Unicorns & Fairytales
Netflix

Netflix tip| under the dome

Ik ben al bijna een jaar in het bezit van Netflix en heb daar geen minuut spijt van. Mensen vragen me soms of het goed is en hoe het werkt. Wel, het is gewoon top en het werkt heel gemakkelijk. Ik heb trouwens weer een leuke serie ontdekt op Netflix: Under the dome.

 

Eerst en vooral: de mensen die zich afvragen waarom je Netflix in huis zou moeten halen moeten dit blogje maar eens lezen. Als je je afvraagt of het ook goed is voor kinderen: JA! Al hun favoriete series staan erop. (Nou misschien niet alle, maar er staan er in ieder geval veel op) Vince is verslaafd aan Peppa Pig. Ik schreef ook een blogje over 5 activiteiten die je samen met Netflix en je peuter kan doen. Ondertussen zijn mama en papa ook fan van Peppa Pig en staan we als een gek te springen voor een rekje vol Peppa spullen. Weird.

IMG_1087

IMG_1088

netflix

Ik heb al enkele series verslonden en ben in spanning op hun nieuwe seizoenen aan het wachten. Zo vond ik ‘Orange is the new black’ geweldig en manlief ook. Dat maakt het Netflixen nog leuker: samen kijken. Ook waren er enkele series die ik alleen bekeek zoals ‘Suits’, ‘The Vampire diaries’, ‘The originals’ en ‘Pretty Little liars’.

De serie de we nu aan het bekijken zijn heet ‘Under the dome’. Het gaat over een dorpje genaamd ‘Chester’s Mill’ met een handvol inwoners (lijkt het). Op een bepaald moment wordt er een stolp over hun dorp gezet dat zijn eigen microklimaat lijkt te hebben. Natuurlijk komen de inwoners voor lastige feiten te staan, want je zit tenslotte opgesloten in een stolp. Mensen vragen zich af wat ze gaan doen als het voedsel , de medicijnen en het water op is… Wat met de elektriciteit? Waarom staat er plots een stolp over hun dorp en wat gaat er nog gebeuren? Dat zijn de vragen die mij en manlief ook in de ban houden. Wij zien dat ook (bijna) elke avond een aflevering (of twee) van deze serie. Momenteel staan er twee seizoenen op. Op de officiële pagina van de serie kan je zien dat er ook nog een derde seizoen is. Maar pas op want er staan ook spoilers op! Het is in ieder geval erg leuk om naar te kijken.  Voor wie een voorproefje wil… hier de trailer.

 

We have a new favourite serie on Netflix. It’s called ‘under the dome’. Check it out!  Every night when we are together, my boyfriend and I watch an episode. We think it’s really good. We also loved “Orange is the new black” and we are waiting for the new season to come. When u are curious, you can watch this trailer. 

 

 

Lijkt dit ook iets voor jou? Welke serie zie jij graag? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    16 oktober 2015 at 12:06

    Ik heb net het nieuwste seizoen van Under The Dome gekeken. Ik heb wel het idee dat de schrijvers gaandeweg de verhaallijnen verzinnen, en daar wordt het niet beter van.

    Maar ik vind het wel gezellig, daar in Chester’s Mill.

Leave a Reply