Unicorns & Fairytales
cadeautips onder de 15 euro - unicorns & fairytales
cadeautips My life

Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Ben je op zoek naar leuke schoencadeautjes, vulling voor de adventskalender of kleine cadeautjes voor onder de Kerstboom? Dan heb ik wat inspiratie voor jullie met deze originele cadeautips onder de 15 euro. Het hoeft geen rommel te zijn. Ik heb gekozen voor interessante, duurzame en leerrijke cadeautjes. Kijk je mee?

Cadeautips onder de 15 euro

Eigenlijk wou ik het artikel niet schrijven over cadeautips onder de 15 euro maar wel onder de 10 euro maar er waren echt enkele leuke bij die ik absoluut wou laten zien aan jullie. Cadeaus hoeven echt niet zoveel geld te kosten. Wat ik fijn vind zijn spullen die je kan uitbreiden. Verzamelen als het ware. Of die best duurzaam zijn en lang kan gebruiken.

Lees ook: 40 leuke cadeautips die géén speelgoed zijn

 

1. Reuzenknijpers om kampen mee te bouwen

reuzenknijpers - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Onze kinderen vinden het reuzeleuk om een kamp te bouwen. Maar soms is het moeilijk met die fragiele houten wasknijpers of die gekleurde plastieken exemplaren. Je wil niet weten hoeveel wij er al stuk gedaan hebben. Met deze houten knijpers van Speelbelovend die je bij Houtspel kunt vinden, geef je een simpel doch dankbaar cadeau! Bouwen maar!!

2. Natuurlijk zeepje in een leuke vorm

nailmatic natuurzeep boot perzik - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

In bad gaan is leuk! Laat je kinderen zich wassen met dit natuurlijke zeepje in de vorm van een boot.Deze natuurzeep van Nailmatic in bootvorm is de leukste zeep die je maar kunt bedenken in bad. Ze is zacht voor de huid, met natuurlijke producten gemaakt en ruikt naar framboos, hoeraaa.

Je kan dit zeepje vinden bij Fairplace.

3. Houten diertjes en aanvullingen om speelwerelden te maken

dierentuin dierenset - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

onze%20merken%20holztiger - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Houten speelgoed is gewoon super en goed voor de fantasie. Bovendien ook duurzaam. Heel leuk om diertjes van een bepaald merk te ‘sparen’ en veel beter dan van die rommeltjes. Hoe meer dieren, boompjes en andere figuren ze sparen, hoe meer speelwerelden ze kunnen maken. Dit zijn toch leuke cadeautips onder de 15 euro hé?

Je kan alle producten van Houtspel onder de 10 euro hier vinden

 

4. Crayon Rocks (Soja Waskrijtjes)

crayon rocks crayon rocks sojawaskrijtjes 16st - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

De crayon rocks waskrijtjes zijn gemaakt uit gerecycleerde soja restanten. Eco wasco’s om mee te kleuren. De speciale handgreep maken de waskrijtjes uiterst geschikt voor kleuters. Het zakje, uit biokatoen, past in iedere handtas.

Je vindt ze hier

 

 

5. Omy reuze kleurposters

omy omy reuze kleurposter cosmos.jpg? ga=2.4218554.829293056.1543042023 1514394443 - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Ook altijd fijn! Reuzegrote kleurposters om op te hangen of om op de grond te kleuren. Hier kan je ook met heel het gezin of met vriendjes aan kleuren. Je kan de kleurposters hier vinden.

 

6. Smart Game

9200000055944519 2 - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Ja, ik ben echt wel nog steeds fan van Smart Games. Je kan ze meenemen op vakantie, handig voor thuis en in de klas en bovendien erg leerzaam. Er zijn kinderen die er niet genoeg van kunnen krijgen en die er erg ontspannen van worden. Er zijn Smart Games voor kinderen en volwassenen.

Je kan dit hier vinden

 

7. SES knutselpakketten

9200000057558102 - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Waar ik ook altijd fan van ben zijn de knutselpakketten van SES. Ze zijn erg kindvriendelijk, je vindt er een ruim assortiment van en ze hebben superleuke producten. Ook voor de allerkleinsten en dat maakt het een dankbaar cadeau.

Je kan de SES producten hier vinden

 

8. Duplo aanvullingen

9200000064416370 - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Ik zet het er graag bij maar Duplo is altijd een goed idee. Tenzij je echt weet dat de kinderen géén Duplo of Lego fanaten zijn, al ken ik niet veel kinderen… Ach 😉 Duplo hoort absoluut bij toffe cadeautips onder de 15 euro!!

Je kan alle Duplo speelgoed onder de 10 euro hier vinden

 

9. Houten speelgoed

9200000077596310 - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Ik weet het, houten speelgoed is een erg ruim begrip. Maar je vindt echt wel leuke cadeautips onder de 15 euro. Net zoals de diertjes…

Houten speelgoed onder de 10 euro vind je hier

 

10. Meubeltjes voor je poppenhuis

c726a4e45fda2db8343c67342d959761 - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Hebben jullie een poppenhuis thuis? Altijd fijn om er meubeltjes voor te krijgen, niet? Want wat ben je nu met een meer poppenhuis? Wij leggen alvast enkele items onder de kerstboom. Benieuwd!

Al deze leuke meubeltjes en meer kan je hier vinden

 

11. Knutselen met houten spullen

weefraam kraaltjes - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Knutselen is leuk! Duurzaam knutselen ook! Maak eens een weefgetouw, of punnik. Ken je dat nog?

Je kan de houten knutselspullen hier vinden

 

 

12. Kijk eens wat ik kan – serie

9200000095647079 - Leuke (snelle) cadeautips onder de €15

Ook last van teveel dozen? Nou, nu ga je niet meer klagen maar wel blij zijn. Met de serie ‘kijk eens wat ik kan’ van uitgeverij Van Halewyck tover je je dozen om in een leuke garage of poppenhuis. En er zijn nog mogelijkheden!

Je kan ze allemaal hier vinden

 

 

Hebben jullie nog leuke cadeautips onder de 15 euro? Waarschijnlijk massa’s. Vul gerust aan! Dit artikel wordt ook zo van mogelijk aangevuld. 

Liefs

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply