Unicorns & Fairytales
My life

Project tuin post #4

Weer volgens schema: rond 10 uur stond iedereen weer paraat. Buienradar geraadpleegd , kaar om enkele buien te trotseren/omzeilen ! Vroeger dan gepland kwam er dan een bui, want de technologie van tegenwoordig laat zich kennen 😉 Anyway, dat hield niemand tegen (buiten ikke) om buiten te werken en ze gingen verder waar ze gebleven waren: het aankloppen van de tuin op waterpas! Het bracht enkele grappige taferelen met zich mee. Ziet u zelf… Wij (de vrouwkes) lachen natuurlijk!

tuinn9 tuinn10

 

Wat deed ik? Ik ben naar de winkel gegaan om al die werkers te voorzien van pistolekes, koffiekoeken en charcuterie en ons mama kwam af met spaghettisaus ! Komt goe!

De volgende stap was de wortelmat leggen(dat zwarte spul dat je ziet) zodat er geen onkruid, gras en dergelijke door kunnen komen en dan hét belangrijkste : het GRAS! Yes! In de volgende foto’s kan je duidelijk het verloop zien. Onder de leiding van nonkel Erik ging dat allemaal vlotjes, hij weet wel van aanpakken, de rest doet wat hij zegt! (algoe 😉 ) Op enkele minuten tijd hadden we gras. Haha!  Zaaien? Was da!? (Had toch niet gelukt)

 

tuinn1 tuinn2 tuinn3 tuin44    tuinn5

Wat moet er nu nog gebeuren? Eerst en vooral een rustdag! Dinsdag gaan we verder en wordt er grind gelegd op het pad en komt er nog een hele mooie houten constructie achteraan. Spannend!

tuinn6 tuinn7

TADAAAAA

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Martine
  13 juli 2014 at 20:18

  Amai Nathalie wat een verschil….is dat wel dezelfde tuin????

 • Reply
  Koperroze
  14 juli 2014 at 08:44

  Waaauw zo net!

  • Reply
   Nathalie
   14 juli 2014 at 09:39

   En het is nog niet af he 😉

Leave a Reply