Unicorns & Fairytales
netflix kids - unicorns & fairytales
My life Netflix

5 Netflix tips for kids

Dat Netflix hier een vaste waarde is thuis is geen onbekende meer denk ik. Zonder liegen kan ik zeggen dat we elke avond wanneer we thuis zijn een aflevering van één of andere serie zien op Netflix. Onze ontspanning als Vince gaan slapen is. Maar ook voor kinderen is Netflix een hemel op aarde. 

 

Nu moet ik zeggen dat Vince niet echt veel televisie ziet. Bijna niet, enkel ‘s morgens 10 minuten. Maar toch kan ik het niet laten om enkele leuke programma’s op een rijtje te zetten. Enkele nieuwe series die zeker in de smaak zullen vallen (bij jong en oud). Vince kijkt vooral naar Peppa, Masha en de Beer en vaak ook liedjes op Youtube. Zolang er maar in gezongen wordt.

 

Masha en de beer

Je wordt hier erg vrolijk van. Masha is een leuke meid, superleuk om naar te kijken en een grappig figuurtje. Ik hou wel zo van die expressieve tekenfiguurtjes die herkenbaar zijn. De afleveringen gaan over haar en een gepensioneerde circusbeer. Vince is natuurlijk vooral gefascineerd door de beer. De afleveringen duren 7 minuten. Ideaal eigenlijk. Je kan makkelijk zeggen: “nog eentje…”  Origineel is het Russisch. Op youtube vind je bijna niets anders dan Russische of Engelse afleveringen dus ik was in de wolken toen ik ontdekte dat ze de NL versie op Netflix gingen uitzenden. Toch even een voorbeeld in het Engels, dan kan je al kennis maken met de leuke personages.

Beat Bugs

Deze serie is nieuw en meteen BOENK erop. Het doet me eigenlijk wat denken onze Maya De Bij. Het gaat over 5 kleine insecten die allerlei avonturen beleven. Meer dan 50 Beatles liedjes passeren de revue. Ideaal voor Beatles fans. Ze blijven dan ook leuk! Een ideale combi voor Vince: liedjes en animatie!

 

Word party

Deze Original Netflix serie gaat over 4 schattige babydiertjes die graag zingen, dansen en woordjes leren. Laat dat nu net hetgeen zijn dat Vince ook leuk vindt. Dit is ideaal voor peuters vind ik.

 

My Little Pony

Ik kan me niet meer herinneren hoeveel pony’s ik had maar het waren er veel, heel veel. Als kind was ik ongelooflijk fan van My Little Pony. Ik herinner me ook dat ik heel veel naar de serie zag. Nu zijn ze weer helemaal hip en populair, al moet ik toegeven dat ik de pony’s en afleveringen van vroeger veel mooier vond. Ze zijn nu anders getekend, manga-achtig en vroeger waren ze meer … pony? Dat neemt niet weg dat vele meisjes weer helemaal fan zijn van My Little Pony! Kijk en vergelijk.

 

Puffin Rock

Deze leuke serie is voor kinderen van 3 tot 5 jaar. De tekeningen alleen al… Ze doen me denken aan kleine Calimero en zijn vriendjes. Ik ben groot en jij bent klein en dat is niet eerlijk…

 

 

Lees hier ook meer over 5x Netflix en peuters.

Lees hier meer over de leukste Netflix Originals.

Lees hier meer over waarom wij Netflix aanraden. 

 

Welke televisieprogramma’s/series/… zien jullie kids graag? 

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply