Unicorns & Fairytales
nintendo - unicorns & fairytales
Spelen Winactie & Give away

Plezier met Nintendo & WIN

Ik herinner mij nog de allereerste console die ik thuis had. Tevens de eerste Nintendo! Je weet wel, dat grijze kastje met roze knopjes. Nostalgie. Wanneer je de film Pixels bekijkt komen trouwens die nostalgische gevoelens zeker boven. 

 

Nintendo - unicorns & fairytales

 

In New York bezochten we de grote Nintendo shop. Het is echt een Nintendo paradijs, met allerlei knuffelbeesten, consoles, spelletjes en meer. Mario, Luigi, Donkey kong zijn mijn favorieten. Ik speelde dit op de Nintendo maar ook op de Gameboy. Thuis hebben we ook nog een Wii. Alhoewel ik er zelf niet zozeer op speel vindt manlief het nog steeds leuk. Moet het toch lukken dat we een zoon hebben die houdt van knopjes en drukken. Hij zal het ook ooit wel leren kennen.

nintendo - Unicorns & Fairytales

nintendo - Unicorns & Fairytales

nintendo - Unicorns & Fairytales

nintendo - Unicorns & Fairytales

Maar kleine kinderen en Nintendo, gaat dat wel samen? Ja hoor, ze hebben voor kleine kinderen al leuke spelletjes klaar. Ik zet er voor jullie enkele op een rijtje, allemaal vanaf 3 jaar. Er zijn veel meer spelletjes, allemaal te vinden via de Nintendo website.

uDraw StudioTM – vanaf 3 jaar 
Met deze tablet kunnen de kinderen schetsen maken, tekeningen inkleuren en delen met anderen.

Create – vanaf 3 jaar
Hier kunnen ze eigen werelden maken. Hoe meer ze creëren hoe meer tools ze krijgen en dingen kunnen winnen.  Ideaal om de fantasie aan te wakkeren.

Smarty Pants – vanaf 3 jaar
Een quiz die je met meerdere mensen kan spelen, met vragen die aangepast zijn aan de leeftijd.

Big Brain Academy
Big Brain Academy bevat vijf spelcategorieën die elk een andere vaardigheid testen: logica, geheugen, analyse, rekenen en visie.

Mijn Dierenpraktijk in de Zoo 3D
Zelf zorgen voor de dieren. Dat deden we vroeger allemaal zo graag. Weet je nog de Tamagotchi? Kinderen zorgen graag voor dieren, tot ze er de brui aan geven. Via deze weg kunnen de toch nog voor iets zorgen zonder al te veel risico.

Fullblox
Trek en duw aan blokken om een doorgang te creëren. Puzzelkunsten! Dit is echt een vorm van braintraining.

Harvest Moon: The Lost Valley
In dit klassieke simulatiespel krijg je te maken met alle aspecten van het boerenleven: van gewassen zaaien tot veestapelbeheer. Hoe harder je werkt, des te groter en beter je boerderij wordt.

Nintendogs + cats
Dieren die reageren op de stem van je kind.

Cooking Mama
Cooking Mama is een heerlijke mix van de beste spellingingrediënten: simpel, leuk en leerzaam om te spelen! Met behulp van meer dan 200 minigames kunnen ze realistische gerechten klaarmaken met de stylus als een keukengereedschap dat van alle markten thuis is: snijden, raspen, braden en nog veel meer. Je kunt zelfs in de microfoon blazen om je eten af te laten koelen!

nintendo - Unicorns & Fairytales

nintendo - Unicorns & Fairytales

Wil je trouwens online enkele leuke spelletjes van Nintendo spelen? Klik dan * HIER *

Ga je naar New York en wil je Nintendo World een bezoekje brengen? Ga dan naar: 10 Rockefeller Plaza, New York, NY 10020, Verenigde Staten.

 

<<<<< WIN WIN WIN WIN >>>>>

nintendo - Unicorns & Fairytales

nintendo - Unicorns & Fairytales

Wie een console heeft van Nintendo weet dat je een e-card kan kopen en inwisselen tegen spelletjes. Wel, ik mag van herladen.com een Nintendo e-card van 25 euro weggeven aan een van mijn lezers én Nintendo liefhebbers.  Je kan via 2 manieren  meedoen: via Facebook en mijn Blog. Zoals je al wel weet zijn de voorwaarden ongeveer steeds dezelfde.

Via mijn blog

Laat even in de comments weten voor wie jij deze kaart wil winnen. Grote man (want die spelen ook wel graag met de Nintendo) of kleine man? Of voor jezelf misschien? Welke console hebben jullie thuis en wat is je lievelingsspel? Of kennen jullie nog een ideaal spelletje voor kinderen? Ik weet het graag. Kort reageren mag ook altijd maar ik kom graag wat meer te weten over mijn lezers.

Via Facebook 

 1. Je mag de pagina van Unicorns & fairytales steeds liken, zo blijf je van de andere blogs en winacties steeds op de hoogte (en geloof mij, er komen er nog meer!)
 2. Zet onder de link van het blogje met winactie een leuke comment.
 3. Sharen mag altijd natuurlijk!

 

Meedoen kan tot en met 17/11 

Veel succes en veel spelplezier! 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Kim Vanheuverzwijn
  12 november 2015 at 10:51

  Deze winactie komt op het juiste moment want ik ben van plan om een Nintendo 3DS aan te schaffen voor mezelf 🙂 Mijn zoontje is nog wat te klein met zijn 7 maanden maar ik ben altijd een Nintendo-fan geweest! Heb de vorige Nintendo DS versie maar het begint terug te kriebelen om te gamen! Ideaal wanneer mijn zoontje zijn middagdutje doet als het huishoudelijk werk aan de kant is 🙂
  Mijn favo spelletje op de DS is Phoenix Wright! Je speelt de bekende advocaat Phoenix Wright die achter de moordenaar moet proberen te komen in verschillende minigames. De graphics zijn supermooi en het verhaal meeslepend. Ik heb gezien dat er een nieuwe versie uitgekomen is voor de 3DS dus deze prijs zou ideaal zijn 🙂

 • Reply
  Fleur
  12 november 2015 at 15:33

  We houden van Nintendo hier thuis. Mijn zoons van 4,5 en 7 spelen vaak op de Wii U en 3 of 2DS. De 2DS vind ik meer geschikt voor kleine kinderen, omdat die geen 3D-stand heeft en voor m’n gevoel wat steviger is. Bijna alle spellen uit de Mario-serie vind ik ook geschikt voor kleine kinderen. Mijn zoon van 4 is dol op Yoshi’s Wooly World. Wat ziet die winkel er gaaf uit zeg! Ik wilde al gewoon reageren op deze post, maar ik doe ook gelijk mee voor het tegoed voor mijn oudste zoon. Want die ziet altijd leuke dingen in de e-shop 😉

 • Reply
  Eilish
  12 november 2015 at 22:35

  Ik zou graag mee willen doen voor mn vriend. Die net aan zn keel geopereerd is. En wat doe je dan als je op de bank onder je dekentje ligt? Juist, tv kijken en gamen haha

 • Reply
  ruth gilliams
  16 november 2015 at 21:33

  Komt zekers van pas mijne man speelt op een 3ds en nu ook onze dochter van 2,5 jaar en snel dat zij ermee weg is niet te geloven. Zo kunnen games diwnloaden voor haar specifiek zijn.

Leave a Reply