij hebben er twee omdat we ook nog interne kinderen hebben op school (er is een internaat aan). Het wordt dus een ontzettend druk weekje.

genieten van: Vince! Hij heeft zo’n leuke leeftijd nu. Hij is net 18 maanden geworden , kan stappen en zegt alles, maar dan ook alles na. Nu kunnen we ook broekjes aan zonder dat zijn knietjes de hele tijd afslijten. Ja hoor, daar kan ik dus ook van genieten, hem helemaal stylen.

IMG_0713 (1)

IMG_1071

? plannen: ik neem manlief voor de eerste keer mee naar een persgerelateerd avondje. Ik kreeg een uitnodiging van CAT schoenen. Het is net op een donderdag wanneer we beiden thuis zijn en kinderloos zijn dus ik dacht… ik neem hem gewoon mee. Kan hij ook eens ervaren wat dat allemaal inhoudt. Bovendien zijn er ook leuke schoenen te bekijken voor mannen en kunnen we er nadien nog een gezellig avondje met ons tweetjes van maken. Ook staan er nog leuke samenwerkingen op de planning waar weer veel weggeefacties mee gepaard gaan. U will love it, I promise. Woensdag gaan we dan met ons drietjes naar een evenement van Decathlon. We gaan er een workshop cycling volgen speciaal voor kleine kids. Allemaal met zo’n loopfietsjes.

? Gezellig: Nu de winter lijkt gekomen te zijn (in plaats van de herfst) steek ik terug kaarsjes aan. Het is nl. erg donker bij ons binnen. Waarschijnlijk ook te danken aan de donkere meubels en muren. Ik heb twee zalige geurkaarsen van L’Occitane ontvangen en ooooohhh … het ruikt heerlijk. Ik laat ze niet lang branden want de geur verspreidt zich enorm snel. Zelfs als je ze openzet in een ruimte ruik je die heerlijke geuren. Ze hebben trouwens nog zoveel andere leuke spullen. Neem hier maar eens een kijkje.

IMG_1221

IMG_1222 (1)

 

Hebben jullie leuke plannen in het vooruitzicht? Waar zijn jullie erg mee bezig? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply