Unicorns & Fairytales
Nûby snackhouder - Unicorns & fairytales
My life Personal Winactie & Give away

Sint, feestdagen, cadeautjes & winacties

Ik heb enkele winacties tegelijk lopen, omdat december een drukke maand is. De feestdagen komen eraan, je kan gerust wel wat inspiratie opdoen of cadeautjes gebruiken. Heb jij trouwens al leuke cadeautjes gevonden? Feestdagen & winacties, een ideale combinatie, is het niet?

 

Bij ons thuis werd er wel veel aandacht besteed aan cadeautjes geven aan elkaar. Al vanaf ik het me kan herinneren. Zowel met Sinterklaas als met Kerst & Nieuw. Met Sinterklaas lagen de cadeautjes klaar in de woonkamer of op een andere plek. Ik vond het als kind MEGA spannend. Ik had de avond ervoor dan een schoen gezet of een brief gelegd en was benieuwd of de Sint zou komen. Ik was (geloof ik) een heel braaf kind en ze zeiden steeds dat brave kinderen iets kregen dus…

Daar stonden de cadeautjes keer op keer. En elke keer was het iets dat ik graag had. Ik vroeg me als kind wel vaak af hoe dat allemaal kon en één keer dacht ik hem zelfs te horen op de daken. Maar 1 keer is hij bij mij thuis geweest (de echte Sint met de Zwarte Pieten) Op school kwam hij elk jaar. Ik heb er (denk ik) nooit wakker van gelegen dat hij eigenlijk niet bestond en ik kan me ook niet herinneren hoe ik dat te weten ben gekomen. Ik weet enkel dat ik het een leuke tijd vond.

Kerstmis was ook een gezellige tijd. Mama, Bomma en Tajan (de plekken waar ik veel was) versierden altijd mooi hun Kerstbomen, er stond een Kerststalletje en er lagen pakjes onder de Kerstboom. Soms ging ik wel eens voelen aan de pakjes, ik ben nogal een nieuwsgierig meisje. De woonkamer was altijd mooi gemaakt en er heerste een gezellige sfeer. Dan wil ik ook heel graag creëren voor Vince. Ik hou wel van tradities en de feestdagen horen daar nu helemaal bij. En ja, ook cadeautjes, hoe klein of goedkoop/duur ze ook zijn. Iets geven aan iemand anders geeft je sowieso al een goed gevoel. Heb je nog geen inspiratie voor de kids? Kijk dan eens *HIER*.

Tegenwoordig kan je heel goedkope leuke cadeautjes kopen dankzij winkels zoals Action, Kruidvat, Hema,… Het hoeft niet altijd duur te zijn. Kinderen hebben dat in feite niet nodig, speelgoed dat honderden euro’s kost. Wij maken hen dat zo gewoon vrees ik.

Ik heb enkele winacties lopen op mijn blog. Het is misschien leuk om je kans te wagen? Je kan nog 3 dingen winnen deze week en volgende week komen er alweer nieuwe items zoals een mooie winterjas, Lego, een handige winterjas , deco spullen en meer.  Klik even op de blogjes om aan de winacties mee te kunnen doen.

 

 1. win een nachtlampje naar keuze

cadeautjes - Unicorns & Fairytales2. win een e-card van Nintendo t.w.v. 25 euro

cadeautjes - Unicorns & Fairytales

3. win een snackhouder van Nûby

cadeautjes - Unicorns & Fairytales

 

Hoe sta jij tegenover cadeautjes geven/krijgen? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Lotte
  14 november 2015 at 12:36

  Ik hou nog steeds heel veel van Sinterklaas, maar nog veel meer van Kerst. Terwijl veel van mijn vriendinnen en collega’s net minder van dat zoete sfeertje rond de feestdagen houden, ben ik net wel enorme fan van die lichtjes, die (lelijke) en kitscherige muziek en de gezelligheid. Elk jaar weer kijk ik ernaar uit 🙂

  • Reply
   Nathalie
   14 november 2015 at 21:09

   Ja ik ben ook fan van de lichtjes enzo. Ook de pakjes onder de kerstboom en heel het familiegebeuren…

 • Reply
  Nele
  14 november 2015 at 15:20

  Ooh wat een super mooi broekje heeft je zoontje aan!!!
  Kan je mij vertellen van waar het komt 🙂
  Het thema van mijn zoontje zijn geboortekaartjes/doopsuiker was een vosje!
  Lieve groetjes!

  • Reply
   Nathalie
   14 november 2015 at 21:08

   Bedankt en natuurlijk. Dat is van Tobias and the bear, je kan ze vinden in verschillende webshops. Ik kocht hem van een webshop in de UK. Katies.co Veel succes!

Leave a Reply