Unicorns & Fairytales
diary 14 - unicorns & fairytales
Diary Personal

Diary 14| een zieke bende

Een nieuwe week, een nieuwe diary. Deze week waren de ziektekiemen het huis in gekropen. Een voor een werden we geveld… 

Natuurlijk zijn er twee mensen in huis die zorgen voor het meebrengen van die virusjes. Vince van de onthaalmoeders (nou, de kindjes die daar zijn dan toch…) en ik van school. In september is het altijd “koekenbak”. Dan worden de kids en juffen ziek. Een mooie zomer virusvrij, de eerste windjes en kindjes en daar zijn de snottebellen. Zo is het nu eenmaal, al elk jaar.

Deze keer was het voor Vince een beetje erger. Zijn verkoudheid ging over in een oorontsteking. Hij liep er blijkbaar al langer mee rond want toen we naar de dokter gingen omdat hij bij de onthaalmoeder koorts aanmaakte, had hij al een vergevorderde ontsteking. Fase 3 laat ons zeggen. Nooit heeft hij tekenen van pijn vertoond, hij maakte zelfs koprollen in de zetel. Gelukkig zijn we toch naar de dokter gegaan. Nu krijgt hij antibiotica.

Maar grote man en ik voelden ons ook niet goed. Ik werd in het weekend geveld en bleef dus maar lekker thuis. Vince ging naar oma en opa en ik moest een familiedag op school afzeggen omdat ik me zo slecht voelde. Maar het belangrijkste is dat ik vandaag weer terug voor de klas kan staan. Bij oma en opa kreeg ik een leuke verrassing, mijn lievelingssnoepje : “Lierse Vlaaikes”. Smullen. Ziek of niet ziek, dat gaat er altijd in!

diary 14 - unicorns & fairytales

Voor mama was het wel eens relaxen ondanks het zieke gevoel. Ik maakte enkele blogjes af en begon aan het tiende seizoen van Grey’s Anatomy. Gelukkig is er ook steeds Netflix! Op zieke dagen de reddende engel voor bankhangers. Op televisie is er overdag toch niet veel soeps.

Ik hoop dat ik de komende week veel beter ben want er staat enorm veel op de planning. Dat hoor je volgende week in een volgende diary.

In het begin van de week hadden we wel leukere momentjes. Vince mocht zijn nieuwe spullen showen van Badger and Rue. Hier alvast een sneak peak. De romper kan je terugvinden in dit blogje.

>>>>>Oh ja lieve mensen, je kan me nog altijd nomineren op deze website voor de Blog & Digital awards. Mijn blog past in de categorie PERSONAL en mij nomineren kan tot 27 september. <<<<<<

diary 14 - unicorns & fairytales diary 14 - unicorns & fairytales diary 14 - unicorns & fairytales diary 14 - unicorns & fairytales

 

Hopelijk hebben jullie een week gehad met minder ziektekiemen.

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Romy
    21 september 2015 at 08:20

    Vreselijk hè, als het hele gezin ziek is. Wij zijn hier ook regelmatig ziek, inderdaad ook doordat dochter naar de opvang gaat. Heb je eindelijk weekend, ligt iedereen te hoesten en te proesten. Ik vind het altijd maar bikkelen. Op naar een gezondere week!

Leave a Reply