Unicorns & Fairytales
Diary Personal

As we speak #12

Het is weer een maand geleden dat ik een ‘As we speak’ deed. De vorige keer was het nog zomervakantie. Vandaag de dag ben ik al meer dan een maand terug aan het werk en I love it. Tijd dus om een stand van zaken. Leesvoer voor de nieuwsgierigen onder ons.

Ik geniet van

Het terug lesgeven. Ik sta nu in het zesde leerjaar en ik vind het helemaal geweldig. Dat combineer ik met de blog en het is goed zo. Ik kan leuke momentjes beleven met beide kinderen, geef toch nog les en kan tijd steken in mijn blog. Fantastisch.

Kijkt uit naar…vele dingen!

Verjaardag : ik kijk enorm uit naar mijn verjaardag op 27 oktober. Niet omdat ik verjaar, helemaal niet (er komt dus inderdaad een tijd dat je het niet meer leuk vindt om ouder te worden. Dat begint bij je dertig heb ik nu door…) Maar wél omdat ik de dag ervoor gezellig met manlief ga eten en de twee kids bij oma en opa blijven. Zo hebben we wat quality time en kunnen we eindelijk eens een keer slapen. De week nadien ga ik met de vrienden iets doen voor mijn verjaardag en gaan ze wéér naar oma en opa. Dubbel feest. Bedankt lieve oma en opa!

Herfstvakantie: wij gaan naar Landal! Samen met oma en opa gaan we naar Landal Hoog Vaals. Ik was op zoek naar leuke herfstactiviteiten en ik zag dat je daar verschillende leuke activiteiten kon doen in bepaalde parken. Dit was er eentje van. Joepie! Ik ben zo benieuwd.

Event met Babyluff: Ik organiseer samen met de leuke kinderwinkel Babyluff in Schilde een leuk evenement. Iedereen is welkom en het zal plaatsvinden ergens in november. De exacte datum ga je nog te weten komen en je gaat ook je aanwezigheid kunnen bevestigen op Facebook. Er gaan leuke prijzen zijn en lekkere koekjes, dat kan ik je alvast verklappen. En uiteraard de mooie items in de winkel zelf. Die zijn echt gewoon TE GEK!

Leest

Hygge en Lykke

Momenteel ben ik de boeken van Hygge en Lykke aan het lezen, over de Deense manier van leven. Ik krijg er enorm veel inspiratie van en goesting om eens naar Denemarken te gaan. Oh zo graag. Als ik die boeken lees dan wil ik daar wonen (en ik ben er zelfs nog nooit geweest). Maar eigenlijk zou het hier toch ook zo moeten zijn. Het begint al in je eigen huiskamer. In deze twee boeken vind je veel tips  om het Hygge (gezellig) te maken en Lykke (geluk) te vinden. Ik laat je meer weten als ik ze uitgelezen heb.

Heeft een leuk idee

Ik schrijf graag, teken graag en lees graag voor. Eigenlijk is het een leuk idee om eens een boekje te maken. Gewoon voor jezelf of om cadeau te geven aan mijn metekind. Ik ga er eens over nadenken. Ook de ouders van Jack gaan zelf een boek maken dat ze kunnen verkopen ter sponsoring van Jack Attack. De VZW die ze oprichtten ten voordele van hun zoontje die de ziekte van Duchenne heeft. In de zomervakantie deden ze een Fancy Fair waarbij ik ook hielp met de sponsoring. Ik zou dat natuurlijk graag blijven steunen. Boeken drukken kan je trouwens al vanaf 1 exemplaar. Handig en volgens mij een héél origineel cadeau om aan iemand te geven.

Geniet van…

Ook al hebben we moeilijke en vermoeiende nachten, ik geniet enorm van mijn twee jongens tegenwoordig. Vince is echt heel lief en komt vaak knuffelen. Dat maakt dan die kleuterstreken weer goed hahaha. Lex is ook een vrolijke baby, meestal. Hij krijgt nog eens twee tandjes door en blijft maar met snot zitten waardoor hij wel eens mindere dagen heeft. Hij heeft net een dubbele oorontsteking gehad. Dat verklaart natuurlijk ook een deel van de vermoeiende nachten. Hij had natuurlijk pijn.

tijdens het spel ‘drollenkop’

Geeft weg…

Ja er staan momenteel wel weer wat winacties klaar en er lopen er nog twee als ik het goed voorheb. Ondertussen hou ik dat al bijna twee jaar vol denk ik. Het is fijn om iets weg te kunnen schenken aan mensen. Ik word daar altijd blij van. Daarom is december dan ook een topmaand. Cadeautjes! hahaha. Ga dus snel naar de categorie WIN op mijn blog en ontdek wat voor leuks er klaar staat. Vergeef me als ik niet elke keer meteen na een winactie de winnaars online zet, er komt veel bij kijken.

bumba show - unicorns & fairytales

win tickets voor de première van de Bumba Show

 

Roomtour?

Ik speel met het idee om een roomtour te doen van de kamers van Lex en Vince en ook de speelkamer. Ik vind het zelf altijd leuk en inspirerend om een kijkje te nemen in andermans kamers dus ik hoop en denk dat dit wel leuk zou zijn voor jullie. Laat me gerust weten als je nog andere ideetjes hebt.  Je kan wel al vaak sneakpeeks zien op Instagram. Wat vind je trouwens van de leuke muursticker in de speelkamer? Hij is van muurstickerstunter.

 

Waar zijn jullie mee bezig de laatste tijd? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sofie
    9 oktober 2017 at 21:33

    Met veel te veel, haha 😉

Leave a Reply