Unicorns & Fairytales
schattige babykleertjes - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids My life Webshoptips

Webshoptip // Schattige Babykleertjes

Ik ben er nog eens met een webshoptip, wat lang geleden is. Maar ik vond hier zo’n leuke kleertjes dat ik dit niet kon laten gaan. Schattige Babykleertjes is misschien niet het juiste woord want de maten gaan hier tot 164. Je vindt hier zowel babykleertjes als kinderkleding, zwangerschapskleding en accessoires. Benieuwd wat voor leuks ik hier vond voor Vince en Lex?

Schattige Babykleertjes

Deze leuke webshop, Schattige Babykleertjes, heeft een ruim assortiment aan leuke kinderkleding. Betaalbare merken zoals Name It, Jollein, Imps&Elfs, Beebielove, Tumble ‘n Dry en veel, veel meer. Ook leuke zwangerschapskleding voor de mama’s to be en de eerste babyspullen die je nodig hebt zoals swaddles, babynestjes, slaapzakken enz… Het is zeker de moeite om hier een kijkje te nemen. Ken je het mooie merkje ‘Jollein’ bijvoorbeeld al? Ze hebben leuke ‘lijnen’ met spullen die bij elkaar passen. Onderstaand mandje is zo’n stofje waar ik wel fan van ben.

 

Ze hebben hier ook leuke slaapzakken, zoals een Lodger slaapzak. Maar ook bijvoorbeeld dit lichtere slaapzakje met schattige oogjes en bijpassend mutsje voor de eerste maanden. Toch heel tof om te krijgen? Als kraamcadeau bijvoorbeeld.

lees ook: 20 originele kraamcadeaus waarmee je gaat scoren

 

De slaapkamer van je kindje inrichten is ook geen probleem met de leuke accessoires van Schattige Babykleertjes. Opbergzakken, klamboes en speelkleden vind je hier. Ook de vele knuffels van enkele toffe merken zijn leuk. Zo hebben we onder de kerstboom voor Lex een konijntje gelegd uit de collectie van Happy Horse en hij mocht al een pakje opendoen. Hij is er zo ontzettend blij mee dat konijn elke avond mee in bedje MOET.

Je kindje dragen is ook geen probleem met deze draagdoeken van Lodger. Ze zijn erg leuk en ergonomisch.

Winterkledij voor Lex en Vince

Ik heb meteen bij Schattige Babykleertjes voor Vince en Lex een aantal winteritems gekocht. Voor Lex deze keitoffe jas van Tumble ‘n Dry en voor Vince en heleboel sweaters en een leuke broek. Ook bretellen voor de feestdagen want dat komt altijd wel van pas en staat superleuk op een hemdje. Kijk je even mee? Zoals je ziet ben ik vooral fan van Name It, Tumble ‘n Dry en Babyface.

Start vertelwandelingen: 14u30 & 16u30 Duur:                                                     +/- 2 uur (de wandelingen starten stipt) Ticketprijzen: Volwassenen: € 7 Kinderen 6-18 jaar: € 5 < 6 jaar of verkleed in middeleeuws thema: Gratis  Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur op de dag van het evenement vanaf 13 uur, er is geen voorverkoop. Van 10 tot 13 uur is het mogelijk om een regulier bezoek te brengen aan het museum en de abdijsite. Vanaf 13 uur ontpoppen het museum en de site zich tot sfeervol decor voor de wintervertellingen. De Virtual Reality beleving van het museum is op deze dag ook open, tussen 10 en 16 uur, maar is niet inbegrepen in de prijs van een vertelwandeling-ticket.

schattige babykleertjes - unicorns & fairytales schattige babykleertjes - unicorns & fairytales schattige babykleertjes - unicorns & fairytales schattige babykleertjes - unicorns & fairytales

 

Ken jij Schattige Babykleertjes al? Wat vind je van mijn gekozen kleding? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply