Unicorns & Fairytales
hotels in oostende - unicorns & fairytales
My life Op stap Travel uitstappen Winactie & Give away

Kerstcadeau tip & WIN: geef een HotelCheque cadeau voor Oostende!

Een tripje naar Oostende cadeau doen? Dat kan zeker!  Met de nieuwe HotelCheques kan je een overnachting schenken aan geliefden. Fijn toch? Wil je graag kerst vieren daar en in één van de hotels in Oostende overnachten?? Dat kan ook want er is vanalles te beleven. Bovendien heb ikke eer om aan iemand HotelCheques te schenken ter waarde van 200 euro! Kijk je even mee?

Winter in Oostende

Wil jij graag een uitstap doen naar zee in de winter en in één van de hotels in Oostende overnachten? Of wacht je liever op beter weer? Alles kan. Maar denk niet dat Oostende niets te bieden heeft in de winter want ook daar is het feest. Er zijn allerlei leuke evenementen te doen. Kijk maar…

Huis van de Kerstman

Altijd al eens willen weten hoe het huis van de Kerstman eruit ziet? Dit najaar verhuist zijn stulpje naar het Oostendse Wapenplein. Het Huis van de Kerstman is de ideale plek voor jouw kerstfoto. Van 14 tot en met 16 december kun je ook met de échte Kerstman op de schoot. Dan reist hij af vanuit Rovaniemi, Lapland om die kerstfoto compleet te maken. Allen daarheen dus!

Lichttunnel

Een feeërieke lichttunnel overkapt de Adolf Buylstraat en zorgt er vier keer per dag voor een spectaculaire lichtshow op muziek. Met maar liefst 232.500 lichtjes zal je je ogen én oren niet geloven wanneer je deze lichtshow beleeft in Oostende! Zo wordt shoppen extra leuk!

Dromen van parelmoer

Ensor behoort tot het handjevol Belgische kunstenaars die ook internationaal van tel zijn. Wereldwijd hebben musea, verzamelaars en liefhebbers belangstelling voor zijn grensverleggende kunst. Lang voor de term een modieus cliché werd, was Ensor wel degelijk een game changer. Toch staat zijn kunst zelf nog al te vaak in de schaduw van de populaire legende: die rare, mensenschuwe snuiter achter zijn piano in zijn Oostends schelpenwinkeltje.

4. Christmas Village

Het gezelligste plein van Oostende baadt in kerstsfeer. Geniet met een hapje en drankje van de kerstanimatie en het aangepaste muziekprogramma. De kerstmarkt wordt omringd door meer dan 150 verlichte kerstbomen. Sfeer genoeg!

Eindejaarsvuurwerk

Wees getuige van een supermooi knallend vuurwerk om de overgang van oud naar nieuw te vieren. Het is traditie in Oostende! Nadien lekker uitrusten in één van de hotels in Oostende zodat je niet meer naar huis hoeft te gaan na een glaasje bubbels?

Nieuwjaarsduik

De Nieuwjaarsduik ( dit jaar op 5 januari) in Oostende is de jaarlijkse afspraak voor duizenden ‘ijsberen’. Gewapend met een flinke dosis lef en hier en daar een carnavalspruik, trotseren ze vrolijk het ijskoude zeewater. De Nieuwjaarsduik vindt plaats op het strand van Oostende voor de “Drie Gapers”.

Hangtime

Erg leuk voor kinderen: 1.000 vierkante meter trampolines, een reuze ballenbad en een toffe playzone voor de allerkleinsten. Voor de ouders is er een inspirerende koffiebar. Naast de gewone trampolines zijn er heel wat extra’s: basketkorven, trampolines voor dodgeball, foampits,…Voor de allerkleinsten is er een uitdagende speelruimte, gebouwd door De Van Hut. Deze zone is een plek waar kinderen kunnen ontdekken!

Ook kan je hier nog fly yoga en bungeedance doen.

 

Lees ook: een dagje Oostende in de Paasvakantie

Cristal Ship : kunst op kindermaat

Ook voor kinderen zijn de kunstwerken van The Crystal Ship een grote culturele ontdekkingstocht. Maar met ‘The Crystal Ship Kids Guide’ wordt dit nóg leuker! Je kan die Kids Guide downloaden op de website van VisitOOstende.

 

>>>>Nog meer inspiratie nodig over wat je allemaal kan doen in Oostende? Ga dan naar de website VISITOOSTENDE. <<<<

Hotels in Oostende

Moet je een eindje rijden en blijf je liever overnachten? Dan zijn er tal van hotels in Oostende die jou kunnen bekoren. Ook na een concert of evenement. Niet enkel hotels maar ook een Bed&Breakfast, een vakantiewoning of jeugdverblijven zijn mogelijk. Je hebt hotels in verschillende prijsklasses. Ga je met kinderen? Er zijn ook veel kindvriendelijke hotels in Oostende. Zo gaan mijn ouders jaarlijks naar Vayamundo met de kinderen, een hotel waar veel animatie is, een knutselruimte, een binnenspeeltuin en dat heel dicht bij de zee ligt.

 

kust met kinderen - unicorns & fairytales

 

Win HotelCheques ter waarde van 200 euro!

Zou jij graag willen overnachten in één van de deelnemende hotels in Oostende die HotelCheques aanvaarden? Of wil je die graag cadeau doen aan iemand? Je kan HotelCheques bestellen online of bij Toerisme Oostende. Elke cheque heeft een waarde van 25 euro. Je bepaalt zelf hoeveel je er aankoopt voor jouw cadeaudoosje.

Ik mag er alvast hier weggeven ter waarde van 200 euro, daar kan je toch al wel iets mee doen, niet?

Wat moet je doen om ze te winnen? 

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 4. Tag iemand in de comments op facebook als je dat hebt, maar zorg dat je hier reageert.

 

WINNAAR IS VERHOEVEN STEFANIE


XOXO Nathalie

 

Zijn jullie al eens in één van de hotels in Oostende blijven overnachten? Was het leuk?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

56 Comments

 • Reply
  Anna
  16 december 2018 at 07:03

  Oooh wat lijkt me dat heerlijk even er tussenuit.. ik doe graag mee voor mezelf..

  Facebook: An Na

 • Reply
  Sara
  16 december 2018 at 07:11

  Heel leuk!! Wij zouden heel graag een nachtje in een hotel willen slapen met onze 2 oudste dochters en er een leuk weekend weg van maken. Dit staat al lang op de planning en wat zou het leuk zijn als het echt zou kunnen!!

 • Reply
  Florence
  16 december 2018 at 07:19

  Oooh, m’n beste vriendin en ikzelf zijn dit jaar 30 geworden. We hadden al gezegd om dit eens te vieren in Oostende. Maar het is er nog niet van gekomen. Typisch! 🙂 Met jouw gift zou ons uitje naar Oostende er toch nog eens vlug kunnen komen.

 • Reply
  Veerle Dejaegher
  16 december 2018 at 07:27

  Ik doe graag mee om mijn ventje te verassen. Hij staat altijd voor ons klaar, zo heeft hij 18 jaar na zijn uren bijgeklust zodat onze kinderen konden verder studeren. Dat verdient toch zeker wel een geschenkje hé

 • Reply
  Kim
  16 december 2018 at 07:34

  Lijkt me een superleuke uitstap voor ons gezinnetje. Zijn al vaak voor een dagje in Oostende geweest. Zou leuker zijn om nu langer te kunnen gaan en genieten van wat extra quality time.

 • Reply
  Sarah
  16 december 2018 at 07:40

  Oh, wat zou ik graag winnen. Mijn mama verjaart namelijk op 28 december en dan zouden we eens een fijn moeder & dochter weekend kunnen doen. Een jaar of 6 geleden hebben wij dat ook eens gedaan en dat was echt even genieten van de Quality time, want geef toe, zo vaak krijg je niet de kans om met je mama maar zonder gezin erbij op stap te gaan en eens echt te genieten van een goede babbel in alle rust. Duimen maar!

 • Reply
  Nathalie
  16 december 2018 at 07:40

  Wauw zo leuk! Wij doen graag mee voor onszelf 😳 om een nachtje te recupereren en uit te waaien aan zee!

 • Reply
  Cobi
  16 december 2018 at 07:50

  O ik zou graag weer eens een nachtje Oostende doen. Mijn man heeft mij daar ten huwelijk gevraagd en inmiddels zijn we al weer 16 jaar heel gelukkig getrouwd!

 • Reply
  Debbie De Raedt
  16 december 2018 at 07:56

  Graag doe ik mee voor m’n dochtertje van 6. Als wij op weekend of vakantie gaan, is dit steeds in een huisje of appartement. Zij is dus nog nooit op hotel geweest. Nu had ze zich laten vertellen dat je op hotel pannenkoeken krijgt voor ontbijt, dat er een buffet is aan dessertje en dat je onbeperkt chocomelk kan drinken. Nu wil ze maar 1 ding : eens op hotel gaan. Dit zou dus ideaal zijn als meisjesweekend. Op hotel in het mooie Oostende, graag!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  16 december 2018 at 08:00

  wat een geweldig gebaar, verras ons maar met dit mooie exemplaar, prachtig cadeau voor ons huwelijk van 45 jaar #duimenmaar

 • Reply
  Elke Wauters
  16 december 2018 at 08:19

  Wat een leuke prijs!! Zou fantastisch zijn om met ons gezinnetje wat frisse zeelucht te kunnen gaan opsnuiven! Met onze 2 kleintjes die binnenkort jarig zijn zou dit de ideale gezinsuitstap zijn 🤞🍀💃 we duimen!!

 • Reply
  Fallon Desegher
  16 december 2018 at 08:19

  Oooh ik wil hier wel een kansje wagen… Mijn beste vriendinnen en ik zeggen al een hele tijd dat we voor ons 30ste eens aan onszelf moeten denken en er eens op uit moeten… Helaas lukt dat niet met het werk, partners enz… Elke keer stuiten we op een probleem 🙁 met dit te zien denk ik gewoon we pakken iedereen mee en trekken er toch nog op uit!!!

 • Reply
  Tine
  16 december 2018 at 08:28

  Mijn zoontje en ik proberen er elk jaar een nachtje alleen opuit te trekken. Dit jaar is dat financieel wat moeilijker dus wat zou dit fijn zijn. Of een weekendje weg met mijn veel te hard werkende vriend om even te herbronnen…

 • Reply
  Evy
  16 december 2018 at 08:37

  Ik zou hem cadeau doen aan mijn liefje. We hebben de laatste weken (maanden) zo weinig tijd voor elkaar, een weekendje weg met ons 2 zou zoveel deugd doen!

 • Reply
  Leen Christiaens
  16 december 2018 at 08:37

  Al zeggen mijn man en ik dit vaak om samen eens een uitstap te doen, zonder de kids. Toch komt het er niet van. Mochten we dit nu winnen….

 • Reply
  Annelies
  16 december 2018 at 08:52

  Deze bon winnen zou een perfecte afsluiter zijn van een moeilijk 2018. Of een super leuk begin van 2019🥳
  🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  Manon Toemen
  16 december 2018 at 08:58

  Oeh! Ik zou de bon kado doen aan mijn lieve man, lekker even samen weg. Bij praten en oostende ontdekken. Zijn we nog niet geweest dus ben benieuwd!

 • Reply
  Stefanie
  16 december 2018 at 09:59

  Ik ben 6 maanden zwanger en voel me soms echt een giga-walrus of pinguin (afhankelijk van de pijn door bekkeninstabilteit) die ook nog eens regelmatig last heeft van haar hormonen.
  Deze keer had ik het er weer moeilijk mee dat :
  1) hij zoveel van de zorgen van onze dochter (18maanden) moet overnemen omdat ik het fysiek niet aankan.
  2) Hij de persoon is die ik het allerliefste zie en dat ik voor iedereen al kerstcadeaus heb behalve voor hem omdat ik geen inspiratie had.
  3) Ik honger had en zin in pannenkoeken. (Hij is nu, half 10 ‘s morgens, met onze dochter naar de winkel voor een uitgebreid ontbijt, inclusief pannenkoeken, nadat hij haar in bad heeft gestoken en nog een machine was heeft ingestoken).

  Die buien komen dan midden in de nacht, waarna hij zonder morren zijn nachtrust onderbreekt om naar mijn gezaag te luisteren…

  Ik vind dat hij wel een weekendje weg verdiend heeft, en win ik niet, dan heb ik meteen inspiratie opgedaan voor een cadeau voor hem, bedankt daarvoor ;-).

  Groetjes
  Stefanie

 • Reply
  Inge Stroobandt
  16 december 2018 at 10:37

  Dit zou fijn zijn om te winnen voor een ideaal mama – dochters moment.
  Al enige tijd zitten we hierover te dromen, maar wegens verschillende grote aankopen is het er nog nooit van gekomen.
  Dit zou ons echt veel deugd doen!

 • Reply
  Marjolein
  16 december 2018 at 10:39

  Ik zou deze bon cadeau doen aan me lieve vriend we zijn nu bijna 11 jaar samen en hebben een prachtige dochter van 7 maar zijn nog nooit samen een weekend weg geweest🙈 mede omdat ik gewoon weg niet me dochter bij ouder/schoonouders wou laten.
  Zou dan ook heel graag kansje maken zodat we eindelijk echt even samen er tussen uit kunnen en even volop kunnen genieten van elkaar

 • Reply
  van peteghem Lie
  16 december 2018 at 10:47

  De nieuwjaarsduik ik laat voorbij gaan maar de andere tips.. recht naar Oostende!

 • Reply
  Elisabeth Desmet
  16 december 2018 at 11:01

  Het lijkt me leuk om eens naar Vayamundo te gaan in Oostende. Al veel goede zaken over gehoord!
  Het zou ons als gezin echt eens deugd doen. Mijn man werkte te laatste maanden bijna non-stop. Een beetje qualitytime is echt wel welkom. 🤞🍀

 • Reply
  Lindsey
  16 december 2018 at 11:42

  Oh dit wil ik wel winnen voor aan mijn mama cadeau te doen 😍🤗☘☘☘

 • Reply
  Cath Lindekens
  16 december 2018 at 12:15

  Wat een heerlijk idee om te gaan uitwaaien op het strand van Oostende en te genieten van alle pracht die de stad te bieden heeft deze kerstvakantie!

 • Reply
  Jessica
  16 december 2018 at 12:31

  Goh…, waarom niet eigenlijk…?!! 😂 Ok, ok, ik weet dat je niet iedereen kan gelukkig maken, maar ik zou er echt super blij mee zijn.
  De meisjes (Estelle 6j en Améline 3j) houden van de zee, het zand (dat irritant overal tussen kruipt en waarmee je huis weken later nog vol ligt 😂), kastelen bouwen, ijsjes eten in de zomer en wafels of pannenkoeken in de winter.
  En in Oostende is er ook altijd iets leuks te doen met en voor kinderen!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  16 december 2018 at 12:56

  Ik doe graag mee om er met mijn man en dochtertjes eens op uit te gaan. Meestal gaan we naar de Ardennen, dus ik wil de kust ook wel eens (her)ontdekken.

 • Reply
  Tania
  16 december 2018 at 13:20

  Ja! Meer dan welkom hier.
  Zo nood aan vakantie!
  De helft van ons lerarenkorps is out en dat zorgt voor nog meer druk op mijn schouders. Nog een weekje overleven en dan vakantie!

 • Reply
  Sara Waeytens
  16 december 2018 at 14:55

  Oh wat zou dat leuk zijn. Even uitwaaien met z’n drietjes. Volgend jaar weer een hoop verbouwingen (dak etc…) dus dan zullen leuke uitstapjes op een laag pitje staan. Nu dus nog graag effe genieten zo lang het kan 🙂

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  16 december 2018 at 15:39

  Het lijkt mij geweldig om samen met mijn lieve man Jan Faber er samen een weekendje op uit te gaan naar Oostende. Even samen tot rust komen en tijd hebben voor elkaar! Inderdaad is er genoeg te beleven, met zijn tweetjes of met ons hele gezin!

  🦌🎅🎄🕯🌟Namens mijn hele gezin hele fijne kerstdagen toegewenst!🦌🎅🎄🕯🌟

 • Reply
  Claudia Diependaal
  16 december 2018 at 15:48

  Hoi hoi,
  Lijkt me heerlijk om aan mijn ouders kado te doen! Maar ook misschien voor onszelf. Mijn man geeft jaren in Oostende op de golfbaan overnacht eerst in een huis daarna op een appartement. We zijn sinds hij niet meer in Oostende werkt nooit meer terug geweest. Dat zou met vele oud collega’s een leuk weerzien zijn. Dus ik gun het hem ook wel. Nou mocht ik de gelukkige zijn moet ik echt gaan denken. Woe ik ze schenk.

  Groetjes Claudia!

 • Reply
  Elise van der Geer
  16 december 2018 at 15:54

  Ik zou heel graag mijn vriend willen verrassen met een weekendje weg. Hij heeft al meerdere malen aangegeven graag samen eens weg te gaan. Hij is regelmatig op reis voor zijn werk, maar ik ben eigenlijk altijd bij ons zoontje (21 maanden). Ik vind het nog steeds lastig om samen een weekend weg te gaan. Ik wil het liefste ook samen met ons zoontje genieten, maar begrijp ook dat het goed is om er samen op uit te gaan. Misschien dat dit het laatste zetje dat ik nodig heb zou zijn 🙂

  Nu ik je blog heb gelezen ga ik meteen verder kijken wat er allemaal nog meer te doen is. Want dat Oostende een aanrader is, dat blijkt wel uit je blog 🙂

 • Reply
  Sharon de Ridder
  16 december 2018 at 17:16

  Heel erg leuk!! Ik ga volgend jaar met mijn dochter een weekendje weg en Oostende komt nu zeker op de lijst! Die bon zou wel van oas komen 😊

 • Reply
  GRYSON WIM
  16 december 2018 at 18:33

  Ik zou heel graag eens tot rust komen in de koningin der badsteden na een zware periode van anderhalf jaar voor mijn opruststelling. Mijn schat, Anneke Vantorre en ikzelf zouden er zeker met volle teugen van genieten.

 • Reply
  Renate
  16 december 2018 at 18:34

  ik probeer ieder jaar wel eens een weekendje naar Oostende te trekken, zou dus geweldig zijn deze prijs, dan heb ik wat extra budget om lekker te gaan eten,…

 • Reply
  Lutgarde Vanoppen
  16 december 2018 at 19:22

  Ik doe graag mee aan deze prachtige actie, Oostende is mijn favoriete badstad. Hopelijk heb ik een beetje geluk en kan ik snel weer eens naar zee gaan 😉 !

 • Reply
  Mirja
  16 december 2018 at 19:51

  heel lang geleden dat ik nog eens in Oostende was, maar na het lezen van je blog heb ik er weer zin in gekregen. Ik waag dus heel graag mijn kansje.

 • Reply
  RITA JANSENS
  16 december 2018 at 20:24

  Het zou leuk zijn om nog eens een weekendje weg te kunnen gaan met mijn man. De ideale manier om Oostende te ontdekken!

 • Reply
  Sarah
  16 december 2018 at 20:27

  Hoe toevallig! Vandaag waren mijn man en ik nog aan het kijken naar hotelletjes in Oostende om er tijdens de kerstvakantie even tussenuit te gaan met ons tweetjes… Waarschijnlijk één van de laatste keren voor ons kleintje eraan komt in maart! Met dit heerlijke cadeau zouden we ons nog eens extra kunnen laten verwennen :)!

 • Reply
  Ilse
  16 december 2018 at 20:29

  De zee is altijd een super idee! Altijd tof voor de kinderen en de ouders!

 • Reply
  Emmy
  16 december 2018 at 21:43

  Leuk! Oostende is niet ver maar dat hoeft niet altijd om leuk te zijn! Je omschrijft een aantal zaken die al even op mijn lijstje staan, mss dat het er nu eens van kan komen 🤞🏻

 • Reply
  Tamara
  16 december 2018 at 22:46

  wat een supergaaf cadeau om te geven voor onder kerstboom! Ik gun het mijn zus die wel even uitwaaien kan gebruiken. En wat een toffe dingen zijn er te doen in Oostende!

 • Reply
  Maria V
  16 december 2018 at 23:11

  De gedachte aan de zee alleen al is heerlijk! Daar zou ik nu graag zijn… lekker uitwaaien…
  Maar als ik win, wil ik het graag mijn ouders cadeau doen. Zij staan altijd voor ons klaar en cijferen zich altijd weg; ze hebben alles over voor de kleinkinderen. Wat zouden ze genieten van een paar daagjes Oostende!

 • Reply
  Tom Haesen
  16 december 2018 at 23:21

  Ik waag graag een kansje voor dit prachtige geschenk!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  17 december 2018 at 00:09

  Lijkt me heerlijk om een weekendje in Oostende te mogen vertoeven.
  Ik volg je op Facebook & Instagram.
  Met deze prijs begin je 2019 wel heel goed.

 • Reply
  Roland Haesen
  17 december 2018 at 02:33

  Ik doe graag mee om en weekendje in Oostende te genieten!

 • Reply
  Samantha Kleijn
  17 december 2018 at 09:51

  Ik doe heel graag mee omdat het al weer een jaar geleden is dat wij samen 1 nachtje weg zijn geweest,in Oostende zijn we nog nooit geweest en het lijkt me super. Zowel met de feestdagen of als het wat beter weer wordt.
  Ik ga heel hard duimen 😀

 • Reply
  Elly Simoens
  17 december 2018 at 18:36

  Elk jaar gaan we op uitstap met ons petekindje, met deze cheque zouden we gaan uitwaaien aan zee!

 • Reply
  Kathleen
  17 december 2018 at 20:06

  Dat lijkt me een leuk uitje. Ontspannend en toch lekker dichtbij. Ik weet er eentje die daar heel blij mee gaat zijn. Ik kijk er al naar uit om die door te geven. Een ander blij zien geeft jezelf toch ook altijd een fijn gevoel.

 • Reply
  Liesbeth
  17 december 2018 at 21:10

  Superleuk!!! Wij zijn nog nooit in Oostende geweest. Na dit artikel zouden we dat heel graag willen ontdekken!
  Wat zou het heerlijk zijn om even met zijn drietjes weg te zijn!

 • Reply
  Marilyn Vermeulen
  17 december 2018 at 22:41

  Wat een kerstelfje ben jij 😍.
  Wat een leuk idee om op deze manier iemand in de bloemetjes te zetten en de rustgevende kracht van de zee leren kennen. Wij wonen boven Antwerpen en gaan bijna nooit naar de Belgische kust, wegens te druk, teveel file en duizend andere dingen te doen. Het wordt dringend tijd om gas terug te nemen, te relaxen en weer te genieten van de Belgische kust. En met jouw kado zouden we een duwtje in de goede richting krijgen. Dus wij willen zeker gokje wagen. 😍

 • Reply
  Debbie
  18 december 2018 at 07:43

  Wie zou dit niet willen winnen 😊. Ik doe graag een poging, er even tussenuit gaan is altijd fantastisch!

 • Reply
  Sanne
  18 december 2018 at 09:29

  Oh hoe leuk!! Wie zou dat nu niet willen winnen 🙂 Lekker ontspannen aan de Zee. ZALIG!! Zou deugd doen na een drukke periode.

 • Reply
  Sanne
  18 december 2018 at 16:42

  Wauw dat zou fijn zijn. Een nachtje weg met mijn lief.. even zonder kids en van elkaar genieten. Hard nodig soms hoor met 2 kids maar daar weet jij alles van toch? Oostende nooit geweest maar aan jouw blog te lezen een hele fijne plek voor een getaway.

 • Reply
  Nick
  18 december 2018 at 19:53

  Wij doen heel graag mee voor en leuk weekend weg met onze dochters!! Ze zijn nog nooit in een hotel geweest. Dit zullen ze prachtig vinden.

 • Reply
  Sofie Dauw
  18 december 2018 at 19:54

  Wat zou het heerlijk zijn om samen op de dijk of in de stad te kuieren (en zo extra punten te verdienen bij de Weight Watchers), ontdekken dat buiten vertoeven zoveel leuker is dan binnen zitten (ook in de winter). Eens even uit de dagelijkse sleur komen en leven in het moment! Om dan te kunnen relativeren wat echt belangrijk is en leren dat de wereld mooier is dan ik dacht! Zo mooie en waardevolle momenten en herinneringen beleven die eigenlijk het meest waardevolle bezit in ons leven zijn!
  Terwijl ik naar de kerstboom staar, begin ik alvast te dromen!

 • Reply
  Tamara Schepens
  19 december 2018 at 20:28

  Wie wil er dit nu niet winnen!! Ik waag mijn kans voor een extra cadeautje onder kerstboom! 😀

Leave a Reply