Unicorns & Fairytales
lego - unicorns & fairytales
Ontwikkeling Spelen Winactie & Give away

Spelen | het dierenbos van LEGO DUPLO + WIN

Wij mochten het dierenbos van Lego Duplo uittesten. Ik ben zelf jarenlang fan geweest van Lego en het bezorgt kinderen nog steeds veel bouwplezier. Ook in de (kleuter)klas is dit iets wat veel wordt gebruikt. Inzicht, coördinatie, nabouwen, het is voor vele dingen goed.

 

Vince was benieuwd, wat zou er in die grote doos zitten? Maar ik heb het niet samen met hem open gedaan omdat hij klein is en het allemaal zakjes zijn. Ik ken bovendien mijn zoon goed en dan zou zijn aandacht enkel naar de zakjes gaan. Maar ik denk dat als je kinderen wat ouder zijn dit superleuk is om samen open te doen.

lego - unicorns & fairytales

Op de achterkant van de doos kan je al zien welke voordelen Lego Duplo allemaal heeft. Zoals ik al zei is dit goed voor de motoriek, fantasie en je kan er kleuren en vormen mee oefenen.

lego - unicorns & fairytales

De onderdeeltjes zitten allemaal verpakt in verschillende zakjes. Het ziet er al veelbelovend uit. Vince slaapt en ik zag mijn kans mooi om alles klaar te zetten en hem te verrassen met het grote dierenbos. Ik ben benieuwd… Ik leg een groot wit deken op de tafel en begin alles uit te pakken.

lego - unicorns & fairytales

Er zit een handige instructie bij die stap voor stap uitlegt hoe je bepaalde dingen kan maken. Dit zijn natuurlijk voorstellen want eigenlijk kan je je fantasie gebruiken.

lego - unicorns & fairytales

Ik zette alles netjes klaar. Wil je weten dat ik er zelf plezier aan beleefde? Ik kon niet wachten tot Vince het zou zien. De Lego is supermooi ! Je kan er fijne dingen mee maken. Leuke diertjes maken het bos af. De mannetjes passen mooi in de auto en je kan je fantasie laten werken. Aan alles is gedacht: een picknickzeiltje, eten voor de dieren, bloemen, een schuifaf…

lego - unicorns & fairytales

lego - unicorns & fairytales

lego - unicorns & fairytales

lego - unicorns & fairytales

lego - unicorns & fairytales  lego - unicorns & fairytales

Le moment suprême!  Vince werd wakker en ik ging hem halen. Ik laat de beelden voor zich spreken…

lego - unicorns & fairytales

Hij vond het leuk! Vooral de diertjes. Hij begint wat meer fantasie te krijgen en dat merk je. Hij liet ze alsof eten en speelde met de mannetjes. Eigenlijk is hij nog een half jaartje te jong maar toch heeft hij er al plezier mee. Hij bouwt nog niet echt. Hij kan het wel maar doet het niet. Momenteel speelt hij liever met de afgewerkte dingen.

lego - unicorns & fairytales

lego - unicorns & fairytales  lego - unicorns & fairytales

lego - unicorns & fairytales

Wij zijn fan. Jullie ook?

<<<<< WIN WIN WIN WIN >>>>>

Kerst komt er ook aan. Volgende week beginnen we aan de Advent. We tellen dan zo af naar Kerstmis. Lego speelt hier goed op in met de Advent Calendar City voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Thuis of in de klas? Altijd fijn om samen uit te kijken naar deze leuke tijd van het jaar. Winnen kan weer op 3 manieren.lego - unicorns & fairytales

Via facebook

 1. Like & share >>> Unicorns & Fairytales
 2.  Laat een bericht achter onder de originele foto van de winactie.

Via instagram

 1. Follow >>> Nathalieke7
 2. Repost de originele foto van de winactie met hashtag #nathalieke7loveslego
 3. Tag een vriend en zet iets in de comments

Via Blog

Laat in de comments na voor wie jij graag zou winnen.
Voor een extra kans kan je meedoen aan de bovenstaande dingen.
<<<<<Meedoen kan tot en met dinsdag 24 november. De winnaar zal bekend worden gemaakt via mijn facebookpagina & instagram >>>>>

Veel succes!

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

53 Comments

 • Reply
  Nele
  17 november 2015 at 07:17

  Ik doe ‘s mee – voor mezelf en ook een beetje voor mijn kinderen. Heb meteen maar wat reclame gemaakt ook op mijn persoonlijke fb van mensen die met mijn actief meedoen.

 • Reply
  Sofie de neve
  17 november 2015 at 07:40

  Oooh, mijn zoontje Leon is gek van Lego! Ik doe dus mee voor hem 🙂

 • Reply
  Sterre Tijl
  17 november 2015 at 07:52

  Mijn oudste speelt heel lief met zijn kleine broertje met de duplo, maar eigenlijk is hij toe aan een nieuwe uitdaging!!! En hij doet het zo goed op school, dat deze doos een geweldig kado zou zijn!!

 • Reply
  Manon
  17 november 2015 at 08:01

  Ik speel mee voor mijn dochter van 6 jaar. Kan ze uren mee speld en ze verzint het ene verhaal na het andere.

 • Reply
  Jo-Lynn
  17 november 2015 at 08:41

  Oooh de oudste hier zou dit super vinden! We hebben al de playmobil adventskalender voor de jongste in huis, dus zo zou de oudste ook een exemplaartje hebben! Ik waag mijn kans!

 • Reply
  Michelle Lauwers
  17 november 2015 at 08:42

  Ik zou graag de lego winnen voor Maurice, Louie en Josephine. Zij zijn helemaal zot van lego (net zoals ik ☺️). Maurice heeft zelfs voor de trouw van zijn papa een ruimteschip van lego gemaakt om de ringen in te leggen. Prachtig!

 • Reply
  Valerie Jonkers
  17 november 2015 at 08:51

  Ooooh voor mijn jongste dochtertje ?

 • Reply
  Sylvie
  17 november 2015 at 09:04

  Superleuke winactie, ik doe graag mee! Heb ook via Facebook een kansje gewaagd 🙂

 • Reply
  Jess
  17 november 2015 at 09:09

  Ons meisje is wat te klein, maar mijn pleegzus (10) en pleegbroertje (7&5) zijn mega LEGO fans! laat ik me voor hen meedoen!
  Als kleuterjuf zie ik vaak de fantasie die kinderen gebruiken bij duplo, geweldig! . Ook een hele leuke is de trein of de ijsjesduplo.

 • Reply
  Melanie
  17 november 2015 at 09:28

  Ik doe mee voor mijn petekindje. Hij zit volop in zijn lego-fase en zou dit echt fantastisch vinden!

 • Reply
  Jelka Janssens
  17 november 2015 at 09:46

  Hier thuis ook 2 grote leuke Lego- én Kerstliefhebbers ?
  Wat een verrassing zou het zijn om dit te winnen ????

 • Reply
  Danielle van de Ven
  17 november 2015 at 09:48

  Deze advent kalender zou Noah te gek vinden, hij is dol op aftellen helemaal in de spannende decembermaand met Sinterklaas, kerst en zijn verjaardag. En naast knutselen en tekenen is lego zijn favoriet. Ik duim.

 • Reply
  An wouters
  17 november 2015 at 09:55

  Ik doe graag mee, grote legofans hier zowel zoontje als papa

 • Reply
  Stephanie
  17 november 2015 at 10:28

  Leuk leuk leuk! We wagen weer een kansje want Boaz zou hier zo gelukkig van worden!
  (dat dierenbos staat trouwens ook op zijn verlanglijstje, ziet er zo gaaf uit!)

  Xx

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  17 november 2015 at 10:34

  Robin (bijna 7) is degene die graag met Lego speelt…iets wat hem nooit verveelt. Ik zou daarom graag voor hem winnen, dan kan het bouwplezier gaan beginnen. Nu nog wachten op de goede dag, dat hij een deurtje openen mag 😉

 • Reply
  Janne
  17 november 2015 at 11:03

  Let’s grabbing our chance… Helena (5), Daan (3) en Clara (6m) zouden dit zotgraag winnen…
  Lego Duplo is hier nu eenmaal een toppertje… Fingers crossed!

 • Reply
  Kim
  17 november 2015 at 11:38

  Mijn zoontje zou het super vinden om zo af te tellen naar Kerstmis.

 • Reply
  Anne-Marie
  17 november 2015 at 12:07

  Mijn broertje van 9 zou het super vinden om samen met mijn dochtertje hiermee te spelen 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  17 november 2015 at 12:27

  Duplo blijkt geweldig speelgoed. Daar kun je eigenlijk niet fout mee gaan.

  Huisvlijt

 • Reply
  SaSiBeau
  17 november 2015 at 12:58

  Oooh dit is nog iets wat mijn bijna 6 jaar oude zoon zou willen. Niet te vergeten papa is ook fervente legobouwer en jongste zoon van 2,5 wilt ook al meedoen maar die zit natuurlijk nog vooral in de duplofase. Lego en duplo zijn hier de twee topfavorieten. Vooral specialekes dus jhe zou hier niet 1 maar 3 `jongens` blij maken

 • Reply
  Kristin
  17 november 2015 at 16:35

  Mijn 2 dochters van 6 en 8 zijn verzot op LEGO! Dit zou wel een fijn.
  LEGO duplo vinden ze ook nog steeds heel fijn!

 • Reply
  Ellen Vogelzang
  17 november 2015 at 17:13

  Ik doe mee voor mijzelf, omdat ik gastouder ben en Lego dan zeker een mooie aanwinst is! En over een tijdje kan mijn zoontje er ook mee spelen (nu nog wat te jong), dus ik doe ook een beetje voor hem mee 🙂

 • Reply
  Esther
  17 november 2015 at 18:17

  Ik doe mee voor mijn kleuterklas. Ze verdienden het.

 • Reply
  Sanne
  17 november 2015 at 18:28

  Wat een fijne winactie! Zowel de duplo als lego zijn toppers. Ik ben kleuterjuf en kleuters spelen enorm graag met duplo. Voor de oudste kleuters begint lego dan ook al een echte uitdaging te zijn!
  Ik zou er mijn 2 schatten van oppaskindjes heel gelukkig mee kunnen maken. Ook zij zijn net als de kleuters in mijn school echte bouwers!

 • Reply
  Bertine
  17 november 2015 at 20:14

  Heel gaaf voor de kids in mijn groep 2! LEGO is één van de favorieten in de klas. Er wordt erg veel mee gespeeld en dan sneuvelt er ook wel eens wat. Wat aanvulling zou dus erg welkom zijn!

 • Reply
  Anouk
  17 november 2015 at 20:30

  Ik doe graag mee voor Levi, grote lego fan!

 • Reply
  Sofie
  17 november 2015 at 21:07

  Ik doe graag mee voor mijn kinders … zij vinden het wachten zoooo spannend!

 • Reply
  Viv
  17 november 2015 at 21:26

  Ons manneke heeft echt heel veel met Duplo gespeeld…wat is dat fijn speelgoed. Nu is het tijd voor de vervolgstap geworden en wil hij heel graag Lego. Hij heeft het “geluk” in december jarig te mogen zijn en dat is DE maand om er wat van te kunnen vragen. Een Lego City advent zou hij echt helemaal te gek vinden en ik weet 100% zeker dat hij een gat in de lucht zal springen! Voor hem is het niet alleen aftellen naar Kerst maar ook naar zijn verjaardag (23 dec)! Waag heel graag een kansje voor mijn kleine kanjer!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  17 november 2015 at 22:45

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes en ook een beetje voor mijn man 😉 Dat dierenbos ga ik misschien nog halen voor mijn dochtertjes!

 • Reply
  Cindy van Gucht
  17 november 2015 at 22:45

  Zou zo’n tof cadeautje zijn voor ons lievelingsneefje!
  Ontzettend leuk en leerrijk speelgoed voor ons kleutertje!

 • Reply
  Katleen Callens
  17 november 2015 at 23:17

  Voor Renee natuurlijk ? x

 • Reply
  Minh
  18 november 2015 at 00:11

  Dit adventskalender zal mijn zoontje van 5 heel erg kunnen behagen! Hij kijkt nu al uit naar kerst, de kerstversieringen beginnen nu overal op te duiken, samen aftellen met Lego zou superfijn zijn!

 • Reply
  Nicole
  18 november 2015 at 01:43

  Wederom een geweldige winactie! Ik doe graag mee voor mijn neefje 🙂

 • Reply
  Sybile
  18 november 2015 at 10:04

  Gave winactie! Wij zijn superzot van kerst en tellen heel graag af naar D-day. Ik doe graag mee voor mijn metekindje die o zo ook al aan het aftellen is naar kerst 😉 x

 • Reply
  Isabel
  18 november 2015 at 21:20

  Het blijft hier maar leutige acties ‘regenen’! Ik ben Superfan van duplo en LEGO en ook mijn oudste dochter is aardig op weg! Ook graag een lotje aub! Isabel

 • Reply
  ann raepsaet
  18 november 2015 at 21:33

  Ik wil graag meedoen voor mn dochtertje. Voor de sint hebben we al wat duplo gevraagd maar deze leuke set zit er niet bij 🙂

 • Reply
  Philippe Sandra
  20 november 2015 at 00:32

  Ik doe mee voor mijn dochtertje dat grote fan is met alles van LEGO en diertjes… ik hoo te kunnen winnen voor haar ?

 • Reply
  nadine
  22 november 2015 at 12:05

  Leuke actie.
  Ik waag graag mijn kans voor de kleinkindjes ! Fleur en Jamie zouden dit fantastisch vinden.
  Nu kan oma enkel nog hopen en duimen 😉

 • Reply
  dupont claude
  22 november 2015 at 13:19

  Ik doe mee voor mijn zoontje Jordan

 • Reply
  Renske
  22 november 2015 at 14:13

  #nathalieke7loveslego
  Van mijn zusje @iapeters de moeder van lieve #babymerle krijg ik al wel 15 jaar elke sint een advent kalender. Leuk toch als deze traditie ook bij mijn eigen kinderen wordt geïntroduceerd? Vorig jaar chocolaatjes en nu een iets gezondere variant goed voor uren speelplezier? #winkansje

 • Reply
  Steve D Oscar
  22 november 2015 at 17:05

  Ik heb meegedaan voor de kleinzoon! Hij is verzot op Lego.

 • Reply
  Dries
  22 november 2015 at 20:03

  Hallo juf Nathalie,
  Ik wil graag meedoen met de atvent kalender wetstrijd.
  Om dat ik van lego hou en om dat ik leuke juffen hep.

  XXXXX DRIES

 • Reply
  Annelies
  23 november 2015 at 00:02

  Ik doe graag mee voor mijn twee dochters van 3 en 6, die nu al druk aan het aftellen zijn naar Sinterklaas én Kerstmis!

 • Reply
  Iris
  23 november 2015 at 11:49

  Jaaa, natuurlijk doe ik mee, papiertje erom en in de zak of onder de boom 🙂

 • Reply
  steve A
  23 november 2015 at 21:23

  Wow !!! Liked & shared voor mijn lieve dochter 😉

  mvg
  steve

 • Reply
  Eszter
  23 november 2015 at 22:05

  Hello, I would love these for Zoard. Thanks!

 • Reply
  Carolien
  23 november 2015 at 22:36

  Ik doe mee voor me zoontje omdat hij dol op lego is en ik hem zo iets moois gun

 • Reply
  s.brissinck
  23 november 2015 at 23:19

  Leuk voor onze stoere man! Hij is flink geweest dit jaar op enkele kwajongensstreken na (maar die gaan we niet vertellen tegen de sint hé 🙂 )

 • Reply
  steph M
  24 november 2015 at 00:05

  Like & share voor mijn dochter die dit jaar heel flink en braaf is geweest (y)

 • Reply
  nan DD
  24 november 2015 at 00:45

  Leuk Leuk … kans gewaagd voor mijn lieve kleindochter 🙂

 • Reply
  Sybile
  24 november 2015 at 14:47

  Welk kind houdt er nu niet van om af te tellen naar kerst. En zeker met zo’n supergave lego advent calender is dit nog extra magisch. Ik duim om dit te mogen winnen!!

 • Reply
  Vandecasteele Linda
  24 november 2015 at 17:03

  K’zou heel graag deze Lego City Adventcalenderwillen winnen voor mijn lieve kleindochter ze speelt supergraag met legoblokjes, wat zou ze blij zijn mochten we bij de gelukkigen zijn , fingers crossed , i liked & shared

 • Reply
  Astrid
  24 november 2015 at 23:57

  heel graag voor onze 3 kinderen, ze zijn hier gek op

Leave a Reply