Unicorns & Fairytales
interactieve wereldbol VTech - unicorns & fairytales
Educatief Educatief speelgoed educatieve activiteiten My life Onderwijs Spelen Winactie & Give away

Met deze interactieve wereldbol leren kinderen meer over de wereld

Als juf (en als mama die graag educatieve activiteiten voorziet) ging mijn hart een beetje sneller slaan toen ik kennis maakte met deze interactieve wereldbol van Vtech. Als je dacht dat je de beste al gezien had, dan kan ik je zeggen dat dit niet zo is: deze interactieve globe zit enorm goed in elkaar. Een ware musthave voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de wereld én zéker om in de klas te hebben.

De interactieve Video Globe van Vtech

De interactieve wereldbol van Vtech is hun nieuwste pronkstuk en wat voor één! Deze wereldbol bevat meer dan 3000 video- en audiofragmenten. Zeven werelddelen en minstens 250 landen zijn op die manier te verkennen. Welke taal wordt er gesproken? Wat is de hoofdstad van een bepaald land?  Hoe ziet de natuur eruit ? Welke dieren leven daar? Welke valuta gebruiken ze? Wat zijn de belangrijkste monumenten en bezienswaardigheden?  En -misschien wel het belangrijkst- wie wonen er nou eigenlijk?  De BBC leverde daarvoor maar liefst 600 video’s, in totaal goed voor ruim vijf uur content, die speciaal voor Nederlandse en Belgische globetrotters werden vertaald. Speels karakter krijgt de verkenningstocht dankzij drie uitdagende spellen; De wereld rond in 20 dagen, Super Quiz en Waar op de wereld.

lees ook: Leuke educatieve spelletjes voor kinderen vanaf 6 jaar

interactieve wereldbol VTech - unicorns & fairytales

Zo werkt de interactieve wereldbol 

De globe met verlichting heeft een voet die werkt als een controller. Met de magische pen kunnen de kinderen deze bedienen. Ze kunnen kiezen uit verschillende thema’s. Vlaggen, hoofdsteden, dieren, bezienswaardigheden, quiz enz… Op het LCD-scherm kunnen ze alles goed zien en mee volgen. Met de magische pen drukken ze op een land, zee of icoontje en dan krijgen ze een hele uitleg. Geweldig. Ook werkt het andersom: ze moeten op zoek gaan naar een bepaald land. Het volume kan je regelen en het is een stevig duurzaam design. Je kan de updates en uitbreidingen via Explor@Park downloaden, dus je kan hem héél lang bij jou houden. 

lees ook: 1000 Corona proof activiteiten met je kinderen

interactieve wereldbol VTech - unicorns & fairytales

 

 

WIN WIN WIN 

Waauw, ik ben mega trots en blij om als Vtech ambassadeur weer iemand blij te kunnen maken want ik mag een interactieve wereldbol van Vtech wegschenken aan één van mijn volgers. Als dat geen fijne prijs is dan weet ik het ook niet. Overal kan je deze interactieve globe inzetten: in school, thuis, als begeleider… De wereldbol is leuk voor groot en klein. Stiekem zit ik er zelf wel eens mee te spelen. Onze kinderen vinden hem geweldig. 

Wat moet je doen? 

 1. Vertel mij waarom jij graag deze interactieve wereldbol van Vtech wil winnen.
 2. Deel op je eigen sociale media als je die hebt 

interactieve wereldbol Vtech - unicorns & fairytales

Meedoen kan tot en met 17 november 2020. 

XOXO Nathalie 

 

You Might Also Like...

195 Comments

 • Reply
  Isabel
  10 november 2020 at 06:40

  Zou mijn jongste zoon (5jaar) heel blij maken..de oudste (8jaar) leest al en is bezeten van de Picturepedia boek. Hij leest alles over landen, vlaggen..De jongste vraagt dan altijd alles aan zijn broer,omdat hij nog niet kan lezen. Ideaal dus zo een bol. Kan de ene rustig lezen en de andere met de wereldbol spelen. En waarschijnlijk uiteindelijk allebei met de wereldbol 😁

  • Reply
   Stephanie Haentjens
   10 november 2020 at 08:11

   Oh 🤩 dat zou geweldig zijn voor in mijn klasje… 🤞

  • Reply
   Kelly Vercammen
   10 november 2020 at 10:09

   Ik zou graag de wereldbol winnen voor mijn 22 bengels van het zesde leerjaar. Die gaan dat nog super leuk vinden en zeer leerrijk!

  • Reply
   Caroline
   11 november 2020 at 13:51

   Dit is een mega leuk cadeau voor de cadeautjesmaand volgende maand! Hier ook eentje jarig 9 december en heel geïnteresseerd in de aarde, ruimte… Dus zo’n wereldbol gaat ze super vinden om van te leren. *fingers crossed*

 • Reply
  Anne Huydts
  10 november 2020 at 06:50

  Dit zou echt super zijn voor onze zoon! Weet zeker dat zijn nichtjes ook erg nieuwsgierig zullen zijn naar de wereldbol. Weer geweldig en vooral educatief apeelgoed, waar papa en mama ook nog iets van kunnen leren 😉

  • Reply
   Leen De Rycke
   10 november 2020 at 20:18

   Wat een mooi cadeau zou dit zijn voor mijn dochter Lila-Louise van 6, zij is enorm gefascineerd door andere landen

 • Reply
  Cathy
  10 november 2020 at 07:00

  Mijn dochter zou deze mooie wereldbol heel graag gebruiken voor de kindjes van haar klas. Het is een mooie aanvulling en super leerrijk voor de kinderen!

  • Reply
   Leen Vandermeiren
   10 november 2020 at 07:40

   Omdat mijn jongste zoon zei dat hij die van de Sint wilde maar dat de Sint dat niet aan alle kindjes kan geven omdat het wel een dure wereldbol is 😉 dus dan vroeg hij maar iets anders, zodat de Sint het aan de andere kindjes kan geven. Het zou geweldig zijn moesten we deze dan winnen.

   • Reply
    Emmy Deweer
    11 november 2020 at 08:51

    Om samen op avontuur te gaan met mij mijn kleine avonturier. Hij is verzot op de Afrikaanse savanne. Zijn nonkel woont in Amerika. Misschien helpt deze wereldbol om het visueel wat te vatten.

   • Reply
    Jane Walker
    11 november 2020 at 10:51

    Super super super gaaf!
    Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje omdat deze op de verlanglijst staat.
    Leerzaam speelgoed vind ik altijd een aanrader, en ik ben zelf heel slecht in aardrijkskunde dus dan kan ons dochtertje mij dingen leren in plaats van andersom. 😂🙈

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  10 november 2020 at 07:11

  Dit zouden er hier 2 heel leuk vinden, ze hebben zoveel interesse waar een land altijd ligt en ze kunnen er heel veel van leren

 • Reply
  Anna wienen
  10 november 2020 at 07:18

  Gaaaaf!! Ik zag hem toevallig gisteren bij bol.com langskomen.. het ideale cadeau voor de oudste van mijn vriend die veel met geografie bezig is 🤩🤩 zou te gek zijn als ik hem ermee zou mogen verrassen..

  • Reply
   Elke Veirman
   10 november 2020 at 12:08

   Dat zou geweldig zijn voor onze oudste zoon van 9 jaar en jongste van 6 jaar die ook al snuisteren in een kinderatlas. Ze willen graag de wereld zien, zoals papa die veel reist voor het werk en ook wij proberen met hen elk jaar een reis te maken naar een bestemming waar we hen veel natuur en cultuur kunnen meegegeven. Op deze interactieve wereldbol kunnen ze herinneringen ophalen van gedane reizen en plannen en dromen over toekomstige reizen. Dus ik doe heel graag mee aan de wedstrijd voor hen!

 • Reply
  Britt
  10 november 2020 at 07:21

  Mijn zoontjes van 6 en 4 zijn zeer leergierig en ik zou dit willen delen mijn hun klasgenootjes. De oudste krijgt de wereldbol al van de goed heilig man, gewoon omdat ik zelf er helemaal weg van ben (via jou blog!!) 😍.

  • Reply
   Jitske
   10 november 2020 at 07:39

   Leuk voor mijn oudste dochter ze kijkt veel freek vonk. Is geintresseerd in dieren. En wil leren over waar de landen liggen. Ze heeft familie wonen in frankrijk. Zo kan ze zien dat frankrijk niet even naast de deur is.

 • Reply
  hannelore keustermans
  10 november 2020 at 07:22

  Wauw, ik leer steeds nieuwe dingen kennen dankzij je blog! Ik zou deze wereldbol graag winnen voor onze dochter die net 6jaar geworden is. Ze is dol op reizen en wil graag alles weten over de verschillende landen!

 • Reply
  Floor Verseveldt
  10 november 2020 at 07:26

  Wat een geweldige prijs! Mijn oudste zoon word in januari 5 en is erg leergierig dus dit zou een fantastisch cadeau voor hem zijn.

 • Reply
  Saskia
  10 november 2020 at 07:31

  Super leuk en handig! Ik maak dan ook graag kans voor mijn zoon. Zo kunnen we samen de wereld gaan ontdekken.

 • Reply
  Nele Bastiaens
  10 november 2020 at 07:33

  Als mama en juf kan ik deze geweldige wereldbol zeker gebruiken!! En zeg nu zelf … wie wil er nu niet de wereld vanuit thuis ontdekken 😊?

 • Reply
  Joyce
  10 november 2020 at 07:34

  Zou heel tof extraatje zijn voor in de klas. Mijn leerlingen zouden heel enthousiast zijn met zo een leuk leermiddel!

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  10 november 2020 at 07:35

  Dit zouden mijn 2 jongens van 5 en 7 heel tof vinden. Ze zijn erg geïnteresseerd in de wereld en zitten vaak met heel veel vragen. Zou een heel tof cadeautje zijn voor onder de kerstboom.

 • Reply
  Van Gestel Jasmien
  10 november 2020 at 07:36

  Oh wauw! Dit is écht iets voor onze 5-jarige zoon! Hij is heel nieuwsgierig van aard en wil alles weten over alles! Heel leuk, maar soms best vermoeiend!! Ik weet zeker dat hij zich met deze wereldbol lang zal kunnen bezighouden! En ondertussen bijleren, geweldig!

 • Reply
  Tamara Jongkees
  10 november 2020 at 07:39

  Heel leuk voor mijn oudste zoon van 4. Een slim en nieuwsgierig mannetje vol vragen. Ik denk dat hij heel gelukkig wordt van alle informatie en voor ons als ouders is het t fijn dat hij even niks aan ons hoeft te vragen. Wij hebben immers ook niet alle info paraat;)

 • Reply
  Michele Verstraete
  10 november 2020 at 07:40

  Dit zouden onze jongens van bijna 4j en 6j wel super vinden. Matthieu zit in het eerste leerjaar nu en ik merk dat hij meer en meer interesse krijgt in de wereld en alles wat daar op gebeurd. Anderzijds is alles wat digitaal gebeurd qua speelgoed ook zeker een hit hier.

 • Reply
  Nele
  10 november 2020 at 07:46

  Amaai, dat zou een super prijs zijn voor mijn zoon. Hij is zo leergierig en nieuwsgierig. Hij heeft al onze oude atlasboeken van school ontdekt en kan er uren in bladeren om de ganse wereld te leren kennen.

 • Reply
  Ingrid De Hertogh
  10 november 2020 at 07:51

  Mijn kleinzoon Vince is 7 jaar oud en heel leergierig. Deze interactieve wereldbol lijkt heel ideaal om zijn kennis over de verschillende landen en werelddelen te verruimen. Zoals altijd een leuke actie door jullie georganiseerd!

 • Reply
  Annelies Peeraer
  10 november 2020 at 07:55

  Die zou super zijn voor mijn leergierige zoon.

 • Reply
  Kaneesha
  10 november 2020 at 07:55

  Mijn Brusselse ketjes zouden niet weten wat ze horen en zien! In de klas hebben we momenteel een globe in het zwart-wit, dus wat een upgrade zou dit wel niet zijn! Fingers crossed 🙂

 • Reply
  SOFIE
  10 november 2020 at 07:56

  Ooh zo tof! Mijn neefje praat de laatste tijd alleen maar over de aarde en alles wat daarmee heeft te maken. Het zou schitterend zijn mocht hij dit vinden onder de kerstboom. 🤞

 • Reply
  Fleur
  10 november 2020 at 07:57

  Ik zag m al eens voorbij komen op je IG, die wereldbol is zo tof! Onze Sem is 5,5j & is samen met zn papa heel geïnteresseerd in encyclopedieën en stelt vragen waar ik het antwoord niet altijd op weet 😅
  Samen met zn bestie Kiki leren zij er in de klas op los en worden ze constant uitgedaagd door de juf. Hier zouden ze heel leuk rond kunnen werken in hun leefschool tijdens toonkunstenaars

  🤞🏻🤞🏻🌎

 • Reply
  Heleen Van de Cruys
  10 november 2020 at 07:58

  Oooh deze stond bijna als eerste op het lijstje voor Sinterklaas van mijn bijna 5-jarige! Dit zou zo leuk zijn! We zijn zijn kamertje aan het herinrichten tot een échte grote jongenskamer en ik wilde heel graag een ‘gewone’ lichtgevende globe. Maar toen hij deze op zn lijstje zette, was ik ook helemaal verkocht! De Sint zou het fijn vinden om deze te kunnen brengen 🥰

  • Reply
   Dewy en Gendly
   10 november 2020 at 11:42

   Dit is te gek! Bij het lezen van deze post maakte mijn hart meteen een sprongetje. Ik heb als kleine meid uuuuuuren doorgebracht achter de oude pc van mijn vader met een cd-rom van de wereld Encyclopedie. Daar heb ik zoveel van geleerd en zoveel plezier aan beleefd dat ik altijd op zoek bleef naar een soort gelijke ervaring voor Gendly.. maar dan in een modern jasje, echt iets van nu. Ik denk dat ik hem gevonden heb.. wat is dit geweldig leuk EN leerzaam. Gendly zou hier uren mee bezig kunnen zijn.. (ik stiekem ook, we zijn immers nooit uitgeleerd haha) wat zouden we hier blij mee zijn!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  10 november 2020 at 08:00

  hier word kleindochter lise heel erg blij van, ze gaat zo graag naar school en isheel erg leergierig
  ze gaat vast helemaal uit haar plaat als straks dit mooie kado naast haar schoentje staat
  verras haar maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

  • Reply
   Khadija amnad
   10 november 2020 at 11:53

   Ik heb 2 kinderen die ik met deze wereldbol zeer blij zal maken
   🤩
   Ik vind de wereldbol zelf geweldig omdat Kids op een ludieke manier kunnen leren.
   Mijn beide kinderen (5 en 6 j) zijn dol op landen en kijken geregeld op de wereldkaart om nieuwe landen te ontdekken. En deze fascinatie kan ik alleen maar aanmoedigen, daarom zou vtech wereldbol een mooie aanvulling zijn voor hun zoektocht naar landen.

 • Reply
  Rebecca
  10 november 2020 at 08:01

  Roan is verzot op de natuur. Hij kijkt graag naar docu’s op tv. Deze wereldbol van vtech is een mooie aanvulling als infobron.
  Fingers crossed!

 • Reply
  Sari geens
  10 november 2020 at 08:02

  Ideaal om zowel thuis voor mijn kleine ontdekker en in de klas bij mijn 5jarigen te gebruiken om weer eens op een andere manier een stukje van de wereld te ontdekken ❤️

 • Reply
  Goele H
  10 november 2020 at 08:08

  Mijn 2 oudste kinderen zijn heel erg leergierig, maar ze zijn niet zo van het dingen opzoeken in een boek. Deze wereldbol zou hen kunnen stimuleren om te leren op een hele aangename manier. Stiekem ben ik er ook wel benieuwd naar!

 • Reply
  Daphne
  10 november 2020 at 08:11

  Super gaaf! Ik doe graag mee voor onze basisschool! Alleen voor mijn dochter zou leuk zijn, maar ik vind het eigenlijk veel leuker als er veel meer kidneren van kunnen genieten!

 • Reply
  Wieteke
  10 november 2020 at 08:13

  Dit stond op hun verlanglijstje voor de Sint, want binnenkort vertrekt hun nonkel naar Antarctica en dan zouden we zo een beetje kunnen “volgen”… en ook de rest van de wereld willen ze maar al te graag leren kennen!

 • Reply
  Rochdi
  10 november 2020 at 08:20

  Onze kinderen zijn dagelijks bezig op een oude wereldbol( soort nachtlamp ) en vragen :waar wonen wij en waar ligt China enz enz
  Ze zullen hier zelf aan de slag kunnen en nog veel meer leren dan enkel de landen.
  En om andere te overtuigen hoe cool dat die wereldbol wel is

 • Reply
  Ilse A
  10 november 2020 at 08:24

  Wauw, wat een leuk cadeau. Moest ik dit winnen, zou ik het in de eerste plaats gebruiken voor mijn drie eigen kinderen. Mijn oudste zoon is 10. Hij heeft al een wereldbol als nachtlampje, maar zal binnenkort ook over Europa leren. Volgens mij leert zo’n bol dan beter dan een platte kaart waarop ze moeten oefenen. Wanneer mijn drie kinderen ermee ‘uitgespeeld’ zijn, verhuisd hij zeker en vast mee naar de klas. Ook al sta ik in de onderbouw, in hoekenwerk zou dit zeker iets leuks zijn voor de kinderen. En de ‘kangoeroekindjes’ kunnen er een leuk projectje mee uitwerken.

 • Reply
  Annemie
  10 november 2020 at 08:26

  Voor mijn nieuwsgierig zoontje Pelle die elke dag vragen stelt waar ik geen antwoord op weet 😁. De wereldbol mag ook eens mee naar het kleuterplus groepje op school@

 • Reply
  Ka8leen
  10 november 2020 at 08:30

  Dit lijkt me echt een super cadeau! Twee van mijn jongens zijn enorm nieuwsgierig naar de wereld rondom hen. Zoeken vanalles op, kijken graag mee naar documentaires, .. . Dit zou hen nog zoveel meer prikkelen! Ik doe mee!

 • Reply
  Sophie Verberckt
  10 november 2020 at 08:31

  Een wereldbol … en dan nog wel een interactief exemplaar. Wauw dat is de droom van onze middelste hyper-nieuwsgierige zoon van bijna 6 (Jawel want hij verjaart 30/12 🥳). Al zouden zijn broer en zus maar al te graag nieuwsgierig meespelen.
  Jaaaaaa we zouden hem super graag winnen 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  Veel liefs

 • Reply
  Nanny Huydts
  10 november 2020 at 08:32

  Zou Helemaal geweldig zijn voor onze kleinzoon Haiko. Zijn mama en papa hebben al veel van de wereld gezien, maar zullen zeker hun kleine boef meenemen op al hun reizen. Deze wereldbol zou een mooie aanvulling zijn op de kennismaking met andere landen en hun culturen.

 • Reply
  Liesbeth
  10 november 2020 at 08:36

  Oooh! Ik zou deze willen voor thuis en om te gebruiken in mijn klas. Tijdens het schooljaar zal deze een heel mooi plaatsje krijgen in mijn klas en in de vakanties mag hij mee naar huis komen. Ideaal denk ik dan 😁

 • Reply
  Marijke Hermans
  10 november 2020 at 08:37

  Zou geweldig zijn om deze te winnen. Zo kunnen onze kids meer te weten komen over het land aan de andere kant van de wereld waar hun tante woont. Het verre Australië… en kunnen ze fantaseren waar ze wel eens naar op vakantie willen 😅

 • Reply
  Annelies
  10 november 2020 at 08:43

  Wat een super super leuke win-actie. In mijn klasje werk ik samen met mijn kleuters rond de wereldkaart 🗺 maar wat zou zo een interactieve wereldbol 🌏 een enorme meerwaarde zijn om zo de wereld te ontdekken en om er zelf mee aan de slag te kunnen. En niet alleen de kinderen van mijn klas zouden dit helemaal top vinden, ook mijn meisjes thuis. Het zou een heel jaartje rond een super tof iets zijn 🙂 Fingers crossed 🤞🏻 Een fijne dag aan iedereen, lieve groetjes Annelies

 • Reply
  Karen
  10 november 2020 at 08:45

  Hoi! Ik zou hem graag winnen voor de kids thuis en in de klas. Sinds ik hem zag in je stories was ik ook helemaal verliefd op wat het ding allemaal kan en het lijkt me ook leuk om hem mee naar de kls te kunnen nemen.

 • Reply
  Caroline Ceulemans
  10 november 2020 at 08:57

  Ik zou hem graag winnen zodat ik mijn dochter eindelijk kan leren dat wij NIET in Amerika wonen…

 • Reply
  Elke
  10 november 2020 at 09:06

  Wauw, wat een leuk cadeau!! Mijn zoontje, Tibbe (5), zou dit helemaal geweldig vinden! (Zijn kleine zus en 2 grote broers ook 😉). Zo kunnen we alvast samen een stukje van de wereld ontdekken tot we dit terug in het echt mogen doen.

 • Reply
  Simone
  10 november 2020 at 09:10

  Wauw deze is wel heel gaaf! Leuk en educatief! Ik denk dat Mn dochter dit geweldig zal vinden! Ik loot dan ook erg graag mee!

 • Reply
  An
  10 november 2020 at 09:21

  Waw, dit zou Rik super vinden! En zo hoeft hij niet steeds op de kast te klimmen om de wereldkaart goed te bekijken. 🙂

 • Reply
  Karoline meuwissen
  10 november 2020 at 09:25

  Een van mijn grootste dromen is om mijn kinderen de wereld te laten zien. Kennis laten maken met andere culturen, talen, smaken,… net nu de kinderen oud genoeg zijn om dit te bevatten staat de hele reiswereld on hold. Deze wereldbol zou daarom een ideale manier zijn om de landen te leren kennen en ze te laten dromen van andere werelden.

 • Reply
  Cindy
  10 november 2020 at 09:36

  Tof, een echte leuke win-actie! Mijn zoon wordt eind deze maand 7 jaar en deze staat op zijn verlanglijstje. Hij neemt in de bib steeds de weetjes boeken eruit. Deze keer lezen we ‘ de belangrijkste enceclopedie van mijn wereld’. Het is nog iets te moeilijk om zelf te lezen, Met de interactieve wereldbol van V-tech zou hij dit zelf kunnen ontdekken! Dit zou voor hem zijn verjaardag zonder familiefeest, vriendjes zeker goed maken! En als mama zou ik dit ook wel heel erg leuk vinden!

 • Reply
  Anke de block
  10 november 2020 at 09:37

  Jaa hier heel graag! Ideaal sinterklaas of kerstcadeau! Zo kunnen we ze de verschillende landen leren kennen de de culturen! Ook handig als toekomstige leerkracht

 • Reply
  Nadja van boekel
  10 november 2020 at 09:51

  Wauw wat zou mijn zoontje(6) deze geweldig vinden om te winnen. Hij is heel geïnteresseerd in de wereld en filmpjes kijken vinden ze altijd leuk. Hij heeft hem ook al op zijn verlanglijstje geplakt dus als we deze zouden winnen zou het helemaal top zijn!

 • Reply
  Katelijne
  10 november 2020 at 09:52

  Ik kan mezelf hier helemaal in verliezen. Maar ik zou hem wel delen met mijn kindeen thuis en op school. Heerlijk om dingen te ontdekken en nog meer nieuwsgierig te worden!

 • Reply
  Fien
  10 november 2020 at 09:55

  Hele leuk winactie! Ik doe mee voor mijn klasje. Ik heb sinds dit jaar mijn eigen klas en ben dus nog wat beperkt in materialen. Deze wereldbol zou de kast achteraan al wat opfleuren! Ideaal om te gebruiken tijdens de lessen wereldoriëntatie. Op deze manier worden de leerlingen sowieso extra gemotiveerd.

  • Reply
   Denise
   17 november 2020 at 11:16

   Wat is dit gaaf zeg! 😍
   Mijn 2 meiden van 7 en 11 willen altijd alles weten, maar mama heeft helaas niet altijd een antwoord 🙈 Topografie blijft een lastig vak, maar op deze manier wordt het echt een feestje! 😍🎉 Ik doe graag mee, want hier zou het hele gezin dolblij mee zijn! ❤

 • Reply
  Ilse
  10 november 2020 at 09:59

  Dit zou de max zijn! Arthur heeft een wereldbol op zijn Sint lijstje gezet, als het dan nig eens een interactieve bol is, gaat hij uit zijn dak 😁
  Ik zat als kind uren in mijn wereldatlas te “lezen” dus ik ben blij dat hij ook een gezonde interesse heeft in aarderijkskunde, en alles wat daar bij komt kijken ☺️

 • Reply
  Kris10
  10 november 2020 at 10:13

  Zou prachtig zijn als nieuwsgierige Felix dit onder de kerstboom vindt.

 • Reply
  Marieke
  10 november 2020 at 10:22

  Superleuk voor ons leergierige meisje en misschien wel net zo leuk voor papa! Die is fan van weetjes, aardrijkskunde en topografie en heeft dit al goed doorgegeven aan onze Noor!

 • Reply
  Peggy
  10 november 2020 at 10:29

  Deze lijkt me zo super! Zowel voor mijn zoon Matteo van 11 als voor in mijn klas (3de graad).
  Matteo is zelf heel geïnteresseerd in dieren dus kan hij zich hiermee op een leerrijke manier amuseren.
  Voor mijn klas zou dit een zeer fijne aanvulling zijn! Kinderen weten graag zoveel over de wereld, over dieren,… En als juf weet je jammer genoeg niet alles 😉

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  10 november 2020 at 10:38

  Mijn zoon Vince is heel erg bezig over de verschillende landen, de wereld…
  Dit staat ook op zijn Sintbrief natuurlijk 😉

 • Reply
  Kathleen
  10 november 2020 at 10:50

  Ooooh, hier wil ik toch ook mijn kans wagen! Heel wat leerlingen in onze school zouden smullen van deze informatieve wereldbol! Velen onder hen zullen de reizen nooit echt ondernemen. Fijn dat ze op die manier toch kennis kunnen opdoen over andere landen! Yes, ik ben er zeker van! Ik wil ‘m graag! ☺️

 • Reply
  Elle
  10 november 2020 at 10:54

  onze kinderen hebben mijn oude Grote Bosatlas ontdekt en lezen hier samen in. Wat zouden ze deze globe geweldig vinden. Bijkomend voordeel is dan ook dat deze wereldbol actueel is en mijn Bosatlas toch snel 20 jaar oud 😉

 • Reply
  Sam
  10 november 2020 at 11:02

  Ik wil hem graag winnen voor de kids .Sinterklaas komt er aan dus dat is weer heel wat speelgoed kopen 🤪. Ik geef het speelgoed dat de kids niet meer mee spelen altyd door aan de school van de kids. Zo krijgt het altyd een 2de leven. Zo leuk om te zien dat kleuters nog spelen van mijn speelgoedkeukentje van de kids vroeger.

 • Reply
  Katrien J.
  10 november 2020 at 11:33

  Ik doe mee voor mijn oudste zoon met zijn duizend-en-één vragen over de wereld en alles wat erin gebeurt, en voor mijn dochter, die soms een beetje wereldvreemd is 😀

 • Reply
  Samyn K.
  10 november 2020 at 11:34

  Heerlijk om Olivia de wereld te laten verkennen (zeker nu we niet meer kunnen reizen)! DUimen maar dat we een exemplaar in de wacht kunnen slepen.

 • Reply
  Lieselot Claes
  10 november 2020 at 11:45

  Deze wereldbol zou geweldig zijn voor mijn leergierige 4-jarige zoon. Maar ook bangelijk om in te zetten tijdens hoekenwerk in mijn 6de leerjaar.

 • Reply
  Maaike Corteville
  10 november 2020 at 11:45

  Ik neem heel graag deel voor mijn klas (6de leerjaar, 30 leerlingen) En dan vooral voor mijn 4 dames, die het soms zo zwaar hebben om zich door de (al aangepaste) leerstof te worstelen, maar zich met zo’n inzet en enthousiasme blijven vastbijten. Dus eens niet voor die knappe leerlingen, maar voor mijn dametjes die op een speelse manier ook de leerstof kunnen verwerven.

 • Reply
  Kim
  10 november 2020 at 11:46

  wow wat fijn en leerrijk ziet deze eruit! waag enorm graag kansje voor Ilias!

 • Reply
  Imy Ali
  10 november 2020 at 11:56

  Jaa, wat een super leuke actie is dit! Ik zou dolgraag voor mijn zoontje Dalmar van 6 de Videoglobe willen winnen. Als er iemand van aardrijkskunde houdt, dan is hij het wel (vraag me niet waarom, maar stiekem is het best grappig dat hij al bijna meer van de wereld weet, dan ik). Meneer kent de meeste Nederlandse snelwegen uit zijn hoofd (dit is danwel zinloze opslag in de hersenen, maar goed…) en hij weet dus ook veel plaatsen te vinden in Nederland. Momenteel is hij dus actief op zoek naar de plaats waar Sinterklaas in Nederland aan zal komen ;-)) Tel hierbij een hobby op in vliegtuigmaatschappijen en hun bestemmingen (en een Somalische schoonfamilie die over de hele wereld woont zodat hij graag ieder van deze landen wil leren kennen) en je snapt waarom ik super graag deze Videoglobe voor hem zou willen winnen. Ik zal je actie ook zeker delen op mijn account (@iminanas4)

 • Reply
  Lotte
  10 november 2020 at 12:07

  Yes please 🙏🏼🌍 hoe tof om met onze twee mini wereldreizigers nog meer van de wereld ontdekken in deze gekke Corona tijd. Des te meer genieten van al het moois 😍

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  10 november 2020 at 12:10

  schitterend! als ze op deze manier kunnen bijleren door te spelen, kan je daar nooit iets op tegen hebben!

 • Reply
  Laura Asscherickx
  10 november 2020 at 12:22

  Als leerkracht aardrijkskunde kan ik toch niet anders dan mijn 2 dochters mee te nemen op een reis rond de wereld; Deze wereldbol is een ideaal hulpmiddel, zowel voor mijn eigen kinderen als mijn ‘kinderen’ in de klas!

 • Reply
  Goedele
  10 november 2020 at 12:33

  Ik moet dit winnen omdat:
  (Beleefder is; ik wil dit graag winnen omdat:)
  – MIjn hart een sprongetje maakte toen ik deze post op Instagram zag passeren! Mijn dochter deze globe in de Sintboekjes en zegt sindsdien dat ze dit wil/zal krijgen van Sinterklaas. Ze heeft haar zinnen er op gezet en hoopt echt dat ze dit zal krijgen. Het winnen zou natuurlijk nóg mooier zijn 😀 Ze zou zo blij zijn!
  – Mijn dochter die dit dus vraagt aan Sinterklaas ook écht interesse heeft in de wereld. We hebben een niet-interactieve wereldbol staan en daar duiden wij vaak dingen op aan maar eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik daar niet altijd tijd voor heb. Werken, huishouden, coronatijden en voldoende naar buiten willen gaan zorgen er al voor dat de dagen goed gevuld zitten.
  – Ik ben leerkracht en zou dit (stiekem) ook eens meenemen naar de klas om te gebruiken tijdens de wekelijkse karrewietlessen.
  – Het me 100 euro zou besparen 😀
  – Dit de eerste keer zou zijn dat ik iets win met zulke instagramacties.

  Dus:
  Fingers crossed!!

 • Reply
  charles nuyts
  10 november 2020 at 13:42

  Kleindochter is zeer leergierig ze houdt ervan om op alles een antwoordt te weten ze vraag je de pieren uit je neus hiermee zou ze op al die vragen een antwoord op kunnen vinden een hulp voor die arme opa en een geluk voor haar zelf .

 • Reply
  Sandra
  10 november 2020 at 13:52

  Heel cool! Zoiets hadden wij vroeger ook moeten hebben 🙂 Al spelend leren is leuk! Ik doe mee voor mijn zoon van 8. Vindt school mwah en vooral rekenen en schrijven. Maar we merken dat hij aardrijkskunde en bv info filmpjes over ik noem maar iets … wormen, het lichaam, hazelip. Heel interessant vindt en onthoudt! Met deze leuke bol kunnen we samen lekker kijken, leren en spelen en het thema school ook weer wat leuker maken dan alleen oefenen en zeuren over rekenen en schrijven. Hij doet zo zijn best maar op die vakken wil het gewoon niet lukken. Ik verras hem dan graag met iets wat hij wel leuk en interessant vindt! 🙂 Dat verdient hij wel! Groetjes Sandra

 • Reply
  Maria-Laura Himpens
  10 november 2020 at 13:53

  Dit zou fantastisch zijn om in mijn klas te gebruiken. Ik ben een startende leerkracht in het vijfde leerjaar en heb nog geen wereldbol in de klas. Ik toon nu veel op het digibord maar hoe leuk zou het zijn als ze zelf op zoek kunnen gaan. (SUPER LEUK!😁) Ik zou hem ook kunnen inzetten in een hoekenwerk of vrij moment. Ik wil hen laten zien wat er in de wereld rondom hen te zien is en deze wereldbol zou daarvoor ideaal zijn. 🙏🙏🙏🙏🙏

 • Reply
  De smedt hanne
  10 november 2020 at 14:35

  Wow! Dit is echt geen toeval! Ik vertelde zonet aan mijn mama dat ik deze wereldbol op jouw Instagram had gezien en dat echt iets zou zijn voor onze zoon! 😁 Hij wordt 6 begin december dus dit zou echt een super fantastisch cadeau zijn voor onze nieuwsgierige speurneus!🥳 fingers crossed! 🤞🏻🍀

 • Reply
  Sarah De Boeck
  10 november 2020 at 14:46

  Wauw hoe leuk ! Zou zeker goed gebruikt worden in onze Freinet school waar kinderen heel de tijd zelf op ontdekking gaan op dingen te leren! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Reply
  Katrijn
  10 november 2020 at 14:49

  Mijn leergierige aapjes hier met al hun vragen zouden dat geweldig vinden! Al die weetjes!
  En stiekem denk ik dat ook hun putti die fantastisch zou vinden om de kinderen van haar klas mee te verwennen! Een dubbele win dus! 🤞

 • Reply
  glenn herssens
  10 november 2020 at 15:01

  Heel leuk voor ons dochtertje ! Die het nu al leuk vindt om met de wereldbol van mama rond te lopen en volop te draaien :p
  Mama content papa content,zou heel leuk zijn om op deze manier haar eerste wereldbolletje voor haar zelf te hebben 😀

 • Reply
  Romy Schepers
  10 november 2020 at 15:15

  Hoe leuk! Wie wil de wereld niet ontdekken? Ik ben leerkracht in het lager onderwijs en hoe tof is het om op deze manier de wereld te leren kennen. Hier zouden zoveel kinderen zo blij mee zijn! Een andere wereldbol staat daar maar terwijl deze zoveel interactie biedt. Laat ons hopen 🤞🏼🍀. Groetjes, Romy

 • Reply
  Katrien Adams
  10 november 2020 at 15:17

  toffe manier om de wereld te leren kennen voor onze leergierige kapoen

 • Reply
  Kimberly Van Loon
  10 november 2020 at 15:22

  Mijn klein 5-jarig professortje wil zoooo graag leren, zoooo graag de wereld zien en alles weten! De héle dag vragen stellen (hoera voor de lockdown.. 🤯) tot mama het zelf niet meer weet. Deze leuke wereldbol staat mee op zijn sint-brief maar ik vrees dat de portemonnee van alleenstaande sint niet toereikend is. Dus duimen maar 🤞🍀

 • Reply
  Lien walravens
  10 november 2020 at 16:03

  Deze wereldbol zou heel veel dienst kunnen doen in onze 3e graad. Zelf sta ik in het 5e leerjaar en met onze 3 klassen kunnen we hem zeker gebruiken. Ook de collega’s van het 6e leerjaar zouden hier blij mee zijn. 1 wereldbol voor 6 klassen, dat zou de max zijn ☺️

 • Reply
  Helena
  10 november 2020 at 16:27

  Leon knipt alle land- en wereldkaarten uit alle tijdschriften en kranten en bewaart die in een map. Ik zie zijn oogjes al blinken als hij die zou kunnen terugvinden op die wereldbol en ik spreek dan nog niet over het interactieve ervan. De wereld zou voor hem letterlijk en figuurlijk open gaan

 • Reply
  bé vermeiren
  10 november 2020 at 16:45

  Voor mezelf. Ben nooit een aardrijkskunde-fan geweest. Altijd gebuisd…
  Tijd om er iets aan te doen. Daarbij zal deze knappe bol me bij helpen.
  Daarnaast stel ik mij toch de vraag waar mijn jongste haar interesse voor alles wat met landen, talen,vlaggen en welke diertjes wonen waar, vandaan haalt.
  En na mij mag zij (en grote broer) er ook mee spelen. Beloofd!

 • Reply
  Sandra
  10 november 2020 at 18:31

  Ik zou deze graag winnen voor mijn zoon Mats. Zo kan hij de landen al eens verkennen, waar zijn mama graag naartoe wil reizen.

 • Reply
  Vanessa
  10 november 2020 at 19:01

  Dit lijkt me een ideaal en leerrijk cadeau voor mijn bijna 8-jarige zoon!

 • Reply
  Sarah
  10 november 2020 at 19:22

  Wat een leuke wedstrijd! Deze wereldbol zouden mijn zoon (1e leerjaar) en dochter (3e kleuterklas) super vinden. Ze zijn allebei heel hard geïnteresseerd in de verschillende landen. Het zijn echt avonturiers. Dit cadeautje zou hun heel veel plezier doen! Hopelijk hebben we geluk en winnen we!

 • Reply
  Stephanie Van Dyck
  10 november 2020 at 19:35

  Oooh Emile die onze reismicrobe doorkreeg zou helemaal uit zijn dak gaan! Vandaag vroeg hij nog: Wanneer zijn die stoute beestje weer weg mama? Want ik wil zooo graag nog eens met de bus, trein of vliegtuig op reis gaan.
  Ik heb hem gezegd dat hij al eens moest nadenken waar hij naartoe wou, dan kunnen we zodra de beestjes weg zijn vertrekken.
  Met die prachtige wereldbol zal hij zijn keuze wel kunnen maken! Top kado en top give away weeral 🙂

 • Reply
  Claudia
  10 november 2020 at 20:09

  Die wereldbol ziet er fantastisch uit! Ik vind het zo leuk om de kinderen uit mijn klas de wereld te laten ontdekken! Heel, heel graag dus ☺️

 • Reply
  nienke luppens
  10 november 2020 at 20:09

  Wauw, echt wauw. Klinkt geweldig, die interactieve wereldbol. Moest ik hem winnen, zou ik hem eerst uitlenen aan mijn nichtjes. Zij hebben er ju de ideale leeftijd voor. Nadien mogen mijn eigen kinderen er de hele wereld mee ontdekken. Tussendoor gebruik ik hem suuupergraag in mijn klas. Duimen maar!!

 • Reply
  Stefanie
  10 november 2020 at 20:13

  Wauwww Nathalie wat een geweldige give away! Via je IG had ik hem al zien passeren. Ik volg je graag als mama, als juf en als gelijkgezinde (een vegi 35-jarige😊)
  Als juf van het vijfde leerjaar zou ik de kids van mijn klas hier veeeeeeel plezier mee doen. In januari plannen wij altijd een heel project rond de E.U. en gaan de kinderen zich verdiepen in een land en het uiteindelijk voorstellen op een heuse Europamarkt. Altijd een succes en de globe zou zeker kunnen helpen om informatie op te zoeken!
  Als mama zou de globe hier thuis veel vragen van een 6-jarige kunnen beantwoorden en haar doen dromen van de reisjes die (uitgesteld) nog gaan komen.
  Wij willen dus heeeeeeel graag winnen!
  🍀🍀🤞🏻🤞🏻🥰🥰🤞🏻🤞🏻🍀🍀

 • Reply
  Annelies
  10 november 2020 at 20:18

  Heb hier een zoontje (5j) dat verlaafd is aan dieren, natuur, vulkanen,… Wereldwijde interesse.
  We willen graag zo een prachtige bol onder de kerstboom als cadeau plaatsen.
  Samen leren en ontdekken 🌎🤞

 • Reply
  Jasmijn Serdijn
  10 november 2020 at 20:22

  Super leuke winactie!!
  Mijn zoontje zit nu op de basisschool, en zou deze wereldbol van vtech echt helemaal te gek vinden. Juist omdat hij nu naar school gaat komt hij iedere dag met zoveel leuke vragen over van alles. Deze wereldbol kan hij zelf de wereld al een beetje zelf ontdekken!! 🌍🌎🌏

 • Reply
  Katrijn Spruyt
  10 november 2020 at 20:33

  Ik wil graag winnen ik vind het mooi

 • Reply
  Leen
  10 november 2020 at 20:37

  Wat een leuke give away!!! Als leerkracht aardrijkskunde hangt er uiteraard een wereldkaart in mijn salon, maar die is niet echt interactief 😂. Mijn 4 jarige zoon zijn interesse in kaarten en landen is al aanwezig, maar kan zeker een extra duwtje in de rug gebruiken! 🍀🤞🏻

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  10 november 2020 at 20:55

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon, hij wordt eind december 6 jaar, maar hij is zot van de wereld. Zijn lievelingsboek is een heel grote atlas ‘mijn Grote grote atlas’. Elke keer opnieuw wilt hij dit boek bekijken. Deze wereldbol zou hij zoooo leuk vinden!

 • Reply
  Jennifer
  10 november 2020 at 20:57

  Super tof! Ik zou met mijn klasje op wereldreis gaan en in de vakantie met mijn eigen kindjes reisjes maken in het echt en op deze leuke wereldbol!

 • Reply
  Cora van der Bijl
  10 november 2020 at 21:09

  Wow gaaf voor bij opa&oma
  Kunnen onze 4 kleinkids plezier aan beleven
  We passen veel op kunnen gelijk laten zien waar we allemaal geweest zij op vakantie

 • Reply
  Sesiel
  10 november 2020 at 21:18

  Ik zou super graag winnen voor mijn zoontje van 6,5 jaar, ok en eigenlijk lijkt hij mijzelf ook erg leuk.
  Mijn oude wereldbol is erg in trek bij de kleine man, en is er altijd erg druk mee. Waar is mama geboren? (Oosterse roots) En waar ben ik geboren? Dat vind hij erg leuk om te zien. Hoe leuk zou het zijn dmv de interactieve globe om meteen meer hierover te weten te komen, en over de rest van de wereld!

 • Reply
  Leen Nuyts
  10 november 2020 at 21:20

  Perfect voor mijn oudste zoontje en onze oudste kleuters op school om de wereld concreter te omvatten via deze Interactieve wereldbol. 3D, veel leuker leren dan de papieren wereldkaart.. 😁.

 • Reply
  Maaike
  10 november 2020 at 21:24

  Heel graag voor mijn 2 grootste (8 en bijna 6). De oudste is supergeïnteresseerd in alles wat landen en vlaggen betreft, dus zou een voltreffer zijn! Kleinere broer volgt stilletjesaan ook in die interesse, dus zou een heel leuk cadeautje zijn waar ze samen mee bezig kunnen zijn 🙂

 • Reply
  Sharon Bouckaert
  10 november 2020 at 21:27

  🌍Voor mijn liefjes👨‍👩‍👧‍👦, om samen te dromen van mooie plaatsen 🌍na 17 dagen quarantaine wegens corona.
  Wat was ons meisje dapper, 6 jaar en online lessen volgen… dat verdient een beloning 🌟🌟

 • Reply
  Yvonne
  10 november 2020 at 21:47

  Mijn dochter is nieuwschierig naar alles. Ze vraagt veel over landen en weetjes etc. Vaak moet ik haar het antwoord helaas schuldig zijn maar gelukkig zal deze wereldbol dan wel haar het antwoord kunnen gevem

 • Reply
  Stefanie
  10 november 2020 at 21:47

  Ma zo een leuke wereldbol. Waar is de tijd van mijn wereldbol met lichtje in. Ik doe mee aan de vernieuwing 🙃 en hier loopt een klein mannetje rond dat deze super leuk gaat vinden!

 • Reply
  Saskia Vande Velde
  10 november 2020 at 21:47

  Voor de juf van mijn zoon… die vol passie haar lessen over onze wereld vertelt. Zo kan ze het nog interactiever maken. Een heleboel kids kunnen deze waanzinnig leuke globe de komende jaren ontdekken!

 • Reply
  Jopie
  10 november 2020 at 21:47

  Voor mijn kleindochter, die super nieuwschierig is en erg leergierig. Ik zou haar hier heel blij mee maken

 • Reply
  Joyce
  10 november 2020 at 21:49

  Wat een super gave winactie!!! Wie wilt deze wereldbol niet. Leuk voor jong en oud. Ik doe graag mee voor mijn zoontje, maar ook voor mijn lieve kids uit mijn klas. Hoe leerzaam is deze wereldbol! Echt heel gaaf 🤞🏻

 • Reply
  Britt van de vijver
  10 november 2020 at 21:57

  Omdat mijn grootste monster echt geobsedeerd is door de wereldbol en met die filmkes erbij maakt het plaatje compleet 🙈😎!

 • Reply
  Kathleen Verwerft
  10 november 2020 at 22:45

  De wereldbol zou onze lessen wereldoriëntatie verrijken. Deze zou in meerdere klassen geïntegreerd kunnen worden. Zou super leerzaam zijn! 🍀

 • Reply
  Stephane Delvaux
  10 november 2020 at 22:48

  Om veel leerrijke momenten te beleven samen met mijn 2 zoontjes. Tijdens coronatijd mogen we niet reizen, dus kunnen we op deze manier de wereld naar ons laten komen.

 • Reply
  Rapunzels
  10 november 2020 at 22:48

  Beste Nathalie, mijn oudste zoontje (5j) worst telkens wild wanneer we voorbij een huis in de buurt rijden waar een wereldbol voor de raam staat. Hij is zeer leergierig en een prachtig pienter ventje 😉 die ontzettend blij zou zijn met deze wereldbol van Vtech. Hij kniptehem reeds uit om aan de Sint te vragen dus als je voor Sint wil spelen in dit coronajaar 🙂 Hier is je kans! 😉 We zullen ons verder amuseren tijdens deze verlengde herfstvakantie en duimen maar voor de wereldbol. Enjoy! Lieve groetjes.

 • Reply
  Ysabel
  10 november 2020 at 23:07

  Waauw dit is zo leuk en leerrijk! Wat zou ik dit graag winnen voor mijn zoontje! Hij is half Gambiaans en dankzij deze wereldbol kan hij dan zelf ontdekken waar zijn roots liggen!

 • Reply
  Els Hofman
  10 november 2020 at 23:29

  Super interssant voor mijn 22 bollebozen van het 3de leerjaar! Morgen komt hier Sint-Maarten langs maar misschien wil Sinterklaas hen ook nog wel eens verwennen en hen zo laten dromen van alles wat de wereld te bieden heeft… Wegdromen in deze nare wereld vol virussen…

 • Reply
  Suzy Beerten-Rutten
  10 november 2020 at 23:34

  Ik zou dit een geweldig cadeau vinden voor de groep Pallieters van de Vzw St Vincentius in Zelem (Diest)
  Onze pleegkleindochter van 11 jaar zou hier samen met de andere kinderen en opvoeders héél leerrijke momenten kunnen mee beleven!
  Ik duim dat de Sint of kerstman deze geweldige globe op hun tafel zal brengen 🤞🙏🧡

 • Reply
  van lysebetten ilse
  10 november 2020 at 23:49

  Wauw! hoe cool is dit! Vleugje nostalgie naar onze jeugdjaren toen dit steevast in de klas terug te vinden was en als je al geluk had had je thuis nog een wereldbol op je bureau . Maar … Die was saai, eens draaien, weten waar Afrika, Azië en Europa en Amerika lag en voila, de fun was er af …
  Dit is nu echt wel mega cool en interessant! Het zal de jeugd opnieuw triggeren om meer te weten te komen van de wereld maar zoals in de beschrijving te lezen gaat het nog wel een stukje verder dan dat. Prachtig, leerrijk en digitaal zoals het hoort anno 2020. Ik waag graag mijn kans voor mijn dochter van 10 jaar die dit mega interessant zal vinden!
  Genoteerd op de wish list, gedeeld op mijn social media ( facebook ) en wie weet binnenkort een nieuw pronkstuk in huis dankzij jullie 🙂 Toffe wedstrijd en als het van Vtech is kan het alleen maar een topproduct zijn

 • Reply
  van lysebetten ilse
  10 november 2020 at 23:49

  Wauw! hoe cool is dit! Vleugje nostalgie naar onze jeugdjaren toen dit steevast in de klas terug te vinden was en als je al geluk had had je thuis nog een wereldbol op je bureau . Maar … Die was saai, eens draaien, weten waar Afrika, Azië en Europa en Amerika lag en voila, de fun was er af …
  Dit is nu echt wel mega cool en interessant! Het zal de jeugd opnieuw triggeren om meer te weten te komen van de wereld maar zoals in de beschrijving te lezen gaat het nog wel een stukje verder dan dat. Prachtig, leerrijk en digitaal zoals het hoort anno 2020. Ik waag graag mijn kans voor mijn dochter van 10 jaar die dit mega interessant zal vinden!
  Genoteerd op de wish list, gedeeld op mijn social media ( facebook ) en wie weet binnenkort een nieuw pronkstuk in huis dankzij jullie 🙂 Toffe wedstrijd en als het van Vtech is kan het alleen maar een topproduct zijn

 • Reply
  An-Sofie
  11 november 2020 at 00:35

  Hoe leuk!! Dit zouden mijn nieuwsgierige aapjes een topcadeau vinden. Mijn oudste zoon is gek op de aardbol en wil er ook alles van weten. 1001 vragen waar wij zelf niet altijd op kunnen antwoorden. Fantastisch hoe zijn enthousiasme aanstekelijk werkt voor mijn jongste zoontje. Het zou dan ook voor beide een groot plezier zijn. Vroeger hadden we zelf ook zo een wereldbol met een lichtje in maar dat was het ook, verder deed die niets. Van deze kan je op eens speelse manier nog iets leren en hij staat nog mooi ook! Yes please, wij willen er zo graag eentje!

 • Reply
  Valerie
  11 november 2020 at 06:23

  Mijn zoontje Maurice (6j) zou dit fantastisch vinden. Zo kan hij de ganse wereld alvast ontdekken, er superveel van leren en plannen we samen onze volgende trip om naar uit te kijken eens Corona voorbij is!

 • Reply
  Jessie
  11 november 2020 at 06:41

  Hier zouden mijn 2 meiden heel blij van worden!
  Het staat boven aan hun verlanglijstje. Zo kunnen we samen spelen, leren en momenteel fantasietripjes maken: zij kiezen een land uit en ik versier het huis in die stijl, verkleden in het thema en hapjes en drankjes uit dat land. Super leuk!

 • Reply
  Evelien
  11 november 2020 at 08:10

  Dit zou echt superleuk zijn voor onze 2 jongens.
  Ze doen niets liever dan mij alle landen van de wereld laten opsommen en dan in hun fantasie naar daar op reis gaan!
  Met deze wereldbol zouden ze ook kunnen zien en zoeken waar ze allemaal ‘naar toe gaan’ 😉

 • Reply
  Lynn
  11 november 2020 at 09:08

  Een wereldbol staat sowieso op het verlanglijstje van mijn zeven jarige globetrotter. Een interactieve wereldbol zou voor hem het galaxy zijn. Bovendien heeft mijn zoontje deze herfstvakantie goed opgeruimd en drie grote dozen speelgoed verzameld voor de arme kindjes. Dus ik vind dat hij het dubbel en dik verdiend en plaats hebben we dus zeker genoeg 🤪🍀🧡💛❤

 • Reply
  Kiani
  11 november 2020 at 09:16

  De wereldbol staat hier al zoooo lang op het verlanglijstje voor Sinterklaas. Eerst was het die van Tiptoi, maar toen deze uitkwam veranderde hij direct. Het moest en zou deze zijn!
  ( meestal krijgen ze thuis iets kleins omdat ze al bedolven worden onder speelgoed van de grootouders..). Zij vinden dan ook dat ze “echt” speelgoed cadeau moeten doen.
  Dus hoe leuk zou het zijn als we hem kunnen verassen met deze ❤️
  En ook gewoon omdat hij het eigenlijk wel eens kei hard verdiend om een extra cadeautje te krijgen.
  Hij is dit jaar al zo flink geweest na de spoed operatie aan zijn vingertjes in Frankrijk. En nu tijdens de revalidatie ook.

  Alvast het is een super mooie give away! Diegene die wint is een lucky one!! ❤️

 • Reply
  Els Vanoirbeek
  11 november 2020 at 09:24

  Waw! Zou deze graag winnen om onze kinderen iets bij te leren over de rest van de wereld. Belangrijk om te leren over andere culturen en gewoontes en het visuele zal hier zeker mee helpen!

 • Reply
  Stephanie Beyers
  11 november 2020 at 10:27

  Dit zou mijn zoon van 6 fantastisch vinden! Hij is zo leergierig. Hij heeft al 2 kinderencyclopediën en wil voor het slapen liever hier in lezen dan een verhaaltje. Met deze wereldbol zou hij uren plezier hebben. En mama’s kennis mag ook wel wat bijgeschaafd worden!

 • Reply
  Jolien
  11 november 2020 at 11:51

  Ook wij maken graag kans op deze wereldbol! Ons zoontje die bijna jarig is zou hier zo blij van worden. Hij ons ontzettend leergierig en leest iedere avond voor het slapengaan uit de wereldatlas. Hij kan niet genoeg weten…… Misschien kunnen we, als we deze wereldbol in huis hebben, weer eens een gewoon boekje voorlezen. Dat is voor mama zoveel leuker 😁.

 • Reply
  Celine
  11 november 2020 at 14:44

  Wauw, wat leuk! Wij wagen ook een kansje. Zoonlief is zo gefascineerd over de wereld en deze bol staat ook op zijn Sint verlanglijstje ♥️.
  Bovendien kan mama het ook inzetten in haar klas, daar zullen de kindjes er ook van bijleren: dubbel win 😉!

 • Reply
  Lien
  11 november 2020 at 14:51

  Als er voetbal op tv is stelt Jim (5,5 jaar) altijd tientallen vragen over de verschillende landen. Gezien papa daar wel een krak in is maar mama niet zou deze wereldbol een goeie hulp zijn.
  Ze staat zelfs op zijn Sint verlanglijstje!

 • Reply
  Tanja
  11 november 2020 at 18:47

  Supergraag voor onze bijna 6-jarige zoon. We hadden onlangs eentje(van een ander merk) in promo besteld voor zijn sinterklaas omdat hij heel nieuwsgierig is en veel vragen stelt rond de aarde, dieren, oceanen,… en toen bleek ie ineens uitverkocht. Deze ziet er nog toffer uit! Zo kunnen we hem toch nog een tof en bovendien educatief sint kado bezorgen… en over een jaar of twee zal ook zijn zusje er mee van kunnen genieten!

 • Reply
  Stef Nagels
  11 november 2020 at 20:31

  Nog nooit gezien, maar deze ziet er geweldig uit om ons zoontje Vince wat bij te brengen over onze wereld! 😉

 • Reply
  Frederic
  11 november 2020 at 22:37

  Dit zou de max zijn voor mijn dochtertje 🙂 Ze wil altijd weten van waar alles komt (koffie, rijst, …). Nu kunnen we het haar gewoon tonen en kan ze zelf allerlei zaken bij leren!

 • Reply
  Annemie Cornelis
  12 november 2020 at 00:52

  Wat zou dit een mooi Sinterklaascadeau zijn voor mijn nichtje!!!

 • Reply
  wilmsen anita
  12 november 2020 at 06:42

  Voor de kleinkinderen

 • Reply
  DE SAEGHER DORIS
  12 november 2020 at 07:45

  Ik vind het heel belangrijk dat kinderen alles weten over onze planeet het is tenslotte aan de ouders om een stevige basis aan hun kinderen mee te geven de school is ook heel belangrijk en ook de juffen en meesters geven veel mee maar zij kunnen niet alles doorgeven aan de kinderen dus daarom vind ik deze wereldbol een heel goede leerkracht

 • Reply
  Lene ceyssens
  12 november 2020 at 08:12

  Dit zou een super cadeau zijn voor onze dochter die overal enorm in geinteresseerd is!

 • Reply
  Ineke
  12 november 2020 at 08:12

  Dit zou super zijn! voor mijn kinderen maar ook voor mezelf aangezien ik terug aan het studeren ben en mijn eindwerk doe over een atlas op maat van kinderen (kleuters) zou dit zeker van pas komen! 🙂

 • Reply
  de boever nancy
  12 november 2020 at 08:36

  omdat hij zo mooi is

 • Reply
  Talita
  12 november 2020 at 08:47

  Wauw wat een leuke wedstrijd. Hoewel ik je blog al enkele jaren (in stilte) volg, en hierdoor heel veel inspiratie krijg voor mijn meisjes. Doe ik eigenlijk nooit mee met een wedstrijd… maar wie niet waagt, niet wint…
  dus bij deze zou ik heel graag mee doen voor mijn dochtertje van 5 jaar En haar zusje. Omdat de tante met de neefjes in Burundi wonen, omdat de oma in Spanje woont en hun grootvader in Thailand gaat wonen…. hebben ze veel gemis rondom hen… maar met deze wereldbol kan je tonen hoe groot en tegelijkertijd klein de wereld is… het zou een mooie houvast zijn om zo te kunnen zien waar de helft van hun familie woont en meer te leren over deze prachtige wereld.
  Dus bij deze waag ik een kans en wil ik je ook bedanken voor al enkele jaren toffe inspiratie voor mijn meisjes ☺️

 • Reply
  Gunter De Clercq
  12 november 2020 at 09:27

  Toffe winactie! Deze wereldbol zou een echte aanwinst zijn voor in de klas. Ik kan er momenteel 27 zesdeklassers gelukkig mee maken! Fingers crossed!

 • Reply
  De ruytter carine
  12 november 2020 at 09:29

  Graag de wereldbol voor mijn 4 kleinkinderen. 7 jaar ,6 jaar. 7 jaar en 5 jaar.
  Voor mij curieuzeneuzekes.oma waarom dit oma waarom dat .😉😉😉

 • Reply
  Julie Ceulemans
  12 november 2020 at 10:18

  Als mama en leraar lijkt mij dit iets geweldig. Ik ben helemaal fan van Vtech omdat ze heel wat educatief speelgoed op de markt brengen. Mijn kindjes van 2 en 5 zijn niet zo goed in spelen, maar ontdekken liever de wereld op hun eigen manier. Ze vragen voortdurend wat we aan het doen zijn en waarom we iets doen om zo zichzelf nieuwe dingen aan te leren. Deze wereldbol zou echt iets voor hen zijn om de kennis in de wereld nog wat meer te vergroten 🙂

 • Reply
  Daan moerland
  12 november 2020 at 13:28

  Wat gaaf! Mn meisje zag deze voorbij komen en zei papa die wil ik hebben!! Want jullie weten toch niet alles 😅 oke Jayen bedankt maar heej het klopt haha we weten idd niet alles.. zelf zou ik dit ook echt GEWELDIG vinden🍀🍀 over drie weken word ze zeven en ze zou dit echt het ALLERMOOISTE kado vinden

 • Reply
  Lievens linda
  12 november 2020 at 15:07

  Ik heb twee zeer leergierige kleinzoontjes die bij mij op de zolder een oude wereldbol ontdekt hebben ;Zij vinden dat zo fascinerend en zitten er met een loep alle landen te bekijken . Jammer genoeg is die niet helemaal actueel meer.

 • Reply
  Sien Willemse
  12 november 2020 at 16:13

  Deze give away stopt net op mijn dochter haar verjaardag. Door een medische fout hebben we met haar nog niet kunnen reizen. Vorig jaar hebben we onze 1ste reis als gezin kunnen maken (ze wordt er 4) en nu is er covid.ik ben enorme fan van de wereld en wil ook mijn kindjes zoveel mogelijk laten zien en leren, zodat ze weten waarom we zorg moeten dragen voor deze planeet. En om toch een beetje te kunnen ontsnappen aan de realiteit, in onze eigen living, door mee te gaan in de fantasie van onze kindjes en hoe zij naar onze wereld kijken.

 • Reply
  Inge Stroobandt
  12 november 2020 at 16:32

  Ik zou deze supergraag willen winnen voor mijn neefje, alias petekindje.
  Wegens het rare jaar, zijn de momenten dat we elkaar dit jaar gezien hebben héél miniem.
  Terwijl we anders zo een gehechte familie vormen.
  Daarom dat ik mijn neefjes, en zeker mijn petekindje, tijdens de feestperiodes extra wil verwennen.
  En tenslotte, het speelgoed van V-Tech blijft superlang goed, dus op termijn komt dat speelgoed dan wel terug naar hier 🙂

 • Reply
  Greet DB
  12 november 2020 at 17:10

  Ik ben zelf heel slecht in aardrijkskunde….
  Op deze manier kunnen mijn zoontje en ik er allebei nog iets van leren.
  Het ziet er wel ontzettend leuk uit.;.

 • Reply
  nicky P
  12 november 2020 at 17:13

  Ik doe graag mee voor mijn petekind Max.
  Daar we zelf geen kinderen hebben is hij onze oogappel.
  We willen dan elk jaar met hem een stapje in de wereld zetten.
  Altijd een beetje verder weg.
  Bij deze wereldbol kunnen we dan al eens wegdromen.

 • Reply
  Jan
  12 november 2020 at 18:24

  Super leuk om ons zoontje op deze manier vanuit huis de wereld te laten ontdekken.

 • Reply
  Marieke Lagrain
  12 november 2020 at 19:24

  Cool! Onze oudste zoon van ruim 4j is niet alleen Limburger, maar ook een echte wereldburger! Hij is erg nieuwsgierig en reist graag met ons mee de wereld rond! Het zou dan ook erg handig zijn om hem met wereldbol al kennis te laten maken met de wereld alvorens er zelf op uit te trekken!

 • Reply
  Tine
  12 november 2020 at 20:14

  Ik had ‘m een tijdje geleden al via je Instagram/facebookverhaal zien verschijnen en vond dit toen al erg interessant om in de klas te gebruiken of bij mijn thuis voor mijn neefjes en nichtjes. Zou heel leuk zijn om dit te winnen!

 • Reply
  Sjoerd hendrikse
  12 november 2020 at 20:16

  Wat is dit gaaf zeg! Onze meiden zijn heel leergierig en willen altijd alles weten over de verre reizen die opa en oma (normaal gezien, zonder corona) maken. Over de landen, vlag, talen en ga zo maar door. Hier zouden ze zoveel plezier aan beleven! En papa stiekem ook, want mijn topografie kennis kan wel wat hulp gebruiken 😂

 • Reply
  Marieke
  12 november 2020 at 22:01

  Jaa super leuk ik doe graag mee onze kinderen uit de klas super leuk om toe te passen tijdens topografie

 • Reply
  Renilda
  12 november 2020 at 22:26

  Zou leuk zijn voor mijn kleinkinderen. En is ook zeer leerijk

 • Reply
  iris
  12 november 2020 at 22:27

  Echt iets voor mijn zoontjes. Veel interesse in de wereld. En Vtech is ook echt topkwaliteit.

 • Reply
  Patrick Mertens
  13 november 2020 at 01:41

  Zou zo leuk zijn voor mijn neefje, nu de Sint in het land is zou ik hem met dit cadeau superblij maken!!!

 • Reply
  Bo
  13 november 2020 at 07:47

  M’n do hier zou het fantastisch vinden. Mama heeft een reisbureau en ze zegt nu dat ze later komt werken bij mama 😀 haar interesse is landen is dan ook groot

 • Reply
  Van Geysel Martine
  13 november 2020 at 09:07

  Voor mijn kleinkinderen , Cis & Yenthe , dan kunnen ze leren over onze aardbol !!!

 • Reply
  De Paepe Els
  13 november 2020 at 11:33

  Zelf ben ik nooit een kei geweest in het vak aardrijkskunde op school en ik wil het anders voor ons zoontje voor 4 jaar! Ik wil hem klaarstomen op een leuke en educatieve manier om te leren over onze prachtige aarde en zo alle landen te leren kennen en verkennen.

 • Reply
  Valerie
  13 november 2020 at 21:21

  Mijn zoon 5 jaar zou heel graag deze wereldbol winnen, hij kijkt vaak naar een wereldbol voor kleine kindjes, maar hiervoor is hij iets te groot geworden. Hij zoekt dan naar waar wij wonen, en kijkt graag naar Amerika.

 • Reply
  Ellen P
  14 november 2020 at 16:50

  Mijn petekindje is de Max. Deze wereldbol is echt iets voor hem. Hij droomt van Afrika waar zijn vriendje Armin vandaan kom en China waar zijn vriendinnetje Tchi gewoond heeft.

 • Reply
  peeters P
  15 november 2020 at 12:51

  Dit zou tof zijn om samen met mijn kinderen verkennen. Ik ga geregeld op zakenreis, en dan kunnen de kinderen goed mee volgen waar ik ben.

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  16 november 2020 at 21:39

  Nog net op tijd om kans te maken zie ik. Mijn dochter zag laatst een reclame van die mooie Vtech wereldbol. Met die video’s dat interactieve aspect spreekt dat natuurlijk erg tot de verbeelding (van kinderen maar ik vind het zelf ook erg tof)
  Mijn dochter heeft pas op school geleerd dat ze in Limburg woont maar ze is heel erg benieuwd naar andere landen en steden.
  Voor haar verjaardagsfeestje (hopelijk kan dat in het voorjaar doorgaan) wil ze ook graag op bezoek bij het Wereldpaviljoen waar je leert over een aantal landen, ver weg. Maar deze mooie wereldbol, zou een prachtig cadeau voor de feestdagen zijn.

 • Reply
  Manon Boukens
  16 november 2020 at 21:49

  Wat een gaaf ding! Die zouden wij heel goed kunnen gebruiken op school om ons thematische onderwijs nog betekenisvoller te maken voor de leerlingen. Hoe tof is het dan om te leren via deze wereldbol.

 • Reply
  Anke
  16 november 2020 at 22:20

  Waw!! Dat ziet er keitof uit. Hannes (6 jaar) is een heel leergierige jongen. Deze wereldbol zou hij supercool vinden 😀 🌎

 • Reply
  Justine
  16 november 2020 at 22:31

  M’n zoontje wordt 6 jaar op 17 januari en dit zou echt een topcadeau zijn voor hem. Hij is zo leergierig en al dol op de wereld en hoe die in elkaar zit! Ik waag dus zeker m’n kans 🍀

 • Reply
  Anita Stevens
  16 november 2020 at 22:34

  Om met jouw vraag te BEGINNEN  …
  Waarom wil ik deze leuke wereldbol WINNEN?
  Wel, mini burger wereldburger is ons thema dit SCHOOLJAAR
  Deze bol aan mijn toffe kids kunnen schenken, is voor hen een mooi GEBAAR.
  De kinderen werken goed mee in de KLAS
  Daardoor is de juf vaak in haar SAS.
  Binnenkort komt de Sint naar onze SCHOOL.
  Deze wereldbol van Vtech als cadeau kunnen aanbieden is alvast mijn IDOOL.
  Beste, liefste Nathalie, je weet nu vast wat ik BEDOEL
  Zie ik daar nu een smile op jouw 😀?

 • Reply
  Tess Willems
  16 november 2020 at 22:35

  Ziet er super tof uit 😍. Mijn jongens van 6 en 3 jaar gaan dit geweldig vinden. En ik ga het vooral heel leuk vinden dat ik zelf niet meer moet antwoorden op de vragen 😅. Hopelijk leer ik dan ineens ook wat bij want mijn aardrijkskunde kan een opfrissing gebruiken 😉.

 • Reply
  Jolijn kools
  16 november 2020 at 23:08

  Omg, mijn oudste dochter wil die echt zoooooooo graag hebben dus ik waag dolgraag een kansje mee 💖 ze vind het allemaal een beetje lastig op school en zou via deze weg thuis spelenderwijs willen oefenen. En hoe gaaf is het als Sinterklaas dit gave kado kan schenken 😂 ik zal de actie via Facebook en Instagram delen en hier mensen in taggen 🍀

 • Reply
  Daisy
  16 november 2020 at 23:19

  Oh super gaaf daar weten de kids wel raad mee. Ze zijn de laatste tijd heel leergierig en de middelste vraagt zelfs een wereldatlas aan de sint 😁 ik heb zojuist ook je actie gedeeld op FB met mijn account Daisy Reneerkens 🍀🌍

 • Reply
  Arianne
  17 november 2020 at 00:22

  Wat geweldig leuk klinkt dit! Zouden mijn 6 kids geweldig vinden! Kunnen ze vast veel van leren en plezier aan beleven samen met hun vriendjes. We hopen dat we em winnen🧡

 • Reply
  Daisy de Snoo
  17 november 2020 at 04:12

  Deze wereldbol zou fantastisch zijn voor mijn 4 jarige dochter die altijd vragen heeft. Zojuist door haar gewekt, omdat haar hoofd niet stilstaat. Wat zou ze veel van deze wereldbol kunnen leren! Ik ga duimen 🍀

 • Reply
  Marielle Klein Meulekamp
  17 november 2020 at 05:04

  Oh dit zou ik mijn leergierige tweeling zo graag gunnen. Ze zien gek op weetjes en ik zou ze er daarom in de aankomende moeilijke decembermaand mee blij maken .
  Sinds bijna 3 jaar missen ze hun vader en is december nooit meer het zelfde.

 • Reply
  Riannaenco
  17 november 2020 at 05:20

  Ohhh wat zou ik deze graag winnen voor mijn zoontje. Hij is tie aan meer uitdaging en dit lijkt me het perfecte leuke leerzame spel! Heel hard duimen!! 🤞🤞🤞

 • Reply
  Lien VH
  17 november 2020 at 06:29

  Wat zou ik graag deze wereldbol winnen voor mijn zoontjes van bijna 7jaar, 5jaar en 2,5jaar. Vooral de twee oudsten hebben veel vragen. De meter van mijn man heeft al in verschillende werelddelen gewoond, en de kindjes volgen dit graag (welk land is dit, hoe laat is het daar, welke dieren wonen er,…). Dit zou ideaal zijn om hen zelf op ontdekking te laten gaan. 🤞

 • Reply
  Sévérine Meuwis
  17 november 2020 at 06:46

  Hallo! Ik zou deze wereldbol graag winnen om aan mijn zoontje te geven die binnenkort 4 jaar wordt.
  Ik weet zeker dat hij dit super leuk zal vinden.

 • Reply
  Miranda wils
  17 november 2020 at 07:30

  Wat gaaf😍😍😍 niet alleen voor mn meisje die hem heeeeel graag wilt voor haar verjaardag maar ook voor de slimme kindjes van de opvang lijkt me dit echt super!!! Wat een uitkomst.. wij gaan heeeeel hard duimen voor al die lieve kinderen

 • Reply
  Claudia van Gorp
  17 november 2020 at 08:32

  Dit zou ik graag willen winnen. Mijn dochter wordt over 2 weken 7 jaar. Ze zit vol met vragen. “Mama, waar ligr dit land?” “Mama waar komen tijgers vandaan?” En ga zo maar door. Eerlijk is eerlijk, mijn kennis daarover is bijzonder slecht. Dus het zou voor ons allebei nog wel een uitkomst zijn 🙂

 • Reply
  Mayke Renders
  17 november 2020 at 09:08

  Wat was ik verrast om dit te zien…De eerste educatieve spelcomputer die de sint bracht voor onze dochter …. was van Vtech….(vele jaren geleden)ondertussen geeft ze les in het BSO .Wat zou het fijn zijn om aan de hand van deze wereldbol, haar ,LLN het nodige bij te brengen op een leuke educatieve manier.

 • Reply
  Meike
  17 november 2020 at 09:37

  Waarom ik zou willen winnen? Ik denk dat mijn kinderen er heel blij van worden!

 • Reply
  Lore
  17 november 2020 at 09:49

  Winnen? Ja zeker :)!
  Deze wereldbol ziet er gewoon top en heel leerrijk uit voor onze Arthur.
  Hij is een avonturier vol vragen en wil zóveel ontdekken.
  Als ik jouw kids ermee bezig zie, lijkt me dat ZALIG!!

 • Reply
  Trotsema fati
  17 november 2020 at 11:19

  Een super geweldige cadeau voor mijn dochter in 4de leerjaar ze leert al veel over aarde, ruimte en zeer geïnteresseerd in alles, ze stelt ook enorm veel vragen over waar ik soms als mama echt geen antwoorden op heb hihi
  Ik zou haar echt enorm blij maken met die leuke prijs zodat ze rustig en op een leuke manier alles gaat ontdekken 😁❤

 • Reply
  Lien
  17 november 2020 at 11:38

  Omdat ik zelf zoooo slecht ben in aardrijkskunde en hoop dat mijn kinderen dit wel op een leuke, speelse manier kunnen leren 😅!

 • Reply
  Oma Will
  17 november 2020 at 12:31

  Met deze interactieve wereldbol maak ik mijn kleinzoon super, super blij.
  Hij is heel erg geïnteresseerd in landen en waar ze liggen in de wereld.
  Het is een leergierig jongetje en hem zou ik hier heel gelukkig mee maken.
  Hij heeft zich de afgelopen maanden heel druk gemaakt met stoeptekeningen bij ons voor de deur en houdt goed afstand tot ons. Dat is knap voor zo’n kind, vind ik.

  Ik heb om privéredenen geen facebook, maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

 • Reply
  Eva
  17 november 2020 at 13:07

  Té gek voor in de klas! Ik ben helemaal hyped! Dit gaan de kinderen (en ik natuurlijk ook) fantastisch vinden! 🌏✨⭐️

 • Reply
  Roeland
  17 november 2020 at 15:43

  Het was altijd de bedoeling van ons zoontje een echte globetrotter te maken,
  maar door dat dwaze coronavirus moesten we alvast dit jaar al onze reisplannen staken.
  Het zou dan ook superleuk zijn om via deze wereldbol toch wat virtueel te kunnen reizen,
  de wereld toch alvast wat te kunnen verkennen en onze zoon warm te maken voor het bezoeken van de vele paradijzen.

 • Reply
  Ellen
  17 november 2020 at 18:58

  Voor mijn 5-jarige dochter die dan al spelend wat van de wereld kan leren kennen. Een beetje virtueel rondreizen is in deze tijden toch al een geweldig alternatief voor het echte werk. ☺️

  • Reply
   Ellen
   17 november 2020 at 18:59

   En dan kan ik ook ineens mijn kennis van alle hoofdsteden nog eens bijschaven. 😜

 • Reply
  Chiel
  17 november 2020 at 19:21

  Geweldig !!! Top om samen met mijn zoontjes de wereld te verkennen vanuit onze living.

 • Reply
  Doris Willemse
  17 november 2020 at 20:24

  Amai dit zou ik echt willen winnen om mijn 2 dames niet wereldvreemd op te voeden. De wereld ligt aan hun voeten en dit zou een goede stap zijn!

Leave a Reply