Unicorns & Fairytales
Diary My life Netflix Personal

Diary 22 | Netflix, wandelen en Toon Hermans

Het is weer tijd voor de wekelijkse Diary. In de loop van de week maak ik vaak niet zo’n spectaculaire dingen mee. Maar woensdag  was het een vrije dag en dat konden we niet laten liggen. Het leverde weer leuke foto’s en veel plezier op en dat vinden we altijd fijn. Ook het weekend zat vol leuks.

 

Naar het park

Het was wel leuk, op een woensdag even vrij. Dat breekt de werkweek een beetje. Vince was al om kwart voor 6 wakker (terwijl hij normaal in de week tot 7 uur slaapt) en mama had hier niet op gerekend. Papa kwam de nacht af en moest slapen. Ik was zelf nog zo moe dat ik de uren aftelde tot Vince zijn dutje moest doen. Ik kroop er ook gewoon weer in. Toen alle leden van het gezin uiteindelijk wakker werden gingen we nog naar het park. Wat hebben wij toch geluk met zo’n leuk park achter de hoek. De hertjes waren heel sociaal en wilden steeds eikels en blaadjes uit de hand van Vince eten.

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

Diary - unicorns & fairytales

Netflix get together 

Sinds maart ben ik trots lid van het streamteam van Netflix. Dat doe ik nog steeds heel graag. Het was tijd om eens samen te komen en te praten over de voorbije maanden, samen met de andere leden. We mochten onze partner meenemen en de kids thuis laten (ook eens leuk) en we gingen samen eten, bijkletsen en…elkaar schminken in een troetelbeer! Share the love! Binnenkort meer maar zie haar al enkele leuke plaatjes.

Diary - unicorns & fairytales

IMG_1793

IMG_1799

IMG_1811

Het weekend..

Zaterdag. Wat een weer, wat een weer. Wij trokken naar het Wijnegem shopping center om enkele cadeautjes te gaan shoppen en ik wou ook graag 2 broeken die ik had gezien. Maar god, was er een soort braderij te doen waardoor het een mierennest was. Je werd gek! In de Zara stond een ellenlange rij mensen aan de pashokjes waardoor ik mij even in een hoekje zette en de broek over mijn legging wou passen. Komt er een verkoopster zeggen dat dit niet mag. What? Waarom niet? Ik sta in niemand zijn weg en ik hoef niemand zijn plek in te nemen. Achter een ander hoekje heb ik het toch gedaan. Helemaal in tegen hoe ik eigenlijk ben want ik zou het normaal niet durven. Maar ik was zo opgefokt, ik koop zoveel bij Zara, dat ik zoiets had van… f ***.

Zondag. Kleine man vroeg wakker, gelukkig gaat papa uit zijn bed. De afgelopen twee dagen heb ik tot ‘s middags in mijn bed gelegen. Ik had het nodig. Blijkbaar… We speelden met kleine man zijn nieuwe aanwinst (waarover later meer) en in de namiddag trok ik met een collega naar een theaterstuk over Toon Hermans. Toon Hermans kende ik eigenlijk enkel van zijn mooie gedichten. Maar blijkbaar was hij wel meer. Ik vond het in ieder geval leuk om een stukje uit zijn leven te horen en de liedjes die gezongen werden door een jongedame die enorm mooi kon zingen. Maar ik genoot ook van ons mooie stadje Antwerpen ‘s avonds na de voorstelling. Met de mooie lichtjes. Even een gevoel van fierheid dat door me heen kroop.

IMG_1900 IMG_1899 IMG_1898

En voor u, toepasselijk …een stukje Toon Hermans op aanraden van mijn collega.

 

Hoe was jouw week? Ken jij Toon Hermans? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply